Markedsfald og Cardano-nyheder er ugens højdepunkter

Bitcoin (BTC) havde endnu en lav uge, hvilket fik flere altcoins til at lide under endnu større fald.

Cardano (ADA) annoncerede en stor nyhed vedrørende sit blockchain-netværk. En anden kryptovaluta, der fortsat tiltrækker opmærksomhed, er Shiba Inu (SHIB), som opnåede en historisk bedrift i denne uge. Endelig fuldender nyheder om NFT-markedet og metaverset listen over de vigtigste højdepunkter på denne uges kryptomarked.

Bitcoin-nedbrud vælter kryptomarkedet

bitcoin

Bitcoin startede endnu en uge med at vise tegn på, at et prisopsving ville finde sted. Imidlertid led den største kryptovaluta i verden igen med yderligere fald, og mistede endda et vigtigt niveau af støtte , der var gældende i oktober.

Faldet påvirkede de vigtigste altcoins på markedet, som lukkede ugen med endnu større devalueringer. Nogle kryptovalutaer viser dog bedre tegn på bedring . Derudover var en førende analytiker nødt til at revidere sin prisprognose for BTC frem til slutningen af året.

Cardano har en travl uge

kardan

ADA-tokenet var et af de aktiver, der faldt mest i løbet af ugen, og akkumulerede en værdiforringelse på 12 % i de sidste syv dage. Med det, brugte medstifteren og nuværende leder af Cardano, Charles Hoskinson, sine sociale netværk til at berolige investorer , og sagde, at projektets grundlæggende elementer er vigtigere end prisbevægelsen.

Hoskinson kommenterede også en børs beslutning om at fjerne ADA fra sin handelsplatform med henvisning til regulatoriske problemer. Endelig blev det annonceret, at Cardano vil øge blokstørrelsen på sit netværk med det formål at gøre det hurtigere og mere kraftfuldt.

SHIB præsterer stor bedrift på det asiatiske marked

shib

En anden kryptovaluta, der fortsætter i en stærk nedadgående tendens, er SHIB, som er faldet næsten 20% i denne uge. Markedet ser ud til at være mere og mere pessimistisk over meme-mønten, hvor store aktivinvestorer handler med deres token-positioner for at akkumulere mere USDT.

På trods af nedturene opnåede Shiba Inu en historisk bedrift i denne uge. Det var det første cryptocurrency meme, der blev noteret på en børs i Sydkorea, et land, der i stigende grad har strammet sine restriktioner på kryptomarkedet.

Nyheder fra NFT-verdenen

nft

I modsætning til prisen på store kryptovalutaer forbliver NFT-markedet bullish. I dette medie tiltrak det faktum, at en af nutidens største filminstruktører blev involveret i en kontrovers i forhold til NFT'erne for en af hans film. Derudover blev en virksomhed fremtrædende ved at sælge sjældne drikkevarer i dette format .

En anden stor milepæl var det nye partnerskab, som Opensea lavede med en stor virksomhed for at kunne autentificere ikke-fungible tokens. Med flere og flere enkeltpersoner og virksomheder, der sluttede sig til dette marked, var det ingen overraskelse, at udtrykket NFT blev kåret som årets ord .

Metavers i bevis

metavers

Et andet tema, der i stigende grad er tydeligt, er metaversen. Som et resultat bliver flere og flere virtuelle aktiver fra dette medie handlet for enorme beløb, såsom jord fra et populært kryptospil, der blev solgt for $2,4 millioner .

Derudover har et af de mest populære tøjmærker i verden indgået partnerskab med Coinbase . Selvom detaljer ikke er blevet afsløret, spekuleres det i, at virksomheder søger at udforske alternativer i metaversen.

Artiklen Fall of the market og nyheder fra Cardano er ugens højdepunkter blev set for første gang i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.