Bitcoin (BTC) falder og mister støtte på US$ 56 tusind

Efter at have startet en bullish bevægelse torsdag (25), faldt Bitcoin (BTC) betydeligt den følgende dag og er tilbage til sit ugentlige lavpunkt.

Siden 19. november har Bitcoin svævet over støtten på $56.500. Dette er et vandret støtteområde og 0,382 Fibonacci retracement niveau. Torsdag begyndte tekniske indikatorer at vise nogle bullish signaler.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Efter 15 successive downside-momentumbarer har MACD'en endelig skabt en upside (grønt ikon). Dette var et tegn på, at den kortsigtede tendens gradvist er ved at vinde frem.

Derudover genererede RSI en bullish divergens (grøn linje). Dette er en hændelse, hvor et prisfald ikke er ledsaget af den samme stigning i markedets salgsstyrke.

BTC vendte dog sin trend denne fredag (26) og er i gang med at skabe en bearish opslugende lysestage (rødt ikon). Dette er en type lysestage, hvor al tyrebevægelse fra den foregående dag er ophævet den næste dag.

Den daglige lysestage er stadig mere end 15 timer væk, men dens start ser ekstremt bearish ud. Hvis der skulle opstå et udbrud, ville det næste støtteområde blive fundet på $53.250.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin kortsigtet kørsel

Seks-timers diagrammet viser, at Bitcoin har fulgt en bearish trendlinje siden 19. november, et tegn på, at kryptovalutaen er i korrektion.

Derudover skabte BTC en lavere top sammenlignet med sidste lørdag (20) pris. Dette betragtes som et bearish signal, da aktivet ikke havde nok styrke til at nå sine tidligere højder.

BTC-diagram i TradingView

To-timers diagrammet viser, at BTC handler inden for en symmetrisk trekant og er meget tæt på dens støttelinje, som falder sammen med $56.500 vandrette støtteområde. Derfor ville et brud på den linje fremskynde faldet.

BTC-diagram i TradingView

bølgetal

Bølgeantal tyder på, at Bitcoin er på bølge C (rød) af en ABC-korrigerende struktur. Det betyder, at efter afslutning af korrektionen forventes den bullish bevægelse at genoptage.

Subwave-antal er vist i pink. Det indikerer, at BTC er på bølge fem af korrektionen, som er den sidste fase.

Der er et betydeligt sammenløb af Fibonacci-niveauer mellem $53.250 – $53.800, skabt af:

  • Subbølgelængde et (pink)
  • Ekstern tilbagetrækning af subwave fire (hvid)
  • Bølgelængde A (rød)

Disse niveauer falder også sammen med den langsigtede støtte beskrevet i første afsnit. Derfor forventes Bitcoin at nå et lavpunkt på dette område, før den vender sin trend.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) artiklen falder og mister støtte på $56.000 blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.