Ved siden af din pælerod falder Bitcoin til under $65.000 – Markedsoversigt

BTC pælerodsmarkedsforhold

Denne fredag (12) handles bitcoin (BTC), et fald på 1,7 % på dagen, under niveauet på US$ 65.000 – R$ 345.699 hos de vigtigste brasilianske mæglere. To variabler kan påvirke aktivets markedsforhold.

Tjek dagens markedsoversigt, hvilke variabler der påvirker prisen på bitcoin, og også hvad er situationen for realen, som er på en tolvteplads i rangeringen af fiat-valutaer efter markedsværdi.

Nær Taproot Bitcoin falder ifølge CoinGOLive
Cryptocurrency Ranking – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin markedsforhold

Efter at den største kryptovaluta på markedet forårsagede enorm smerte for gearede handlende, steg den og faldt til omkring $65.000, som vi rapporterede i går .

Det svævede omkring det niveau i et stykke tid, før det faldt til $64.274 minutter siden, hvor det også sidder i øjeblikket, et fald på 1,7% på 24 timer.

Markedsforholdene for Bitcoin ifølge Ecoinometrics er dog super gode. Den nylige rapport delt af selskabet påpeger, at BTC lige har nået en ny historisk rekord og stadig gjorde det med det samlede risikoindeks, der viser, at markedet ikke er overophedet.

Den samlede risiko falder også
Bitcoin Samlet risikoniveau – Kilde: Ecoinometrics

Hvad der kan påvirke markedsforholdene i løbet af få dage, er netværksopdateringen, kaldet Taproot.

Pælerodsopdateringen kan forberede en mere solid sti til implementeringen af BIP 0156-forslaget, som forbedrer protokollens sikkerhed, og tilføjer endnu mere til stigningen i privatlivets fred og sikkerhed for brugere og noder, når de udfører transaktioner på netværket.

Læs også: Bitcoin-udviklertips om næste opdatering, forstå

Selvom forholdene er gunstige for Bitcoin-tyre, lever kryptomarkedet ikke i en boble. I modsætning til hvad nogle investorer stadig tror , er det i stigende grad integreret i det globale finansielle marked.

Så mere end nogensinde før er aktivpriserne tydeligvis prisgivet en likviditetskrise, der kan ramme aktiemarkedet.

Cointimes har allerede rapporteret de mulige konsekvenser af en ejendomskrise på kryptovalutamarkedet. Du kan gå dybere ind i emnet i følgende tekst: " Hvordan Evergrande påvirker Bitcoin: endnu en ejendomskrise for kontoen ".

Hvordan fortsætter Precatório PEC med at bringe nødhjælp til det brasilianske marked?

I modsat retning af kryptovalutaer i dag, har børsen og børsen en genopretningsdag. Dollar faldt til R$5,404, det laveste niveau i mere end en måned; Ibovespa registrerer en stigning på 1,54 %.

På valutamarkedet var overvægten af den lokale faktor ret klar. Her omkring lukkede dollaren med 1,74 % til R$ 5,404, det laveste niveau siden 1. oktober.

Realen var således ikke kun en af de få valutaer, der apprecierede i handelssessionen, men den gjorde det med stor lethed i forhold til andenpladsen, den sydafrikanske rand, mod hvilken dollaren faldt med 0,63 %.

Hvis Bitcoin sammenlignes med andre fiat-valutaer rundt om i verden efter markedsværdi, er den i to positioner for at nå placeringen af den brasilianske real. Ifølge CoinMarketCap er realen på en tolvteplads.

brasiliansk real mod bitcoin
Bitcoin sammenlignet med verdens største Fiat-valutaer efter markedsværdi – Kilde: CoinMarketCap

Udsigten til godkendelse af PEC dos Precatórios fortsætter med at bringe lettelse til det brasilianske marked. De vigtigste nationale indeks engagerede endnu en session med opsving i går.

Umiddelbart kan det virke modstridende, at to negative nyheder – PEC dos Precatórios, som implementerer ændringen i finanspolitikken, og faldet i detailsalget – genererer en positiv reaktion fra brasilianske aktiver.

Med hensyn til PEC er det dog værd at bemærke, at markedsagenternes vilje er mere til at "vende siden" og have større synlighed om, hvad det finanspolitiske scenario vil være i 2022.

Hvis Senatet for eksempel ændrer teksten i PEC, vil det være sådan, at det får en mindre finanspolitisk påvirkning, som følgelig kan mindske presset på BC for at fremskynde renteforhøjelser.

Altcoins følger med

Som sædvanlig fulgte altcoins bitcoins bevægelse sydpå. Ethereum (ETH) ramte også et nyt all-time high på næsten $4.878 for to dage siden, men tabte terræn og handler nu i minus til $4.653, med et lille dagligt fald på 1,6%.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (-1,60%), Binance Coin (-2,33%), Solana (-6,40%), Cardano (-4,81%), Ripple (-4,50%) , Polkadot (-7,32%), Dogecoin (-1,71%), Shiba Inu (+2,96%), Terra (-5,48%) og Avalanche (-4,64%).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer faldt lige under 3 billioner dollar fredag.

Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen ( log ind ), og få en god handelsdag.

Indhold ved siden af din pælerod falder Bitcoin til under $65.000 – Markedsoversigt dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.