Ikke besluttet på 61.000 USD, Bitcoin er tæt på din ATH – Markedsoversigt

Bitcoin fastholder Bitcoin ETF-prisen

Ubesluttet på US$ 61.000, Bitcoin (BTC) denne fredag (29) handles til omkring 10% af sin ATH, ifølge CoinGoLive .

De fleste af altcoins registrerede også nye gevinster, hvor Ethereum (ETH) endelig malede en ny historisk rekord på 4.400 USD, Dogecoin (DOGE) vendte tilbage til niendepladsen på ranglisten, og i Brasilien lukker markedet på grund af snakken om præsident :

"Hvis det er en virksomhed, der udøver monopolet, skal den have sin sociale bias på en god måde", sagde Bolsonaro live i går.

Ikke besluttet på $61.000
Kryptovaluta-rangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

uafklarede bitcoin

Siden sidste uges rekordhøjde, hvor BTC ramte $67.000, har prisen på kryptovaluta gradvist været faldende. I dag, uafklaret til US$ 61.000 – R$ 347.500 i de vigtigste brasilianske mæglere, handles bitcoin til omkring 10 % af sin prisrekord (ATH).

Ifølge det, der blev rapporteret i går, lod diamanthænder sig ikke rystes af faldet i markedet, for at opretholde risikoappetitten, og som følge heraf vendte lederen af kryptovalutaer tilbage til at handle over 60.000 USD.

Bitcoin High – Kilde: CoingoLive.com.br

Når dette skrives, falder BTC på 24 timer 0,11% – mindre end Ibovespa, som lavede 0,62% i syd, dens markedsværdi akkumuleres omkring 1,5 billioner US$, dog faldt dominansen på altcoins til 42,0%.

Petrobras er en virksomhed, der udøver monopolet

Siden 2016 har Petrobras vedtaget den såkaldte Import Parity Price Policy (PPI), som knytter olieprisen til det internationale marked ud fra prisen på en Brent-tønde, som er opgjort i dollars. Derfor har den internationale værdi af olie og dollarkursen direkte indflydelse på sammensætningen af virksomhedens priser.

Sagen bliver drøftet i Senatet på grund af behandlingen af et lovforslag, der ændrer ICMS-afgiften på brændstoffer.

Præsident Bolsonaro gav synlighed til denne diskussion live i går:

"Hvis det er en virksomhed, der udøver et monopol, skal den have sin sociale bias på en god måde," sagde Bolsonaro.

Ibovespa, som lavede 0,62% mod syd, handles til 105 tusind point, dollaren åbnede med et lille fald på 0,02% til R$ 5,64.

Af frygt for en ny strejke fra lastbilchauffører forsvarede præsidenten for Senatet, Rodrigo Pacheco (PSD-MG), i dag, at Petrobras analyserer muligheden for en "justering" i sin brændstofprispolitik, især i forhold til henvisninger til koblingen til dollar.

Pacheco sagde, at han skulle have et møde med Petrobras' bestyrelse om dette emne i næste uge, efter Alle Sjæles ferie, og har til hensigt at tage repræsentanter for guvernørerne med sig.

Ny Altcoin-indtjening

I modsætning til Bitcoin opnåede de fleste altcoins også nye gevinster. Ethereum (ETH) for eksempel ramte i går en ny prisrekord på $4.400 og handles nu til $4.336.

Dogfighten mellem Dogecoin og Shiba Inu endte med DOGE på niendepladsen i kryptovaluta-ranglisten igen.

Læs også: Dogfights, Selic rise og Bitcoin recovery

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (+4,31%), Binance Coin (+3,65%), Cardano (-0,75%), Solana (-0,05%), Ripple (+0,73%) , Polkadot (-0,48%), Dogecoin (+0,22%), Shiba Inu (-8,13%), Earth (+4,22%), Chainlink (+2%) og Avalanche (+1,29%).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer er steget til $2,73 billioner siden i går.
Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen, besøg .

Ubeslutsomt indhold til $61.000, Bitcoin er tæt på din ATH – Markedsoversigt dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.