Med opdateringer og høje forventninger, hvad kan man forvente af Ethereum i 2022?

ethereum-valuta med mobiltilbud

Som vi nævnte i løbet af året, har Ethereum gennemgået en række opdateringer i en køreplan, der vil tage netværket fra en Proof of Work (PoW) konsensusmekanisme til en Proof of Stake (PoS), overgang kaldet "Merger".

Med dette har Ethereum- netværket fulgt en lang kalender med opdateringer, mod et fantastisk mål, Ethereum 2.0.

For 4 måneder siden ændrede London Hard Fork (EIP-1559) måden, minearbejdere betales på på netværket.

For 2 måneder siden blev den første opdatering af Beacon Chain-netværket, kaldet “ Altair ” udført.

Hele denne proces eliminerer minearbejdernes rolle i Ethereum-netværket, da transaktionsvalidering nu vil blive udført af stakers – computere med mindst 32 ETH, der validerer transaktioner.

4 vigtige ændringer forventes med overgangen til PoS-motoren

Vi vil have en klarere vej til decentralisering og skalerbarhed : at køre en validator på Beacon-kæden kræver 32 ETH (noget omkring $120.000 i dag) i dag. Den høje værdi hæmmer netværkets skala. Ved at erstatte tilfældighed/statistik med hashkraft og holde blokstørrelsen lav, giver Ethereum enhver bruger med fælles hardware mulighed for rentabelt at køre en Ethereum-validator. Derudover vil Ethereum-netværket have mulighed for at implementere andre opdateringer (f.eks. fragmentering), hvilket vil reducere transaktionsomkostningerne i fremtiden.

ETH i et deflationsformat? Ifølge forskning fra Ethereum Foundation vil den indvirkning, som kombinationen af EIP 1559 og PoS vil have på den cirkulerende ETH-forsyning, være fra forbrændingen af transaktionsgebyret kombineret med lavere belønninger og ETH-blokering for validering, hvilket vil reducere saldoen i den cirkulerende forsyning til mellem 27,3 og 49,5 millioner ETH (i dag er udbuddet tæt på 118 millioner).

Et nyt konsensuslag – Ethereums nuværende eksekveringslag vil blive flyttet til PoS-konsensuslaget og understøttet af kunder, der i øjeblikket er ansvarlige for ETH1. For eksisterende brugere og app-udviklere betyder dette, at interaktionen med Ethereum forbliver meget ens efter Merge.

Lavere energiforbrug – Ændring af Ethereum-konsensuslaget til PoS eliminerer netværket af minearbejdere og erstatter dem med validatorer. Under dette format kræver Ethereum, at minearbejdere konkurrerer om hashens energi. Ved at bruge et randomiseringssystem til at tildele produktionen af blokke, er dette system i stand til at arbejde med et væsentligt mindre energiforbrug. Ethereum Foundation forudser, at nettet efter fusion vil bruge mindst 99,95 % mindre energi end i dets nuværende tilstand.

Konklusion

Selve fusionen bliver i første omgang ikke så glamourøs, som mange markedsdeltagere og udenforstående måske tror. Forbedringerne og det grundlag, de lægger, vil dog give Ethereum mulighed for at integrere millioner af brugere uden at ofre decentralisering.

Læs mere:

  • For denne gruppe brasilianere er prisen på benzin faldende; forstå
  • 5 største blockchains i samlet blokeret værdi – TVL
  • "Kryptovalutaer er ikke perfekte, men de er bedre end noget andet, vi har set," siger Elon Musk

Indholdet Med opdateringer og høje forventninger, hvad kan man forvente af Ethereum i 2022? optrådte første gang i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.