De seneste stævner i Cardano, Solana, DOT betyder dette for udsigten til en sæson

De seneste stævner i Cardano, Solana, DOT betyder dette for udsigten til en sæson

Med Bitcoin -korrektion på diagrammerne, der faldt med næsten 6% på få dage, er bullish stemning flyttet til altcoins. De fleste altmønter med Bitcoin -par syntes at være på jorden på pressetidspunktet. Hvad dette også kan betyde er, at en altcoin -sæson stadig kan komme tilbage. Her er de tegn, der synes at pege mod den førnævnte mulighed – taber Bitcoin terræn? Bitcoin registrerede nogle mindre korrektioner efter et temmelig imponerende stævne i det meste af denne måned. Nu kan det større marked være af den opfattelse, at Bitcoin, der noterer sig mindre tab, ikke vil gøre den store forskel, så længe det holder niveauet på $ 42.000. Det kan være sandt, men et sådant “bearish” træk kan også have en bullish indvirkning på altcoin -markedet.
Kilde: Trading View Derudover er Bitcoins dominans en vigtig drivkraft for enhver rally eller altseason. I skrivende stund stod den på 44,36 og faldt til et niveau, der ikke er set siden 10. juni. Især blev disse niveauer også set tilbage i juni 2018. Et så drastisk fald i Bitcoins dominans kunne pege på den anden side af regnbuen – chancerne for en altcoin -sæson. Historisk set har en kraftig nedadgående hældning i BTCs dominans været tegn på dens begyndelse. Derudover steg den samlede altcoin -markedsværdi med omkring 45% i august måned. Det ramte også en lokal top på 1,15 billioner den 16. august efter kun at have noteret en mindre nedtur siden. Disse altcoins stjal showet På et bullish marked er alts rallying ikke noget problem. Faktisk fremhæver mange altcoins massive gevinster og taber derefter deres stævner og dominans ret tidligt. Men når store cap-alts viser gode gevinster, stiger muligheden for et altmøde. Denne måned var en temmelig behagelig tid for nogle af markedets bedste alts. Mens Cardano gik tættere på sin ATH, registrerede XRP uventede gevinster. Selv Polkadot bemærkede et vedvarende stævne. Desuden lavede altcoins som Solana, Terra og Axie Infinity nogle eksplosive overskrifter og præsenterede 77%, 91%og 5%ugentlige gevinster. Nogle indikatorer for en altsæson omfatter pengestrømme fra Bitcoin til Ethereum, Ethereum, der klarer sig bedre end Bitcoin, nye deltagere, der kommer ind på altmarkedet, store cap-alts, der fremhæver paraboliske stævner, og nogle mid-cap og low-cap alts, der pumper på grund af stærke fundamentals. I skrivende stund blinkede nogle af disse indikatorer bullish signaler til altcoin -markedet, et tegn på, at en altseason faktisk kan være foran. Er det dog for tidligt? Nu vil nogle hævde, at den førnævnte erklæring er en forenkling, måske endda for tidlig. Indikatorer alene peger muligvis ikke på en indgående altsæson. Det ville dog være rimeligt at sige, at en altcoin -måned lige er gået forbi os, da 75% af de 50 bedste mønter klarede sig bedre end Bitcoin i løbet af de sidste 30 dage. Havde disse alts klaret sig bedre end BTC i de sidste 90 dage, så havde det været en altsæson. Faktisk fremhævede Altseason Index også en næsten lodret top i det samme.
Kilde: Blockchain Center Når man ser på alle metrics og tegn, kan det siges, at dette er begyndelsen på en altsæson, hvor den sidste måned er en altmåned. Hvis altcoins fortsat dominerer i yderligere to måneder, så kan vi officielt kalde dette en altsæson. For nu ser det dog ud til, at der er en altsæson på kortene til markedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.