Bitcoin (BTC) handler igen over 50 tusinde USD

Bitcoin (BTC) nærmer sig en støttelinje, som den tidligere havde overset. At genvinde støtte ville være et meget bullish træk, men dets afvisning er fortsat det mest sandsynlige scenario.

Det daglige diagram viser, at Bitcoin har været op siden lørdag (4), efter at have ramt et lokalt lavpunkt på $42.000. Samme dag skabte aktivet en meget lang nedadgående skygge på sin lysestage, hvilket betragtes som et signal om købepres.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Dette fik BTC til også at bryde under en optrendslinje, der havde været på plads siden den 20. juli. Dette er et bearish signal, der antyder, at det bullish træk kan være kommet til en ende.

Også tekniske indikatorer er bearish. MACD, som er skabt af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, falder og er negativ. Dette er et tegn på, at det kortsigtede gennemsnit er langsommere end det langsigtede gennemsnit. Selvom det potentielt skaber en større boost-bar (grønt ikon), er der stadig masser af tid tilbage til den daglige lukning.

RSI, som er en trendstyrkeindikator, er under 50, endnu et tegn på en nedadgående trend. Bitcoin er i øjeblikket tilbage på uptrend-linjen, men kan potentielt validere det som prismodstand. Linjen falder også sammen med 0,382 Fibonacci retracement niveauet på $52.350.

På grund af bearish indikatoraflæsninger synes et yderligere fald mere sandsynligt end at genvinde støtten.

BTC-diagram i TradingView

lav kanal

Seks-timers diagrammet viser, at Bitcoin potentielt handler inden for en bearish parallel kanal. Selvom det i første omgang brød under dette mønster i lørdags, er aktivet siden vendt tilbage fra sin støttelinje.

Da det meste af udbruddet tog form af en væge, kan kanalen stadig betragtes som gyldig. I øjeblikket er BTC i gang med at gentage kanalens midtlinje.

Kanalens modstandslinje falder sammen med det tidligere skitserede modstandsområde på $52.350. Så et breakout ovenfor ville være et stort bullish signal.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-bølgetal

Det mest sandsynlige langsigtede bølgetal tyder på, at Bitcoin stadig er i en bullish fase. Den kortsigtede optælling indikerer, at aktivet har gennemført bølge A af en ABC-korrigerende ramme. Det betyder, at han i øjeblikket er på bølge B, som er stigende.

Det mest sandsynlige område, hvor bølge B kan komme til en ende, er tæt på $58.800. Dette er 0,618 retracement niveau og et vandret modstandsområde. Der kan dog forekomme flere kortvarige dips, indtil BTC når dette niveau.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-artiklen (BTC) vender tilbage til handel over 50.000 USD blev set for første gang i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.