Bitcoin -udvikler efter 8 år og advarer: "juridisk risiko stiger"

Tidligere Bitcoin -udvikler Jonas Schenelli holder foredrag

Jonas Schnelli begyndte at bidrage til Bitcoin -udviklingen i 2013 og har siden 2015 arbejdet hele dagen med kryptovalutaen, men i dag sagde han farvel og gav en advarsel til samfundet.

Udvikleren har arbejdet på flere projekter relateret til Bitcoin Core, den vigtigste Bitcoin -software, herunder udgivelser til Apple -computere, der kører ARM.

Jeg besluttede at forlade stillingen som vedligeholder og bidragsyder til Bitcoin Core. De sidste par år har været fantastiske, og jeg har skrevet kode, diskuteret og lært så meget! Jeg begyndte at bidrage i 2013 og gik på fuld tid i 2015. Sikke en tur! Men nu er det tid til at komme videre . ” – sagde Jonas.

Bitcoin -udvikleren gik ud og efterlod en advarsel

Han forklarer årsagerne til at forlade, og den vigtigste var ændringen af interesser, men også en anden medvirkende faktor er relateret til udviklernes retssikkerhed.

" Desuden føler jeg, at de juridiske risici for Bitcoin -udviklere stiger år for år (hvilket kan være stressende) ."

De vigtigste bitcoin -udviklere er generelt offentlige personer, herunder det nuværende udviklingsled er finansieret af MIT. Wladimir Van der Laan erstattede Gavin Andressen, en anden offentlig udvikler, som igen modtog missionen fra Satoshi Nakamoto – skaberen af kryptovalutaen selv.

Det store problem med at være offentlig udvikler af bitcoin bliver forfulgt både af staten og af virksomheder eller private. Den 27. april 2011 måtte Gavin gå til CIA for at forklare, hvordan BTC fungerer.

Gavin taler om CIA -invitation
Gavin forklarede sin rejse til det amerikanske efterretningsagentur

Jonas giver et tip til udviklere, der ønsker at hjælpe bitcoin:

"Nye bidragydere skal slutte sig til [projektet] anonymt"

For nylig blev den tidligere Monero -udvikler anholdt i USA for forbrydelser, der allerede var prøvet, politiet udnyttede anholdelsen til at bede om teknisk assistance til kryptovalutaen – meget udbredt til anonyme transaktioner.

I maj blev førende bitcoin -udviklere angrebet af tysk offentligt tv og fremstillet som kriminelle.

Tysklands offentlige tv angriber Bitcoin af den forkerte årsag

BTC -udviklere med sløret ansigt

Schnelli siger imidlertid, at mange erfarne og dygtige programmører er involveret i projektet, definitivt bør samfundet ikke bekymre sig om deres exit.

”I de senere år har mange erfarne og højt kvalificerede udviklere sluttet sig til projektet. Så vær ikke bange! Bitcoin -projektet er i de bedst mulige hænder. Der er så mange store Bitcoin -projekter i gang lige nu. ” – sagde Jonas.

Udviklerindhold falder Bitcoin efter 8 år og advarer: "juridisk risiko stiger" dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.