'Operation Farao' vil blive foreslået i kongressen for et lovforslag

‘Operation Farao’ vil blive foreslået i kongressen for et lovforslag

‘Operation Farao’, skabt af Suno Research -grundlægger Tiago Reis, bliver nu et lovforslag, der foreslås i den brasilianske nationale kongres. I de senere år har flere finansielle pyramider allerede været målrettet af denne operation, som offentligt afslørede virksomheder, der ulovligt fangede investorer i Brasilien med dokumenter. Med løfter om fast indkomst endte virksomheder med at skade familier, der troede på, at det var muligt at modtage lette penge med deres investeringer. Nogle af de virksomheder, som Tiago Reis hjalp med at nedbringe, brugte bitcoin -billedet til at bedrage ofre. Nu vil han placere kriminaliteten i den finansielle pyramide i straffeloven i kraft i Brasilien, der går tilbage til 1940 og ikke behandler dette spørgsmål direkte.

Ny fase af Tiago Reis ” Operation Farao ” bliver et lovforslag, der foreslås for den nationale kongres

I et andragende fremlagt på Change -platformen er advokat Artemio Picanço forfatter til et lovforslag til den nationale kongres. Som Suno-klummeskribent om emnet deltager han i den såkaldte Operation Farao, der blev oprettet i 2018.

”På trods af at det er forbudt i Brasilien, dukker desværre finansielle pyramider op og vokser meget hurtigt i hele det nationale område. Hver dag falder tusinder af brasilianere ind i disse kriminelle ordninger og tror på løftet om hurtig og let fortjeneste. Men pyramiderne er en rigtig fidus: hver dag mister tusinder af mennesker alle deres penge. Med meget alvorlige økonomiske, sociale og endda familiemæssige konsekvenser. Derfor oprettede Suno i 2018 OPERATION PARAOH: en handling for at fordømme de finansielle pyramider, der opererer i landet og hjælpe borgerne med ikke at falde ind i disse svindel. ”

Med det formål at tiltrække 2 millioner underskrifter har forslaget allerede indsamlet mere end 28 tusinde underskrifter, der går mod målet. Ud over Artêmio, udpeget som forfatter, er Tiago Reis medforfatter til andragendet, der har til hensigt at karakterisere de finansielle pyramider i lokal lovgivning, i artikel 171, efter at Brasilien blev ødelagt af nylige svindel såsom Unick Forex, Atlas Quantum og NegocieCoins (Grupo Bitcoin Bank). Hvis det kommer til kongressen som et lovforslag, vil ‘Operation Farao’ gøre kryptokurvernes pyramider strafbare med bøder plus fængsel i fire til ti år.

Kryptovalutaer er måder at give fidusen lovlighed på

I andragendet, der var tilgængeligt for offentligheden, gjorde forfatterne det klart, at kryptokurver i dag er en af ​​de måder, der bruges til at give legitimitet til den finansielle pyramidesvindel, hvad enten det er med faste eller variable løfter. Således er de mest almindelige pyramidemodeller i dag cryptocurrency leasing, handel på handelsmarkedet, robotter, der angiveligt opererer i no-loss-handler, cross-platform valuta arbitrage og endda gensidige kontrakter. Livecoins talte med Artemio Picanço, der udtalte, at stigningen i tilfælde af pyramider i Brasilien motiverede handlingen.

”Ideen med lovforslaget (PL) er at straffe denne eksponentielt voksende industri, der ødelægger brasilianske familier, på eksemplarisk vis. I PL blev der også forsøgt at straffe de rekrutterere, der vidende om den kriminelle ordning spredte den. En af hovedårsagerne til stigningen i sagerne skyldes manglen på en effektiv straf, der er i overensstemmelse med det økonomiske brud, der forårsager en følelse af straffrihed for skadede investorer, som søges undgås med dette forslag. ”

For at legitimere sit lovforslag godkendte advokaten det endda i de to kryptokurrency -blockchain, af Decred og Ethereum Classic, med løsningen af OriginalMy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.