Investorer viser "Ekstrem frygt" efter Bitcoin-nedbrud; Frygt og grådighed-indeks ser lavere niveau siden juli

ekstrem frygt bitcoin

Bitcoin (BTC) forbliver under $50.000, og bitcoins Fear and Greed Index er i øjeblikket på det laveste niveau i fem måneder.

Den 4. december led bitcoin sin værste handelsdag siden midten af maj, hvor prisen faldt til et lavpunkt i to måneder på $42.000 .

Noget som forventet, har dette fald på $16.000 på mindre end 24 timer ført til et skift i investorstemningen, da det populære ' Bitcoin Fear & Greed Index ' igen er gået ind i 'ekstrem frygt'-territorium.

Ekstrem frygt rammer bitcoin-investorer

Bitcoins Fear and Greed Index tjener som en indikator for investorernes øjeblikkelige følelser over for kryptovalutaen. Den sporer forskellige segmenter såsom aktivvolatilitet, volumen, kommentarer på sociale medier, undersøgelser og andre for at give et resultat mellem 0 (ekstrem frygt) og 100 (ekstrem grådighed).

nuværende frygt- og grådighedsindeks

Efter det seneste blodbad i kryptovalutaindustrien og mere specifikt faldet i bitcoin til omkring $42.000, peger metrikken nu på 16 – "Ekstrem frygt". Det er vigtigt at bemærke, at sidste gang indekset viste et tal under 16 var den 21. juli. På det tidspunkt var dollarværdien af BTC styrtdykket til under 30.000.

Historisk værdi af bitcoin-frygt og grådighed.
Historisk værdi af bitcoin-frygt og grådighed.

Efter at have ramt en højere pris på næsten $70.000 i midten af november, fortsatte det vigtigste digitale aktiv med at svæve over $60.000 i de følgende uger. Billedet ændrede sig dog dramatisk i slutningen af måneden, da det faldt til under 55.000 dollars.

En af årsagerne til faldet kan have været den nye COVID-19-variant – Omicron – som blev opdaget i Sydafrika og skadede alle finansielle markeder.

I løbet af de næste par dage forsøgte BTC-tyre at presse prisen til $60.000, men uden den store succes. I begyndelsen af december, da aktivet forberedte sig til endnu et forsøg på at bevæge sig mod netop den linje, førte bjørne til det førnævnte fald på $42.000.

På trods af at det betragtes som en meget sen indikator, ender frygt- og grådighedsindekset i gennemsnit med at vise gode købsregioner, når markedet viser frygt, og gode sælgende regioner, når markedet viser grådighed. Men analytikere anbefaler generelt ikke handel baseret på et enkelt indeks.

Ifølge analytikerfirmaet CryptoQuant kunne udviklingen i kæden før styrtet have forudsagt, hvad der skete. Antallet af bitcoins på børser, som steg markant timer før faldet, var et af tegnene.

Vil hvaler sælge endnu mere?

Ifølge CryptoQuants "Exchange Whale Ratio"-metrik, som sammenligner top 10 indskud med børser med alle andre indskud, har store BTC-indehavere deponeret flere og flere betydelige mængder af aktiver til handelsplatforme for nylig.

Metrikken er typisk over 85 kun i bjørnemærker (bjørnemarkeder). Det er dog steget til over 95 de seneste par dage, efter en pludselig stigning før styrtet. Derfor advarede analytikerfirmaet om, at prisen på BTC snart kunne stå over for endnu et fald, hvis hvalerne beslutter sig for at sælge store mængder.

I tweetet viser CryptoQuant CEO Ki Young Ju, hvordan hvalmetrikken vokser igen efter at have vist sin succes med at relatere det seneste bitcoin-fald til denne indikator.

Læs også:

  • Kurtage er hacket, og mønter sendes til adressen med titlen "BitMart Hacker"
  • Britisk virksomhed udvikler kryptovalutaindeks
  • Valutaen falder 85% siden oprettelsen, og du investerer i den
  • Tjen gratis kryptovalutaer med vandhaner

Indholdsinvestorer viser "Ekstrem frygt" efter Bitcoin-nedbrud; Fear and Greed Index ser lavere niveau siden juli første gang dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.