Wall Street Wolf, Cardano og lovende kryptoer er ugens højdepunkter

Jordan Belfort, en legendarisk tidligere amerikansk børsmægler kendt som Wolf of Wall Street, har sløret mod cryptocurrency-memet og hævder endda, at deres skabere burde sidde i fængsel.

Når vi taler om meme-mønter, fortsætter Shiba Inu (SHIB) med at tiltrække opmærksomhed, hvor nyheder om dets økosystem bliver afsløret. En anden kryptovaluta, der stadig er bevist, er Cardano (ADA), selv med nye prisfald. Endelig fuldender Santos fan-tokenet, der bliver brugt i indsatspuljer og de mest lovende kryptovalutaer for december måned, listen over de vigtigste højdepunkter i denne uges kryptoverden.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Skal cryptocurrency meme-skabere undersøges?

shiba inu

For Jordan Belfort er svaret ja. I et interview i denne uge sagde den nu forfatter og foredragsholder, at meme-mønter ikke har nogen legitimitet, og at deres skabere burde efterforskes og arresteres .

Med tilnavnet Wolf of Wall Street på grund af den måde, han gjorde forretninger og investeringer på, sagde den tidligere mægler også, at disse aktiver ikke har nogen nytte, og at selvom nogle brugere får store afkast, taber de fleste penge ved at investere i disse aktiver.

På trods af hans track record af problemer med retfærdighed og finansielle regulatorer, selv at blive arresteret i 1990'erne, kommenterede Wolf of Wall Street, at regulering af kryptomarkedet ville være godt for aktiver som Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Ifølge ham ville dette give mere legitimitet til disse aktiver sammenlignet med meme-mønter.

Shiba Inu retter sig mod spilmarkedet

shib

Shiba Inu forbliver den vigtigste fremtrædende i forhold til meme-kryptovalutaer. I denne uge blev det annonceret ansættelsen af tidligere vicepræsident for teknologi hos Activision Blizzard, som har sluttet sig til teamet, der er ansvarligt for valutaøkosystemet til at skabe NFT-spil.

På trods af aktiverne, der lider under yderligere fald i denne uge, viser tal, at næsten 70 % af investorerne stadig har overskud i deres aktiviteter . Endelig er det værd at bemærke, at SHIB var den næstmest omtalte krypto på Twitter i november, kun overgået af BTC.

ADA falder, men Cardano bliver ved med at vokse

ADA, Cardanos oprindelige token, forbliver bearish. Hermed gik cryptocurrency-ambassadøren offentligt med det formål at berolige investorer i forhold til tokenet, som allerede har devalueret mere end 50% fra dets historiske maksimum, ifølge CoinGecko.

På trods af prisfaldene fortsætter cryptocurrency blockchain med at vokse. Der blev observeret en stigning på 200 % i antallet af adresser på netværket. En anden kendsgerning, der fangede vores opmærksomhed, var brugeren, der besluttede at navngive sin søn Cardano , en beslutning, som blev kommenteret af skaberen af projektet, Charles Hoskinson.

Santos fan-token begynder at blive brugt i pools

Binance er den nyeste sponsor for Santos Futebol Clube. Som et resultat fik holdets fan-token endnu mere international synlighed, da det blev noteret på børsen, som stadig tilbyder aktive landbrugsmuligheder. Hertil kommer, aktiver satsningen puljer blev lanceret i PancakeSwap (kage), der tilbyder et godt afkast for sine ejere.

Mest lovende kryptovalutaer for december

bitcoin

Kryptomarkedet led et kraftigt fald i lørdags (4), hvor næsten 2 milliarder USD blev likvideret i de sidste timer. Selvom de fleste kryptovalutaer er nede, har fem DeFi-projekter store nyheder og opdateringer planlagt til december måned, hvilket kan sende deres priser op igen.

Wall Street-artiklen Lobo, Cardano og lovende kryptoer er ugens højdepunkter blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.