Runde 6-inspireret cryptocurrency er en fidus – ved hvilke kryptoer du IKKE skal satse på

Spil med kryptovaluta blæksprutte

Du skal vide, at på kryptovalutamarkedet er det ikke alle aktiver, der "betaler" ved at bruge god portugisisk. Af de mere end 8.000 eksisterende kryptoer er det få, der har fundamentale elementer eller faktisk tilbyder en forstyrrende løsning. For resten er de fleste kryptovalutaer intet andet end rent spekulative ordninger, som SHIBA og DOGE , eller svigagtige projekter, som det nyere tilfælde af SQUID- valutaen. ved du ikke hvad jeg taler om?

SQUID er en digital mønt inspireret af Netflix-serien “ Round 6 ” (eller Squid Game, på engelsk), der blev skabt den 26. oktober. SQUID var USD 2.861 værd (R$ 16.200) den 2. november, men i øjeblikket handles den til USD 0 . Ved du hvorfor?

Dets skabere trak alle deres værdigenstande tilbage, da aktivet steg , og stjal faktisk omkring 2,1 millioner US$ (11,9 millioner R$) fra investorer. Denne form for fidus kaldes "tæppetræk": når skabere af kryptovaluta trækker deres aktier tilbage i bytte for rigtige penge, hvilket hurtigt devaluerer aktivets værdi.

Det lyder absurd, ikke? Men ved, at kryptomarkedet er fuld af den slags svindel…

SQUID blev annonceret som et symbol, der kunne bruges til et nyt onlinespil inspireret af Netflix-serien – som fortæller historien om en gruppe mennesker, der er tvunget til at spille dødbringende børnespil for penge. Spillet skulle sendes i denne måned.

Den, der fandt denne cryptocurrency cool, uden at bekymre sig om noget fundament , købte den. Resultatet: han så sine penge gange 71.544 gange… og derefter falde til nul – i løbet af få minutter.

Eksperter i kryptovaluta har dog advaret om flere tegn på, at SQUID kan være en fidus .

  • I kryptovalutaernes verden bruges ordet "fidus " til at henvise til svigagtige og vildledende projekter , som kun har til formål at give økonomiske fordele til deres skabere.

Hovedtegnet var, at folk ikke kunne sælge krypto efter at have købt det. Derudover var det muligt at bemærke adskillige stave- og grammatiske fejl i hvidbogen (dokument, der beskriver projektet for investorer) for kryptovalutaen og på dens hjemmeside (som simpelthen forsvandt). De profiler, der annoncerede krypto på sociale netværk, er også væk.

vær forsigtig, når du investerer i kryptovalutamarkedet. Hvis du ikke er godt allokeret, kan du miste hele din investering i løbet af få minutter, som det skete for dem, der sluttede sig til SQUID-bølgen.

Vær forsigtig: her er yderligere 3 kryptovalutaer, som du IKKE skal satse

Bliv hængende. Der er tilsyneladende svigagtige designs blandt de største kryptovalutaer i verden. Se nogle af dem:

  • Ripple (XRP);
  • Dogecoin (DOGE);
  • Shiba Inu (SHIBA).

Hvem identificerede denne egenskab var André Franco : analytiker ansvarlig for Intelligence and Research of Cryptoactives og Blockchain- afdelingen hos Empiricus, et af de største analysehuse i Brasilien.

Mand med ur Beskrivelse genereret automatisk med lav selvtillid

Kryptanalytiker André Franco leder en af de største kryptovaluta-investorgrupper i landet, Exponential Coins. Der er mere end 33.000 mennesker, der følger de anbefalinger, han giver om, hvilke mønter de skal købe, og hvornår de skal sælges. (Billede: Disclosure/ Empiricus)

André har allerede over 10 års erfaring på dette marked. Han er ansvarlig for at indikere seriøse investeringer i kryptovalutaer til sine følgere og også advare dem om at undgå hullerne. Dens portefølje af digitale aktiver Exponential Coins har akkumuleret +4,285% overskud siden 2017, med indikationer fra de mest lovende kryptoer på markedet ( find ud af, hvordan du får adgang til en af dem her ).

Efter analytikerens mening har kryptomarkedet været irrationelt og har en appetit på de berømte "shitcoins". Det vil sige grundløse kryptovalutaer præget af et fællesskab af investorer, der samles for at spekulere i dem.

Hvordan identificerer man sikre kryptovalutaer til at investere? Hold øje med disse tips:

André Franco advarer sine læsere om aldrig at lade sig rive med af løfter om hurtige gevinster og mirakuløse strategier.

"At vælge den hurtigste rute kan fungere en eller to gange, hvilket vil give dig mere selvtillid, indtil du kan blive meget eksponeret, meget selvsikker og bryde sammen. Hold dine investeringer fokuseret på lang sigt , vælg aktiver med gode projekter og teams”, rådgiver André Franco.

Empiricus, et af de største finansielle analysehuse rettet mod individuelle investorer, forstår, at det er værd at have en lille del af din egenkapital investeret i krypto.

Det er dog nødvendigt at være omhyggelig, når du vælger de rigtige kryptoaktive midler . Du behøver ikke at købe "shitcoins" for at tjene penge. Der er en række seriøse projekter med fundamentale elementer, angivet af André Franco, som i øvrigt leverer endnu større afkast .

Et eksempel er aktivet AXS , angivet af André i januar i år. Kryptovalutaen kommer fra et spil, Axie Infinity. Men i modsætning til SQUID er spillet ægte og seriøst.

Det er ikke tilfældigt, at aktivet er steget mere end 28.000% siden januar. Se selv i skemaet nedenfor:

Diagram, Linjediagram Automatisk genereret beskrivelse

Kilde: Tradingview | Periode: 16/01/2021 til 10/04/2021

Og siden da har investorer, der lyttede til André, vundet mange penge og været i stand til at sende beskeder som disse:

Grafisk brugergrænseflade, tekst, applikation, chat eller tekstbesked Automatisk genereret beskrivelse

Udskrift af beskeder modtaget af André Franco via Instagram. Kilde: André Franco / Personal Archive

Her er en investeringsanbefaling til dig

Naturligvis tager det meget tid og dedikation at udvinde et lovende aktiv som AXS. Du kan selv gøre dette ved at studere aktivet i dybden, læse dets hvidbog i sin helhed og analysere, om dets økonomiske fundamentals giver mening.

Men du har også en anden mulighed: at outsource dette tunge løft og kun modtage de (klare) anbefalinger og analyser. Og det vil André Franco gerne hjælpe dig med.

Synes godt om?

André vil gratis afsløre en af de nye kryptovalutaer på sin liste , som har et enormt opsidepotentiale – på niveau med AXS.

Hver gang han finder en mulighed, ringer han til sine følgere og nye interesserede i at søge lykken i kryptovalutaer. I det sidste opkald advarede han investorer om et sæt kryptovalutaer (smartcoins), der kunne gøre 5.000 investerede til 2 mio.

For at få adgang til den næste indikation er det enkelt. Indsæt blot dit telefonnummer eller din e-mail på knappen nedenfor, og du vil få besked på det nøjagtige tidspunkt, hvor André vil afsløre kryptovalutaen:

JEG ØNSKER AT MODTAGE DEN NYE CRYPTOCURRENCY MEDDELELSE AF ANDRÉ FRANCO FØRSTEHÅND

Runde 6-inspireret cryptocurrency-indhold er fidus – Find ud af, hvilke kryptoer, der IKKE skal satses på, dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.