Bitcoin (BTC) konsoliderer sig under $50.000 efter neutral uge

Bitcoin (BTC) startede en stærk bullish bevægelse den 5. december, men det lykkedes ikke at krydse $50.000-området. Kortsigtede tegn tydede på, at dette kunne ske i den nærmeste fremtid.

Bitcoin havde en relativt neutral uge over 6.-12. december. Mens de svingede mellem $45.670 og $51.930, blev åbnings- og lukkekurserne kun adskilt af $600. Tekniske indikatorer viser tegn på bearishness.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

MACD, som er skabt af både kortsigtede og langsigtede glidende gennemsnit, er faldende. Dit histogram er også i gang med at skabe en negativ momentumbjælke (rødt ikon). Det betyder, at det kortsigtede gennemsnit taber terræn i forhold til det langsigtede gennemsnit.

Derudover er RSI i færd med at bevæge sig under 50 – et tegn på en nedadgående trend. BTC handler dog stadig over Fibonacci 0.618 retracement-niveauet til $44.200. Dette er også et vandret støtteområde.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin forsøger at genvinde støtte

I modsætning til det ugentlige diagram ser det daglige diagram ud til at være lidt mere optimistisk. Selvom Bitcoin brød under en nedadgående linje den 4. december, har den været stigende siden da og kunne muligvis prøve at genvinde den linje når som helst snart.

Det vigtigste er, at MACD har skabt flere øvre momentumbjælker (grønt ikon), hvilket betyder, at tendensen kan vende fra bearish til bullish.

Ligeledes er RSI stigende, selv om den stadig er under 50. En rebound af trendlinjen og en flytning af RSI over 50 ville være nødvendig for at bekræfte den bullish vending.

BTC-diagram i TradingView

Seks-timers diagrammet viser, at Bitcoin har handlet inden for en bearish parallel kanal siden dets historiske højdepunkt den 10. november på $69.000. Disse kanaler indeholder ofte korrigerende træk , hvilket betyder, at et breakout er sandsynligt.

BTC genvandt også kanalens midtlinje, et tegn på, at et muligt udbrud kunne forekomme. Desuden stiger både MACD og RSI.

Hvis der opstår et udbrud, vil de nærmeste modstandsniveauer blive fundet mellem $55.525 og $58.700. Dette målområde er 0,5 – 0,618 Fibonacci retracement niveau.

BTC-diagram i TradingView

Kortvarig bevægelse

En-times diagrammet viser, at Bitcoin er vendt tilbage efter at have ramt retracement-niveauet på 0,5 til $47.000 (grønt ikon). Så længe valutaen holder dette område som et højere lavpunkt, er muligheden for et breakout fortsat stærk.

BTC kan potentielt falde til 0,618 retracement-niveauet og skabe en lidt lavere lav (grøn cirkel), men den bullish-struktur vil stadig forblive intakt, så længe den ikke bryder dette prisniveau.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) artiklen konsoliderer under $50.000 efter neutral uge blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.