Vitalik Buterin kommenterede, at Dogecoin skiftede til POS

Vitalik og hans samarbejde med Dogecoin

Under en spørgsmål-og-svar-session, der var åben for hans Twitter-tilhængere, tillod Vitalik Buterin, skaberen af ​​Ethereum, de 268 personer, han følger, at stille ham spørgsmål. Spørgsmålene behandlede nogle alvorlige spørgsmål, og andre slap af, f.eks. Dogecoin og kærlighed.

Skaberen af ​​Ethereum og hans vision for samarbejde med Dogecoin

I midten af ​​juli 2021 tiltrådte Vitalik Buterin i bestyrelsen for Dogecoin, som også har tilstedeværelsen af ​​Jared Birchall, præsentator for den kontroversielle Elon Musk om projektet. I spørgsmålene endte han med at kommentere det bidrag, der sker mellem begge kryptokurver. Zhu Su, milliardær og administrerende direktør for Three Arrows Capital, spurgte Vitalik om samarbejdet mellem Ethereum og Dogecoin og specifikt, at han var interesseret i projektet.

“Hvad er nogle lovende ideer til Ethereum/Doge -samarbejdet? Hvad var det ved Doge, der interesserede dig i projektet? ”

Vitalik svarede, at han personligt håber at se Dogecoin migrere til Proof-of-Stake (PoS) snart, måske ved hjælp af Ethereum-kode. Derudover sagde han, at han håber, at den nuværende generation af 5 milliarder nye mønter om året fremstillet af Dogecoin vil blive opretholdt, med den ændring, som han håber, vil blive omdannet til en autonom decentraliseret organisation (DAO). Formålet med ændringen er, at disse nyoprettede hunde “bruges til det gode”.

Forbedret Dogecoin

Som konsulent og fra svaret givet til Zhu Su ser Vitalik ud til at håbe på at gøre Doge til PoS, ligesom han prøver at gøre med Ethereum. Skiftet til denne mekanisme søger at forbedre nogle tekniske faktorer i teknologien, såsom at tilbyde at forbedre brugeroplevelsen ved at tilbyde hurtigere og billigere kryptokurrency -transaktioner.
Vitalik Buterin kommenterede, at Dogecoin skiftede til POSVitalik Buterin kommenterede om Dogecoin skifter til POS/Twitter

Vitalik kan endda regne med Elon Musks hjælp

I maj 2021 havde milliardær CEO for Tesla, SpaceX og Neuralink, Elon Musk, foreslået ændringer af Dogecoin. Mulige ændringer i din vision ville være at reducere tiden til at generere nye blokke og øge deres størrelse. Disse ideer er imidlertid ikke gode løsninger på grund af tekniske problemer. Og det viser sig, at Vitalik ønsker og kan hjælpe Musk med at komme med bedre ideer.

Milliardærerne og hundens valuta

Både Musk og Vitalik afslørede, at de har eller allerede har haft Dogecoin. Skaberen af ​​Ethereum afslørede, at han lavede 21 millioner reais med valutaen og nævnte, at det var en af ​​de bedste investeringer, han nogensinde har foretaget. Elon Musk, udover at have Doge, hævder også at have Bitcoin og Ethereum i sin tegnebog.

Musk, Vitalik og kærlighed

I debatten kom Teslas administrerende direktør også ind på underholdningen ved at spørge Vitalik “Hvad er kærlighed?“, Sjovt. Han blev besvaret af programmøren og udtalte, at “Musks søn skader ham ikke”, i en mere afslappet tone relateret til meme skabt af musikhvad er kærlighed“.

Hold øje med Dogen

Med omtale af Dogecoin af Vitalik Buterin har valutaen steget omkring 7% i de sidste 24 timer og nået prisen på 1,60 R $. Nu er det store spørgsmål nu, hvilken valuta der vil migrere til PoS først: Dogecoin (DOGE) eller Ethereum (ETH).

Leave a Reply

Your email address will not be published.