Santos lukker millionærsponsorat med Binance

Binance er den nyeste officielle sponsor for Santos Futebol Clube, i en aftale gældende for de næste tre år.

Med den nye aftale får Binance sit logo stemplet på Santos' spiltrøje, udover at være den licenserede børs for oprettelse og salg af fan-tokens og NFT'er for klubben.

Kilde: Twitter

Aftalen er allerede i kraft, idet udvekslingslogoet bliver indsat på landsbyholdets officielle uniform næste søndag (28), mod Internacional-RS. I første omgang vil Binance betale $10 millioner – mere end R$56 millioner til den nuværende pris – for det tre-årige sponsorat og oprettelse af aktiver.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Santos, der er verdenskendt for at have afsløret historiske spillere som Pelé og Neymar, betragtes som en af de største sportsinstitutioner i Brasilien med millioner af fans i landet. Ud over den økonomiske værdi søger klubben med aftalen at give større engagement med sine fans, som fremhævet af dens nuværende præsident, Andres Rueda:

"Dette partnerskab giver yderligere næring til vores passion for at fortsætte med at forfølge kreative og innovative måder at drive fanengagement løsninger på og åbner et nyt kapitel i vores klubs historie. ”

Dette er ikke Santos' første initiativ i forhold til kryptomarkedet. For nylig lancerede klubben et token i samarbejde med den brasilianske børs Mercado Bitcoin.

Tokenet betragtes som et investeringsaktiv, der er knyttet til FIFA Solidaritetsmekanismen . På denne måde vil en del af de penge, klubben opnår ved salg af spillere trænet i deres basiskategorier, blive tildelt aktivindehaverne.

Binance investerer i fodbold

Binance er verdens største cryptocurrency-børs efter handelsvolumen og har i stigende grad optrappet sine bestræbelser på at forene fodboldens verden med kryptoteknologi.

Først i denne november måned realiserede Binance reklamepartnerskaber med den uruguayanske angriber Luis Suarez og med FC Porto . Børsen lancerede endda på sin handelsplatform fan tokens fra den traditionelle portugisiske klub og fra SS Lazio, et af de største hold i Italien.

Derudover blev der også annonceret NFT-samlinger af store italienske fodboldlegender. Nu, med det nye partnerskab med Santos, ser børsen ud til at søge større fremtræden i latinamerikansk fodbold, som fremhævet af dens administrerende direktør, Changpeng Zhao (CZ):

"Med vores indtræden i den latinamerikanske fodboldkultur vil Binance fremme fantastiske aktiviteter og nye engagementsmuligheder for fans på tværs af kontinentet, som er klar til at vove sig ind i fantokensens verden."

Tidligere har ZC kommenteret, at kryptoteknologi har potentialet til at ændre sportens økonomi.

Artiklen Santos lukker millionærsponsorat med Binance blev set for første gang på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.