eToro satsning

3 bedste TRON -indsatsplatforme til bedste afkast september 2021

TRON -indsats har vist sig at være den bedste måde for aktivets investorer at tjene passiv indkomst på deres beholdninger. I det væsentlige låser indehavere deres TRON -tokens – TRX – på blockchain, med aktiverne, der hjælper med dets bevis for indsats (PoS) -funktionalitet. Deltagere, der satser på deres digitale aktiver, får også flere tokens, når de bliver præget. TRON bruger en delegeret PoS -mekanisme. Det betyder, at indehavere kan delegere deres aktiver og tjene mere til gengæld. Men de er forpligtet til at printe nye blokke for at opretholde blockchainens funktionalitet. Efterhånden som TRON satsning bliver mere populær, har flere platforme åbnet dørene og tilbyder nu deres tjenester. Nedenfor ser vi på de tre bedste indsatsplatforme for at tjene afkast på TRON.

1. eToro

eToro satsning eToro er uden tvivl den mest populære aktiehandelsapp i verden. Men det er også bemærkelsesværdigt for sit fokus på krypto, og det udfører nu også imponerende arbejde med TRON-satsning takket være sit staking-as-a-service-tilbud. Kendt som eToro Staking, giver denne service dig mulighed for at låse dine TRON -mønter for at sikre netværket i bytte for belønninger. Kunder, der spiller med eToro, får deres udbetalinger deponeret i deres tegnebøger månedligt. eToro staking understøtter i øjeblikket kryptostaking i Ether (ETH), Cardano (ADA) og TRON (TRX). Trons TRX er en af ​​de populære kryptovalutaer med over $ 2,4 milliarder låst i værdi pr. Data fra StakingRewards. eToro staking tilbyder investorer belønninger, der spænder fra 75-90% af det månedlige TRX-udbytte. TRX har en introduktion på syv dage, før belønninger beregnes. Platformen betaler en belønningsprocent af det månedlige udbytte af dine TRON -beholdninger baseret på deres medlemsklubs tier -system. eToro giver stakende investorer et dagligt øjebliksbillede af deres beholdning, mens belønninger indsættes ved udgangen af ​​hver måned i TRX.
Fordele Reguleret platform Relativt lav beholdningsperiode eToro gør alt arbejdet for dig Ulemper Relativt lave renter på 67% af detailinvestorkonti taber penge. Invester ansvarligt.

2. Binance

Binance Staking Mens eToro fokuserer på en meget bredere vifte af aktiver, er Binance den rigtige løsning for kryptoinvestorer. Det er den mest populære krypto -udveksling i verden, og den har fastholdt denne position ved at understøtte flere tjenester i kryptoindustrien. Binance begyndte at støtte TRON staking i 2020. Siden da er det blevet en af ​​de bedste kilder til tjenesten. Binance tilbyder flere fordele, herunder regulatorisk klarhed og højtstående i branchen. Det er værd at bemærke, at satsning på Binance normalt er efter først til mølle-princippet. Brugere kan satse så meget som 10 millioner TRX -tokens, og du bliver nødt til at komme ind, når der åbner plads i indsatspuljen. I betragtning af at Binance er meget populær, skal du være meget hurtig, før der løber tør for plads. Indsatsbelønninger på Binance afhænger af flere faktorer, herunder antallet af mønter, du satser, og hvor længe du beholder mønterne på platformen. Beholdningsperioden på Binances TRON stakeservice er også 7 dage, så du bliver nødt til at vente til den 8. dag, før du begynder at få dine belønninger.
Fordele Sikker, risikofri token-indsats Binance har en betydelig position i branchen Lav beholdningsperiode Ulemper Først til mølle-sats struktur Strukturel brugergrænseflade Din kapital er i fare.

3. Poloniex

Poloniex er en anden top krypto -udveksling. Baseret i USA håndterer børsen dagligt milliarder i handelsmængder og giver også investorer mulighed for at sætte deres mønter. TRON-satsning på Poloniex gik live så langt tilbage som i 2019. Poloniex er stolte over gebyrfri handel, hvilket betyder, at kunderne får alle deres indsatsbelønninger. En anden stor fordel ved at sætte TRX på Poloniex er fraværet af en låseperiode. Så du kan styre dine indsatte TRX -tokens, som du finder passende. Du kan hæve, handle og indbetale tokens, når du vil, og du vil få dine belønninger, så længe din TRX forbliver i din Poloniex -tegnebog. Poloniex tager automatisk snapshots af din tegnebog kl. 00:00, 06:00, 12:00 og 18:00 (UTC). Tjenesten beregner dine belønninger baseret på mønterne i din tegnebog på disse tidspunkter. Belønninger udbetales hver anden uge. Så længe din konto ikke er frosset eller lukket, og du bor i en jurisdiktion, hvor Poloniex opererer, vil du kunne få dine belønninger. Du skal dog satse mindst 100 TRX for at komme i gang med Poloniex.
Fordele Poloniex gør alt arbejdet for dig Ingen låseperiode Gebyrfri satsning på Poloniex Ulemper Belønninger kan ikke betales til brugere i nogle lande su_button url = ”https://insidebitcoins.com/visit/poloniex” style = ”3d” background = ”#1d44bb” size = ”8 ″ center =” yes ”radius = ”0 ″]Køb & indsats -krypto på Poloniex nu[/su_button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.