Warena Game: hvad du har brug for at vide om play-to-earn spil

Meddelelse om investeringsrunden i Warena

Warena, det første metaverse-spil for at tjene, brugerdefineret non-fungible token (NFT), indsamlede $ 1,5 millioner i sin seneste finansieringsrunde med input fra nogle af de mest blockchain-investorer. Kendt i sektoren.

Som er?

Warena er en "spillet for at vinde" metaverse, der giver spillerne mulighed for at skabe karakterer, der kan interagere med andre karakterer i helt forskellige universer i kampspil.

Spillere kan også købe krigere fra Warena -markedet eller leje en af andre spillere for at begynde at spille og tjene penge og andre belønninger, hvilket bidrager til spillets økosystem.

In-game-aktiver og NFT'er fra andre platforme kan hurtigt synkroniseres gennem metadata og blive en del af Warena-universet.

Warena NFT -spillet frigives i to faser. Fase 1 i tredje kvartal af 2020 vil udgive et 2D -tårnforsvarsspil, hvor spillerne skal forsvare sig mod bølge efter bølge af zombiehorder. Fase to, der forventes frigivet i andet kvartal af 2022, vil låse op for Warena-metaversens fulde styrke ved at tilføje spiller-mod-spiller-muligheder.

Spillet kan tilgås via linket , og du kan finde nogle nyheder og opdateringer her .

Fordele

Warena-økosystemet vil blive styret af RENA-tokens (ERC-20), som spillerne kan bruge til at kræve indsatsbelønninger og deltage i vigtige regeringsstemmer, hvilket giver dem en stemme i at forme fremtiden for Warena-metaversen.

Spillere kan tjene RENA ved at spille bestemte spil eller oprette brugergenereret indhold, der bruges inden for metaversen.

Investering

En indledende lancering af dex -tilbud (IDO) for RENA blev afholdt torsdag den 7. oktober for dem på Warena -hvidlisten. Ansøgninger om at deltage på listen varede i kun 24 timer.

RENAs tilbud om startpris var 0,165 US $, med det samlede udbud begrænset til 100 millioner tokens.

Mindre end en uge før den officielle lancering af Warenas native governance -token, RENA, fandt en investeringsrunde sted.

Blandt deltagerne i runden er blandt andre Genesis Builders, DAOMaker, Momentum 6, Master Ventures, Animoca, Clovers Ventures.

Warena vil bruge de indsamlede 1,5 millioner dollars til at fortsætte udviklingen af sit økosystem og indgå partnerskab med topspiludviklere og blockchain -eksperter for at skabe en metaverse, der engagerer sit spillersamfund, så de kan skabe værdi for sig selv, andre spillere og udviklere.

Fremtid

Warena repræsenterer et stort evolutionært spring i kategorien NFT -spil. Denne pionerånd tages bestemt i betragtning af investorer.

Spillets metaverse play-to-earn , i fase to af planlægningen, giver spillerne mulighed for at tilpasse deres in-game-figurer og interagere med figurer fra andre universer, såsom Cat Gunner og Axie Infinity, i kampspil. Warena.

Spillere vil være i stand til at bebo forskellige lande, handle krigere og NFT'er, bekæmpe hinanden og konkurrere i turneringer.

Læs mere:

  • Pantera Capital CEO angiver den nøjagtige dag for at sælge Bitcoin, se hvilken
  • Investor, der tjente millioner med Axie Infinity, satser nu på Defi
  • CVM tager det første skridt for at tokenisere 100 milliarder dollars i handler

Indhold Warena-spil: Det du skal vide om Play-to- Earn Play dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.