Listen har 5 lovende DeFi-tokens til november

Analyse af fem tokens fra den decentraliserede finanssektor (DeFi), der har interessante nyheder planlagt til november måned.

 • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!
 • Tjek BeInCryptos BTC-analyse

Aave (AAVE)

 • Nuværende pris: $339,88
 • Markedsværdi: 4,483 milliarder USD
 • Markedsværdiplacering: #42

Aave er en fuldt decentraliseret likviditetsprotokol , hvilket betyder, at den giver brugerne mulighed for at bygge tredjepartsapplikationer og -tjenester på den. Protokoldeltagere har mulighed for at blive låntagere eller indskydere. Det indfødte token, som bruges til at stemme og styre rettigheder, er AAVE.

Den 5. og 6. november finder Cosmosverse- konferencen sted i Lissabon. Ajit Tripathi , leder af institutionel forretning hos AAVE, vil være en af hovedtalerne.

AAVE har fulgt en bearish trendlinje siden den 17. august. Onsdag (27) gjorde tokenet et forsøg på at bryde over denne linje. Det var dog mislykket og skabte en lang topvæge med en styrke på 27%.

Dette er et tegn på salgspres, da udbruddet ikke kunne opretholdes, og sælgerne pressede prisen ned. Indtil AAVE formår at bryde den linje, kan trenden ikke betragtes som bullish.

AAVE-diagram på TradingView

Hemmelighed (SCRT)

 • Nuværende pris: 9,15 USD
 • Markedsværdi: 1,388 milliarder USD
 • Markedsværdiplacering: #92

Secret Network er en blockchain, hvis hovedfokus er databeskyttelse. Dine brugere kan oprette apps, der er specialiserede i at bevare privatlivets fred. Dens oprindelige token er SCRT. Ved at bruge det kan brugerne få lavere netværksomkostninger. Derudover tjener de, der sætter aktivet, belønninger og kan deltage i beslutninger relateret til styring.

Supernova , som er den mest omfattende større netværksopdatering til dato, udkommer den 9. november. SCRT nåede et nyt all-time high den 7. oktober. Tyrebevægelsen er blevet fuldstændig parabolsk, hvilket generelt er uholdbart i længden.

Det nærmeste modstandsområde findes mellem $13,90 og $14,25. Dette er 1,61 ydre Fibonacci-niveau (sort), når man måler det forrige fald, og 2,61 ydre retracement, når man måler det seneste fald (hvid). Sammenløbet af disse to niveauer øger dets betydning som et område med modstand.

SCRT-diagram i TradingView

COTI (COTI)

 • Nuværende pris: 0,469 USD
 • Markedsværdi: US$414 millioner
 • Markedsværdiplacering: #185

COTI er en blockchain-platform med speciale i finansiel teknologi. Det sigter mod at levere tjenester svarende til traditionelle betalingssystemer, men med sikkerheden og økonomien i blockchain-systemer. Platformen er i stand til at behandle over 100.000 transaktioner i sekundet.

Mainnet 2.0 for projektet vil være fuldt implementeret ved udgangen af måneden. COTI har fulgt en opadgående trend siden den 20. juli. Dette tog det til et rekordhøjt niveau på $0,68 den 29. september.

Selvom tokenet er faldet, siden det ramte denne rekordpris, validerer det potentielt $0,48-området og trendlinjen som støtte (grønt ikon). At gøre det ville være et meget bullish træk, normalt efterfulgt af en fortsættelse af det bullish træk. Derfor, så længe den handler over dette niveau, betragtes tendensen som bullish.

COTI-diagram på TradingView

Sammensat (COMP)

 • Nuværende pris: 309,46 USD
 • Markedsværdi: 1,89 milliarder USD
 • Markedsværdiplacering: #76

I lighed med Aave er Compound en decentral udlånsprotokol. Ved at indbetale tokens i de puljer, som platformen tilbyder, kan brugerne tjene renter. Det native COMP-token bruges primært til styringsspørgsmål.

Ripple Swell- konferencen finder sted 9.-10. november. Robert Leshner , grundlægger af Compound, vil være en af hovedtalerne. COMP tokenet har handlet i en bearish parallel kanal siden den 6. juli.

Siden begyndelsen af oktober har den holdt sig over $305-støtteområdet og kanalstøttelinjen. På trods af manglen på bullish signaler er dette et stærkt støtteniveau, der sandsynligvis vil sætte gang i et prisstigning.

COMP-diagram i TradingView

Axie Infinity (AXS)

 • Nuværende pris: $122,64
 • Markedsværdi: 7,53 milliarder USD
 • Markedsværdiplacering: #27

Axie Infinity er et blockchain-udviklet kampspil. Det er turbaseret og giver dets spillere mulighed for at indsamle, opgradere, handle og bekæmpe ikke-fungible skabninger kendt som "Axies". Spillets styringstoken er AXS og bruges i både styringsafstemning og satsning .

NFT.NYC , den førende årlige non-fungible token (NFT)-begivenhed, afholdes fra 1.-4. november. Jeffrey Zirlin , en af medstifterne af Axie Infinity, vil være hovedtaler.

AXS har handlet inden for en symmetrisk trekant, siden den nåede et nyt all-time high den 4. oktober. Selvom den symmetriske trekant ofte betragtes som et neutralt mønster, sker det efter et bullish træk. Derfor ville et brud over dette diagrammønster være det mest sandsynlige scenario.

Det nærmeste modstandsområde findes ved $186,50 og det andet ved $227,50. Disse niveauer findes ved at projicere længden af tidligere tyrebevægelser.

AXS-diagram i TradingView

Tjek dagens Bitcoin- analyse.

Liste-artiklen bringer 5 lovende DeFi-tokens til november blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.