Ekart Inu lancerer EAID (Ekart Support) token

Ekart Inu lancerer EAID (Ekart Support) token

Ekart Inu har lanceret et spektakulært token kaldet EAID (Ekart Support). Ekart -token -projektet har lanceret EAID som et supporttoken, så dette vil være en betydelig støtte til Ekart Inu -tokenet. EAID -token blæser op lige nu. Da kryptovalutahandlere skynder sig at investere, undrer mange sig over EAID -symbolet. Så hvad er EAID -token -ticker -symbolet? Her er informationen, du skal vide, for at undgå at købe den forkerte form for Ekart Inu-krypto. Den samlede token -forsyning af EAID er 10000000000 med lanceringsprisen på $ 10. Holdet gjorde et utroligt træk på dette token. De har sendt 99% af EAID -token til brændepungen. Så de resterende 1%, det vil sige 100000000 tokens, kommer til at handle. De sigter mod at nå målet på 1 milliard på EAID -token. I dette skal brugeren have Ekart Inu -token for at købe dette EAID -token. Brugere kan bruge 0% – 50% af Ekart inu -tokens og resten af ​​de 50% med ethvert token, mens de køber. I oktober planlægger de at notere dette token i velrenommerede børser. Men i første omgang kan den købes på deres officielle Ekart Inu -websted (www.ekartinu.com). Så her er der en frist for salg, der er fra 6. september til 5. oktober. Derefter sender de det resterende token for at brænde tegnebogen i forudsalg.

Kontraktsadresser

Matic Main Net: https://polygonscan.com/token/0x9f94da865832026b4aa336d96af08872bb347aa1 BEP-20: https://bscscan.com/token/0x9f94da865832026b4aa336d96af08872bb347aa1 “Målet med EAID er værdifuldt, mens værdien af ​​det bedste er værd at give det værdifulde sted, hvor værdien er fornuftig og værdifuld for at sikre, at dit værdifulde sted er fornuftigt . Vi er meget loyale over for vores indehavere, og det giver os mulighed for at vokse eksponentielt. Da vi ved, at vi med vores forenede kraft og Ekarts magt vil have succes på forhånd, så vi kan gå til nye højder sammen. “Så dette vil være en betydelig støtte til Ekart Inu -token. Den samlede token -forsyning af EAID er 10 milliarder med lanceringsprisen på $ 10. De gjorde et utroligt skridt på dette token ved at sende 99% af EAID-tokenet til den brændende tegnebog (BEP-20 og MATIC). Så de resterende 1%, det vil sige 100 millioner tokens, går til handlen. Få et transaktionsgebyr på 5% inklusive 1% af token distribueret til kontohavere som en belønning, 2% for token -likviditet, 2% for brændende tegnebog. De sigter mod at nå målet på 1 milliard på EAID -tokens. Ekart Inu sigter mod at øge forbrugernes indtjeningspotentiale. Projektets hovedmål var at bygge et EAID -token og et økosystem, der var billigt nok til, at nogen kunne erhverve millioner af dem. De prissat målrettet projektets billetter betydeligt til 10 $. Planen er at gøre platformen rentabel, selvom den kun tjener $ 15. Indtil videre har udviklerne haft succes i denne henseende. Det er afgørende at erkende, at Ekart Inu har haft en fantastisk start. Fordi EAID er nyt, er alle investeringer nu spekulative.

Hvad er EAID Token -symbolet?

$ EAID er Ekart AID -token -symbolet. Dette EAID -ticker -symbol er en almindelig identifikator, som findes på alle velrenommerede kryptobørser. Da $ EAID er så nyt, er det i skrivende stund kun muligt at købe Ekart AID via Ekart Inus officielle websted. Som sådan vil investorer ikke finde EAID -symbolet på populære børser som Binance, OKEX og Huobi. Men det nye kryptokurrency -token søger først at liste på nogle velrenommerede børser i oktober, så forvent at finde det først.

Er EAID -kryptoen Ekart Inus token sikkert at købe?

EAID er et kommende, legitimt Ekart Inu -token. Den nye EAID -krypto kan nu købes på det officielle websted. Når EkartAID -kryptoen officielt er frigivet den 7. september 2021, kan brugerne købe den via det officielle Ekart Inu -token -websted. For alle, der undrer sig over hvor man kan købe EAID -tokens online, er der svaret. Indtil denne “Køb Token” -knap aktiveres på webstedet, må du ikke købe Ekart Inu EAID -tokens andre steder for at være sikker. Officielle webstedslinks: ekartinu.com | ekartinu.global | ekart.global Følg os på: Reddit | Twitter | Telegram | Bitcointalk
Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt indlæg og bør ikke behandles som nyheder/råd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.