5 kort til brug med bitcoin og kryptovalutaer i Brasilien

betalingskort ved siden af bitcoin-mønt

Visa, Mastercard og Elo kæmper for at integrere kryptovalutamarkedet med deres kort ved hjælp af bitcoin og andre nye digitale aktiver.

Med en stigning på mere end 300 % om året leder bitcoin-investorer efter måder, hvorpå de nemt kan bruge deres digitale aktiver med gamle kort. Med forslaget om at integrere den gamle og den nye økonomi tilbyder mange virksomheder allerede denne service i Brasilien.

Ud over det enkle at bruge dine bitcoins giver mange af løsningerne cashback, kampagner og rabatter til deres kunder.

Af denne grund har vi lavet en liste over de 5 bedste kort på det brasilianske kryptovalutamarked:

Ændre kort

Alterbank

Alter er en af de hurtigst voksende virksomheder på markedet i de seneste år, hovedsageligt på grund af letheden ved at købe og sælge digitale aktiver der.

Med det formål at være en bro mellem det traditionelle marked og kryptovalutamarkedet har virksomheden et kort integreret med Alter-kontoen, hvilket giver sine brugere flere fordele, såsom cashback.

Åbning af en konto og de fleste af de tilbudte tjenester er gratis, drives under Visa-mærket.

Vi taler mere om Alter-kortet og dets fordele i dette indlæg her .

Novadax kort

novadax-kort integreret med kryptovalutaer

Novadax har også et kort, der er fuldt integreret i sin cryptocurrency-konto hos mæglerhuset.

Registrering, livrente, hævninger via TED, TEF og flere andre funktioner er gratis. Fordelene øges, når brugeren allerede køber hos mæglerhuset og flytter mere end 5.000 R$ om måneden (sølvmedlem), hvilket giver brugeren ret til tre gratis hævningsoperationer på 24-timers netværket eller oprettelse af en bankseddel.

Der er også cashback-kampagner, der tilskynder til brugen af visse kryptoaktive midler og konstante og eksklusive kampagner for dem, der har kortet.

Efterhånden som brugeren flytter flere penge på Novadax , jo flere fordele vil han have. For at bestille Novadax-kortet skal du have en mæglerkonto og afgive bestillingen ved at klikke her .

Crypto.com kort

crypto.com-kort integreret med bitcoin

Kryptoen . com er en mægler, der stadig er lidt kendt på det brasilianske marked, men med stor succes internationalt.

For nylig annoncerede det i samarbejde med Visa et forudbetalt cryptocurrency-kort til brasilianere.

Uden årligt gebyr tilbyder Crypto.com-kort op til 8 % cashback, 100 % refusion på tjenester som Netflix, Amazon Prime og Spotfy (ifølge platformens regler) og har ingen gebyrer.

"Vi ønsker at fungere som en bro mellem kryptoøkosystemet og vores globale netværk af 80 millioner handlende. Vi er glade og begejstrede for at arbejde med platforme som Crypto.com, som søger at gøre det nemmere for brugere at bruge deres digitale valutasaldi, uanset hvor Visa accepteres." – sagde Cuy Sheffield, chef for Visa for kryptovalutaer, og kommenterede integrationen med mægleren.

UzzoPay kort

Uzzo Pay-kort med bitcoin

Uzzo er en brasiliansk startup, der giver dig mulighed for at oprette et genopladeligt virtuelt eller fysisk kort og multi-valutaer ved hjælp af point, bitcoins eller reals.

Under Elo-banneret giver Uzzo Pay dig op til 1 % cashback. Der er ingen årlig afgift eller vedligeholdelsesgebyr. Det tillader også hævninger fra det 24-timers banknetværk til en kurs på 7,90 pr. transaktion.

Zro Bankkort

Zro Bank kommer med forslaget om en digital konto, der drives via chat (chatbank), der tilbyder et Visa-debetkort, der kan indlæses med bitcoins eller reais.

Virksomheden tilbyder 0,5% bitcoin cashback ved at bruge kortet, ud over gratis hævninger på 24-timers netværket, udstedelse af banksedler og TED'er.

Der er fremtidige planer for integration af internationale konti og mulighed for at sende og modtage dollars via SWIFT-systemet.

Indhold 5 kort til brug med bitcoin og kryptovalutaer i Brasilien dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.