5 platforme til at købe kryptovalutaer med et kreditkort, og hvordan man bruger dette format til at udnytte

Bitcoin + kreditkort

Siden begyndelsen af kryptovalutaer, med lanceringen af Bitcoin i 2009, har flere vanskeligheder og teknologiske barrierer gjort købsoperationer med bitcoin mere komplekse. I øjeblikket er det allerede muligt at købe kryptovalutaer på forskellige måder, såsom PIX, bankseddel og endda kreditkort.

Men hvorfor købe bitcoin med et kreditkort?

Ud over at det er nemt, giver køb af bitcoin med et kreditkort dig mulighed for at udnytte din position uden nødvendigvis at have ressourcen ved hånden.

Gearing var en mere eksklusiv aktivitet, end den er i dag, og den blev normalt brugt af mere erfarne investorer, som allerede vidste, hvilken vej de skulle gå, og hvad konsekvenserne kunne være.

I øjeblikket, med den lethed, som digitale banker og forskellige finansielle platforme har bragt til markedet, er det meget mere normalt at se en almindelig investor bruge gearingsstrategier.

Hvad er gearing?

Kort sagt er gearing strategien for at låne penge for at øge afkastet af en investering.

Hvis afkastet af det samlede beløb, der er investeret i obligationen (dine egne penge plus de lånte midler) er større end den rente, du betaler på de lånte midler, kan du opnå en betydelig fortjeneste.

Gearing påvirker ikke den procentvise afkast, men mængden af penge, der tjenes til gengæld.

Praktisk eksempel:

Lad os sige, at du har $100 og kan låne $1.500 af banken til en rente på 6%.

Dine R$100 + bankens R$1.500 summerer til 1.600, og du investerer det samlede beløb. Forudsat at dette beløb gav 15 % i perioden, har du nu R$1.840 ved årets udgang.

Du skylder banken i alt 1.590 R$ (1.500 R$ lånt + 90 R$ af 6 % rente).

Hvis du trækker de R$1.840 du har nu med de R$1.590, du skylder banken, har du i alt R$250. Hvis du trækker de oprindelige R$100 investerede fra, får du et afkast på 150 % !

Hvis handelen virker, er det fantastisk. Men hvad nu hvis det udbytte på 15 % kun havde været 3 %, for eksempel?

Efter at have tilbagebetalt lånet i banken, ville du stå tilbage med i alt – 38 BRL og et nettotab på 138 BRL.

Med andre ord ville du lide et tab på 138 % i stedet for, hvad der kunne have været blot et tab på 3 %, hvis du ikke havde brugt nogen gearing.

Alle typer investeringer (fra aktiekøb, virksomhedsudvidelser, gearede opkøb til hedgefonde) kan anvende gearing. Og alle disse investeringer arbejder efter de samme principper i eksemplerne ovenfor, som er beregnet til at øge gevinst (eller tab) effekten.

Jo mere gearing, jo større afkast, men også tab.

To måder du kan øge din formue på på en enkel måde er kryptobacks (hvor du passivt modtager en procentdel af dit køb i kryptovalutaer) og brug af kreditkort til at udføre transaktioner.

I tilfælde af kortet er logikken som følger: du vil foretage et køb nu, men du har ikke nok penge til at gøre det. Hermed foretager du et køb på dit kreditkort, og venter dage/uger, indtil du skal betale af på kortregningen. Det lyder mærkeligt, men dette er også en måde at udnytte dig selv på.

Når det er sagt, er der flere muligheder på kreditkortmarkedet i dag, der tilbyder fordele, der muliggør afkast i krypto, uanset om du bruger gearing eller ej. Nogle af platformene til at købe kryptovalutaer med et kreditkort er:

hoobi

Du kan bruge Visa eller MasterCard debet-/kreditkort til at købe kryptovalutaer.

Tokens såsom BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, EOS, BCH, ETC og BSV er tilgængelige for direkte køb.

For at foretage et køb skal du blot vælge "Betaling med kort" i købsområdet for kryptovaluta.

Huobis største fordel er dets store brasilianske fællesskab på Telegram , hvor du kan bede om hjælp med alle spørgsmål, modtage kampagner og endda tale med eksperter.

Binance Visa

-Gratis (Binance oplyser, at det ikke vil opkræve nogen administrations- eller ekspeditionsgebyrer, men tredjepartsgebyrer kan forekomme).

– Giver dig mulighed for at "holde" dine kryptovalutaer i Binance-pungen og kun bruge dem, når du foretager betalinger.

-Refusion på op til 8% på dine køb

Coingoback-løkke

Denne er meget interessant og praktisk. Investoren vælger, hvor meget han vil investere om måneden (R$100, R$200, R$500 eller et tilpasset beløb), og denne investering debiteres hans kort månedligt, uden at det er nødvendigt at holde styr på hans køb.

Det er med andre ord et format, der giver dig mulighed for, passivt og uden at skulle bruge energi på at udføre operationer, at akkumulere bitcoins på lang sigt.

-Tillader betaling med kredit eller debet.

-Overvågning af eksperter.

Ændre cryptoback

Cashback, der returnerer op til 1 % af værdien af dine køb på kortet i bitcoins.

-Når du foretager et køb på AlterCard (fysisk eller virtuel) over R$ 10,00, returneres automatisk mellem 0,5% og 1% af beløbet i bitcoins til din pung på Alter.

-Cryptoback bogføres ved køb, og din saldo frigives efter 15 dage.

Konklusion

Udnyttelse af din investering gør i bund og grund afkastet mere ustabilt. Hvis du har mindre risikable investeringer end blot individuelle aktier (og det håber vi, du har), giver det ikke altid mening at geare investeringer, da det afhænger meget af investorens profil og den strategi, han følger. Men hvis du vil øge risikoen i din portefølje og "have maven" til at acceptere konsekvenserne, kan gearing være en del af din investeringsstrategi.

Læs mere:

  • Tyrkisk børsnotering øger Shiba Inu til ATH
  • Disney annoncerer eksklusive NFT'er på Disney+ Day, se hvordan du forbereder dig
  • Dogfights, Selic-stigning og Bitcoin-genopretning – markedsoversigt

Indhold 5 platforme til at købe kryptovalutaer med et kreditkort, og hvordan man bruger det format til gearing, dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.