Enjin Coin (ENJ) og Zcash (ZEC) blandt ugens værste; analyse

Analyse af de syv kryptovalutaer, der faldt mest i den sidste uge, mellem den 26. november og den 3. december.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

De kryptovalutaer, der devaluerede mest var:

  1. Gala (GALA): -19,84 %
  2. Hive (HIVE): -19,51 %
  3. Storj (STORJ): -19,38 %
  4. VOKS (WAXP): -16,17 %
  5. Uforanderlig X (IMX): -15,29 %
  6. Enjin Coin (ENJ): 15,21 %
  7. Zcash (ZEC): -13,44 %

GALLA

GALA har været i en nedadgående trend siden den 26. november, hvor den nåede et rekordhøjt niveau på $0,84. Dette var kulminationen på et 16-dages bullish træk med en størrelsesorden på 1045%. Siden da er aktivet faldet 36 pct.

Tokenet nærmer sig dog $0,46-støtten, som er 0,5 Fibonacci retracement-niveauet.

Hvis området ikke formår at starte et nyt bounce, ville der være endnu stærkere støtte til $0,36, skabt af et horisontalt støtteområde og 0,618 Fibonacci retracement niveau.

GALA-graf i TradingView

HIVE

HIVE ramte et nyt all-time high den 26. november. Efter et fald startede tokenet endnu et bullish træk. Det lykkedes dog ikke at nå sine tidligere højder og skabte en lavere top tirsdag (3). Dette betragtes som et bearish signal, da prisen ikke var stærk nok til at nå sine tidligere højder.

HIVE nærmer sig dog 0,5 – 0,618 Fibonacci-området mellem $1,73 og $2,05, et område, der sandsynligvis vil indlede endnu et bullish træk.

HIVE-graf i TradingView

STORJ

Den 19. november brød STORJ en nedadgående trend. Senere kom den tilbage for at validere den linje som support tre dage senere (grønt ikon).

Derefter begyndte tokenet endnu et bullish træk, som førte til en top på $3,51 den 27. november. Aktivet formåede dog ikke at bryde igennem det horisontale modstandsområde på $3,30 og faldt igen.

Dette er den sidste modstand før et nyt historisk højdepunkt. Derfor kan et udbrud over dette niveau føre til en acceleration af den bullish bevægelse.

STORJ-diagram på TradingView

WAXP

WXP har været faldende siden 17. november, hvor den ramte en rekordpris på $0,99. Indtil videre er aktivet faldet 39 pct.

Tirsdag faldt tokenet under en optrendlinje og accelererede yderligere sin bearish bevægelse. Det nærmeste støtteområde er på USD 0,485. Dette er området med tidligere historisk stor modstand, som nu skulle fungere som en støtte.

WXP-graf i TradingView

IMX

IMX har handlet inden for en bearish wedge siden den 26. november. Kilen betragtes som et bullish mønster, hvilket betyder, at et eventuelt udbrud er sandsynligt.

Torsdag (2) hoppede tokenet på kilens støttelinje, som faldt sammen med Fibonacci 0.618 retracement-området. Sammenløbet af støtteniveauer styrkede afvisningens gyldighed. Hvis IMX bryder kilen, vil den nærmeste modstand være på $8,25.

IMX-diagram i TradingView

ENJ

ENJ har været i en nedadgående trend siden 25. november, hvor den nåede et rekordhøjt niveau på $4,84. Indtil videre er aktivet faldet 31 pct.

Aktivet steg dog igen fredag (grønt ikon), hvilket bekræfter en længerevarende optrendlinje. Så længe denne linje er i kraft, forbliver tyrens struktur intakt.

ENJ-diagram på TradingView

ZEC

Den 21. november brød ZEC en bullish parallel kanal. Tokenet holdt dog ikke over modstandsområdet på $270, som er skabt af Fibonacci 0.618 retracement-niveauet.

ZEC afveg over modstand, før den faldt ned igen. Tokenet faldt dog igen sidste torsdag, hvilket validerede kanalen som support (grønt ikon). Derfor er det muligt, at han snart vil lave endnu et udbrudsforsøg.

ZEC-diagram om TradingView

Artiklen Enjin Coin (ENJ) og Zcash (ZEC) blandt ugens værste; analyse blev først set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.