Ethereum til $ 8k kan være langt ude, men her er hvorfor det er meget muligt

Ethereum til $ 8k kan være langt ude, men her er hvorfor det er meget muligt

Ethereums pris har tidligere set en række skandaløse pumper over temmelig korte varigheder. Mellem midten af ​​november og midten af ​​januar formåede altens værdi for eksempel at stige med over 250% fra $ 400 til over $ 1400. En stigning af en lignende størrelse på dette stadium ville se ETH handle på omkring $ 8750. Tallet ser bestemt langt ude i øjeblikket, men er det rimeligt helt at eliminere dets mulighed helt? Nå, Ethereum -økosystemet har massivt ændret sig i løbet af de sidste par uger. Derfor ville evaluering af netværkets ydeevne hjælpe med at dekryptere svaret på det førnævnte spørgsmål. EIP 1559 – Så langt, så godt? Ethereums forbedringsforslag fra 1559 indledte en større forandringsbølge. Primært er netværkets transaktionsgebyrmekanisme blevet redesignet i denne proces. I henhold til det nye forslag er der indført et basisgebyr for hver blok. Gebyrbetalingen er obligatorisk som sådan og bestemmes programmæssigt. Især under de valgte parametre kan basisgebyret ikke bevæge sig op eller ned med mere end 12,5% fra en blok til den næste. Minearbejderindtægterne i dag inkluderer imidlertid ikke basisgebyret som før. Den ETH, der bruges til at betale basisgebyrer, tages permanent ud af omløb ved at brænde den. Set i bakspejlet har dette sænket netto ETH -udstedelsen og reduceret den årlige inflation. Over 130k ETH var blevet brændt i skrivende stund.
Kilde: CoinMetrics Forbrænding af basisgebyrer har effektivt hjulpet med at sænke inflationen. For eksempel var Ethereums inflation langt over 4% i juni-juli. Det samme er dog drastisk faldet siden, med det samme siddende på 2% på pressetidspunktet.
Kilde: CoinMetrics Har migrationen været vellykket? I et rimeligt omfang, ja. Det skal dog bemærkes, at ikke alle tegnebøger indbygget har implementeret EIP-1559-transaktionsformatet ved aktivering. Selvom forslaget blev introduceret via en hård gaffel og er obligatorisk for alle netværksdeltagere, findes der stadig en mekanisme inden for Ethereum-noder, der konverterer ældre transaktioner til EIP-1559. Grundlæggende blev dette indført for at minimere den indvirkning, den nye transaktionstype ville have på Ethereum -tegnebøger. Selvom ikke-EIP-1559-kompatible transaktioner nu udgør næsten halvdelen af ​​det samlede transaktionsantal, skal det bemærkes, at den indfødte anvendelse af EIP-1559-formatet har været støt stigende.
Kilde: CoinMetrics Yderligere har vedtagelsen af ​​EIP-1559 ikke påvirket den ETH-akkumuleringstendens, der er observeret i individuelle miner-adresser. Faktisk var mængden af ​​ETH, de havde, på sit højeste [over 20 million], i skrivende stund. Midt i alt dette har små overførsler været rimeligt påvirket af de høje transaktionsgebyrer. Som det kan ses af nedenstående skema, registrerede antallet af ETH -overførsler under $ 100 en nedadgående tendens, da den gennemsnitlige gebyr var vidne til en flytning nordpå. Imidlertid ville Ethereums L2 og andre skaleringsløsninger i det store og hele hjælpe med at løse dette problem. Derfor kan nye brugere direkte interagere med det andet lag, når 2.0 går live.
Kilde: CoinMetrics Selvom der stadig hænger en del skepsis over det nye system, fremhæver de førnævnte data, at tingene går som planlagt. Faktisk er ETHs pris også begyndt at reagere positivt. I skrivende stund handlede den største alt over $ 3500 – For første gang siden majs styrt. Desuden flere analytikere også tro på at $ 8k -målet kan opnås i denne cyklus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.