Tether opfandt 3 milliarder USDT på to uger

Tether har præget over tre milliarder USDT i de sidste to uger, senest præget 1 milliard USD på blockchain TRON den 4. december. Den nuværende forsyning af USDT er i øjeblikket cirka 76 mia.

Tether har opfundet en yderligere $1 milliard værdi af stablecoin USDT på TRON blockchain, ifølge transaktionsoplysninger . Udmøntningen fandt sted den 4. december 2021, et år, hvor mange milliarder USDT blev skabt.

Kilde: FT

Mønten kommer på et tidspunkt, hvor markedsentusiaster fortsætter med at kritisere Tether for dens formodede mangel på kontanter til rådighed til fuldt ud at garantere sine reserver. Rapporter viser, at kun 2,9% af Tethers USDT-forsyning er understøttet af dollarreserver.

Tether prægede tre milliarder USDT i den første uge af november, og den seneste mynte satte sin nuværende aktie på omkring 76 milliarder USDT. Tethers udbud er mere end det dobbelte af udbuddet af USD Coin (USDC), som er omkring 39 milliarder USD.

Bekymringer om at støtte USDT-bestemmelser går år tilbage og har trukket kritik fra både kryptosamfundet og lovgivere. Tether støttede kraftigt deres beslutninger og tog skridt til at blive mere gennemsigtige.

Men da stablecoins bliver en af de vigtigste bekymringer for politiske beslutningstagere rundt om i verden, bliver Tether nødt til at gøre meget for at vinde dem. Dine reserver vil være det vigtigste diskussionspunkt, når stablecoins bliver mere reguleret – og det er et spørgsmål om hvornår, ikke hvis. Hun har allerede fået en bøde på 41 millioner dollars af CFTC.

Hindenburg Research har også lanceret et program kaldet Hindenburg Tether Bounty Program, som tilbyder belønninger på op til $1 million for detaljer om Tether-bookinger.

Tethers kontrol er stadig høj på trods af forsøg på gennemsigtighed

Tethers støtte har været genstand for investorernes granskning i mange år, og det er først inden for de seneste 12 måneder, at det har gjort en mere håndgribelig indsats for at dæmpe bekymringerne. I de seneste måneder har virksomheden taget skridt til at sikre, at det ikke har vredt regulatorer.

Virksomhedens handlinger tiltrækker dog også lovgivernes opmærksomhed. Formand for det amerikanske senats bankudvalg, Sherrod Brown, sendte et brev til Tethers administrerende direktør Jean-Louis van der Velde for lidt over en uge siden. Formanden forventer, at Tether senest den 3. december har reageret på bekymringer over stablecoin, selvom der ikke er fremkommet yderligere detaljer.

Som svar på lovgivernes analyser sagde Tether, at det vil gøre en indsats for at samarbejde med globale lovgivere for at arbejde med spørgsmål relateret til stablecoin. Dette var ikke overraskende i betragtning af Tethers markedsposition og kontroversielle historie.

Andre stablecoin-projekter er også begyndt at vedtage foranstaltninger til gennemsigtighed og ansvarlighed. USDC broadcasteren Circle sagde, at den ville tage sådanne skridt i en meddelelse tidligere på året. SEC har også stævnet Circle, og Circle siger, at det vil samarbejde fuldt ud i sagen.

Tether-artiklen opfandt $3 milliarder i USDT på to uger blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.