ETH- og SHIB-poster og lovende tokens er ugens højdepunkter

Shiba Inu (SHIB) fortsætter med at være højdepunktet på kryptomarkedet og sætter nye rekorder i denne uge.

Ethereum (ETH) formåede også at forny sit historiske maksimum. Bitcoin derimod gennemgik priskorrektioner efter at have nået en ny rekordpris i sidste uge. Facebooks indflydelse på prisen på flere kryptovalutaer og novembers mest lovende DeFi-tokens fuldender denne uges liste over højdepunkter.

SHIB fortsætter med at være førende på markedet

Shiba Inu SHIB

Optrenden ser ud til at være uendelig hos Shiba Inu. I mandags (25) steg kryptovalutaen 50%, og det lykkedes at passere sin "rival" Dogecoin (DOGE) i markedsværdi. Derudover klarede det sig bedre end Ethereum i handelsvolumen, hvilket viser, hvor stærk efterspørgsel efter aktivet er.

Tyrens bevægelse fortsatte de næste par dage, hvilket fik tokenet til at nå et nyt all-time high. Dermed kom Robinhood endelig ud af muligheden for at notere SHIB. Også fremhævet var den høje værdiansættelse, som en investor havde i aktivet, muligvis den største handel i historien . Et velkendt navn på markedet kaldte dog kryptovalutaen for en "fidus" .

ETH slår ny rekordpris

eth

Ethereum havde også stor fremtræden denne uge på grund af implementeringen af Altair-opdateringen , som fandt sted onsdag (27). Ydermere signalerede cryptocurrency-prishandlingen, at et nyt historisk højdepunkt snart kunne nås.

Ikke før sagt end gjort. ETH opnåede en ny rekordpris fredag (29), og afsluttede ugen med en stigning på over 8%, ifølge CoinGeko. Ud over den nye opdatering kan øget interesse for netværksdecentraliserede finansprotokoller (DeFi) have været en årsag til den seneste stigning.

Bitcoin lider af nedbrud, men kommer sig

Bitcoin

I modsætning til Shiba Inu og Ethereum lykkedes det ikke for Bitcoin at nå nye højder. Tidligt på ugen kæmpede den største kryptovaluta for at opretholde et vigtigt supportniveau . Ikke engang nyheden om, at Tesla snart kunne vende tilbage til at acceptere aktivet som en betalingsform, jublede markedet, hvilket fik BTC til at falde til under $60.000 onsdag.

De yderligere fald resulterede i, at næsten 1 milliard dollar blev likvideret på cryptocurrency-futuresmarkeder. Det lykkedes dog BTC at genvinde sin støtte på 60.000 USD, og handlede ved afslutningen af denne sag til 61.700 USD. On-chain indikatorer giver dog tegn på, at aktivets bullish trend er ved at være slut .

Facebook skifter navn, og kryptoer går ud

Facebook meddelte, at det ville skifte navn i denne uge i et forsøg på at vise markedet, at virksomheden er fokuseret på at udvikle teknologier i metaverset . Som et resultat steg flere tokens fra spilprojekter og virtuelle virkeligheder, nogle steg så meget som 70 % på en enkelt dag.

DeFi-tokens til at holde øje med

DeFi-udlån

Ved at drage fordel af markedets eufori over DeFi-segmentet, og med ankomsten af en ny måned, har en kryptovalutaanalytiker frigivet fem decentraliserede finansielle tokens, der kunne have høje værdiansættelser i november. Derudover blev 11 værktøjer fra denne sektor delt, som kan øge brugernes investeringer på kryptomarkedet.

Artiklen ETH og SHIB records og lovende tokens er ugens højdepunkter blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.