On-chain analyse: blodbad mistede næsten 3 milliarder $

Bitcoin prisanalyse blodbad

I denne uge flød blodet ind på kryptovalutamarkedet. Da Bitcoin-investorer oplevede endnu en likvidationskaskade, der tvang lukningen af mere end $5,4 milliarder i futureskontrakter, overtog ekstrem frygt deres beslutninger.

Kryptovaluta-lederen åbnede ugen på $55.000 og steg til $59.000, før den faldt til $45.000. På lave niveauer placerer det den 35,5 % under det højeste niveau nogensinde den 9. november, ifølge CoinGoLive .

CoinGoLive live Bitcoin-pris
Bitcoin Price Live – Kilde: CoinGoLive.com

Brændstoffet til en meget volatil begivenhed var den store mængde åben interesse på Bitcoin-futuresmarkederne. En kaskade af afregninger reducerede den samlede værdi af futureskontrakter med 24,5 %, ifølge on-chain analytiker Glassnode.

Bitcoins fremtid er synderen ifølge analyse
Udestående kontrakter på futuresmarkedet – Kilde: Glassnode

Kaskaden af bosættelser ved kontraktlukninger i lørdags udgjorde en værdi tæt på 58.000 BTC. Denne likvidation var den næststørste bratte prisændring i 2021 på en enkelt dag, kun overgået af den historiske likvidation den 19. maj, som i alt beløb sig til 79.000 BTC.

På disse dage, hvor afviklingerne er på et højt volumen, har optionsaktiviteten en tendens til at stige, efterhånden som hedge-investorer søger at fange volatilitetspræmier – efter kaskaden af afviklinger er den evige finansieringssats faldet til -0,035 %, ifølge Glassnode.

Midt i blodbadet er tabsgivende møntbrugere, og det er klart, at på grund af sidste uges begivenhed, blev en nylig stigning i netværkstab vidne til af analysefirmaet. Ifølge dem var " summen af mønter brugt med tab den 4. december i alt 3 milliarder dollars ."

tab i blodbadet
Nettab – Kilde: Glassnode

Men "mere end 97 % af forsyningen over 3 måneder forblev ubrugt". Det vil sige, at HODLere (langsigtede investorer) af ældre valutaer ikke bruger dem.

På trods af den ekstreme volatilitet har den et diagram, der viser langsigtede investorers høje overbevisning. Dette er dvalediagrammet, som måler gamle møntforbrug. I øjeblikket kan vi se faldet i dvaletilstanden, hvilket indikerer et fald i mængden af forbrug på gamle mønter.

langsigtede investorer holder barren
Dvale – Kilde: Glassnode

Så hvis ældre mønter holdes meget fast af " diamanthænderne ", og hvis strømmen af bitcoins ud af mæglere er fortsat med at lægge pres på møntforsyningerne, bliver mønterne spildt af nye deltagere, hvoraf mange spilder dine mønter med tab.

Den komplette analyse af alle Glassnode-indikatorer blev leveret af skaberen af Jaraguá-kanalen. Tjek videoen herunder:

Indholdsanalysen på kæden: Bloodbath tabte næsten 3 milliarder dollars dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.