Bitcoin målretter mod 60.000 dollars, altcoins smelter og risikerer Brasilien eksploderer – Markedsoversigt

Bitcoin king opsummering

Bitcoin målretter mod $ 60.000 med øget institutionel investoraktivitet og positive tekniske analysedata. I mellemtiden glider valutaer som ADA, BNB og XRP og kan ikke følge med væksten i det vigtigste krypto-aktiv.

Denne tirsdag stiger bitcoin 1,79%, mange altcoins følger ikke ifølge Coingolive -data:

Markedsværdi ifølge Coingolive

Institutionelle investorer tager stilling

Ifølge data offentliggjort af blockchain -analytiker Glassnode voksede den gennemsnitlige transaktionsstørrelse for bitcoin over 1,3 BTC.

"En stigning i den typiske transaktionsstørrelse er ikke synonym med prisstigning, men er tegn på større og endda institutionelle kapitalstrømme, der er til stede i kæden," sagde Glassnode

Enheder justeret af bitcoin -transaktioner, diagram

Investorer positionerer sig sandsynligvis til lanceringen af Bitcoin ETF i USA. Administrerende direktør for et af de største investeringsselskaber på kryptokurrencymarkedet kommenterede emnet og talte om muligheden for et massivt salg inden lanceringsdagen, se mere i artiklen " Pantera Capital CEO angiver præcis dag for salg af Bitcoin " .

I dette sidste kvartal udkommer også den største bitcoin -opdatering i de sidste 4 år, Taproot.

Læs også: Taproot kommer: hvad det er, og hvad vil det gavne bitcoin

"De tekniske udsigter ser ud til at være synkroniserede med de bullish on-chain-data, hvor de 100- og 200-dages (MA) glidende gennemsnit er på vej til at udskrive en bullish crossover i de kommende dage-det første i 16 måneder." – Coindesk teknisk analytiker Omkar Godbole udtalte.

Brasilien risikerer at stige

I det nationale scenario lukkede dollaren dagen med det højeste notat siden april, hvilket hjalp bitcoin -prisen til at stige endnu mere på de nationale kryptoaktive børser. Turismedollaren lukkede til 5,74 $ og reklamen til 5,53 $:

grafisk amerikansk dollar

Ifølge Credit Default Swap (CDS), et finansielt instrument, der fungerer som forsikring mod misligholdelser og vurderer risici ved visse operationer, viser det en stigning på 24% i det akkumulerede i 2021, en stigning på 13% i forhold til det historiske gennemsnit på 183,4 pladser.

Dette scenario medfører også mere volatilitet og indvirkninger på reduktionen af investeringsprojekter. Antallet af virksomheder, der efterlader mere væsentlige beslutninger om investeringer og opkøb efter 2022, fortsætter med at vokse. ” – sagde den tidligere sekretær for økonomisk politik i finansministeriet José Roberto Mendonça.

Bitcoin -indhold er rettet mod US $ 60.000, altcoins smelter og risikerer Brasilien eksploderer – Markedsoversigt optrådte først i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.