200 Bitcoin -pengeautomater er installeret i Walmart -butikker, ifølge rapport

Walmart Bitcoin ATM

Det er nu muligt for kunder i Walmart -butikker at trække Bitcoins tilbage til pengeautomater, der er installeret i deres amerikanske butikker.

Den amerikanske detailhandel multinational vil give sine kunder mulighed for at købe bitcoin ved hjælp af pengeautomater installeret i nogle af sine butikker i USA. Initiativet blev muliggjort efter et samarbejde mellem detailgiganten Coinstar og Coinme.

Walmart vil faktisk installere Bitcoin -pengeautomater

I sidste måned blev Walmarts navn involveret i en historie, hvorefter virksomheden havde indgået et partnerskab med Litecoin (LTC) for at give sine kunder mulighed for at foretage betalinger med kryptovalutaen. Selvom rygterne forårsagede stor spænding på hele markedet, så rettede han dem, så snart fakta blev afsløret.

Nu siger imidlertid en mere pålidelig rapport , at virksomheden sluttede sig sammen med Coinstar – kendt for sine fysiske maskiner, der kan veksle valutaer til digitale penge.

Resultatet af dette nye partnerskab var installationen af 200 Bitcoin -pengeautomater i Walmart -butikker. Det er nu muligt for kunder at købe og hæve Bitcoins i pengeautomater installeret i nogle amerikanske butikker.

Sam Doctor – strategidirektør hos kryptokurrencymægleren BitOoda – sagde, at installation af bitcoin -pengeautomater i supermarkeder er en voksende tendens i USA. Imidlertid bemærkede han, at Walmart er forskellig fra sine konkurrenter, idet kundens niche kan nå en større procentdel af samfundet:

"Walmart udvider adgangen til Bitcoin til flere mennesker, så længe det fortsat giver legitimitet blandt de mest skeptiske"

Coinstar -aftalen blev tidligere rapporteret af Coindesk, som testede tjenesten. Kunder, der køber Bitcoin, skal indsætte papirregninger i maskinen for at modtage en kupon.

De skal også oprette en Coinme -konto og gennemgå en baggrundstjek, før værdikuponen kan indløses. Maskinerne opkræver et gebyr på 4% for Bitcoin -optionen og en 7% kontant valutakurs.

"Det er en dyr måde at købe Bitcoin på, men det sænker adgangsbarrierer for første gang kryptokurrencykøbere," sluttede Sam Doctor.

Antallet af pengeautomater i Bitcoin vokser på verdensplan

Dette er ikke kun en tendens i USA. Antallet af Bitcoin -pengeautomater vokser på verdensplan.

Ifølge data fra Coin ATM Radar havde de kun 7.756 i maj 2020 og er nu hoppet til 29.852 i oktober 2021.

Bitcoin pengeautomater rundt om i verden
ATM -vækst rundt om i verden – Kilde: coinatmradar

Det, der sandsynligvis påvirkede stigningen i efterspørgslen efter Bitcoin -pengeautomater (pengeautomater) mellem 2020 og 2021, var den stigende popularitet af digitale betalinger.

En rapport fra Global Trade Magazine tyder på, at digitale betalinger steg i popularitet under COVID-19-pandemien, hvor detailhandlere rapporterede en stigning i forbruget på 69% siden januar, og dette tyngede sandsynligvis den øgede efterspørgsel efter bitcoin på verdensplan.

For en måned siden blev Bitcoin for eksempel El Salvadors officielle valuta, og regeringen lancerede sin egen BTC -tegnebog, men især på grund af identitetstyveri går adoption ikke så godt, som du tror.

Da der var en fordeling på US $ 30 i bitcoin for hver borger i landet, gik kriminelle efter andres bonusser, svarende til hvad der skete i Brasilien med coronavoucheren.

Andre problemer blev også rapporteret af to brasilianere, der var i landet.

"For eksempel er en af de ting, der skete, at de meddelte, at de 200 pengeautomater ville være [resultatet af] et offentligt-privat partnerskab, men i sidste ende ved jeg ikke, om der var problemer i bud eller kommercielle problemer i dette projekt, [men] det endte med at blive gjort med offentlige midler ”, fortalte de til Cointimes.

Læs mere:

  • Mere end 1000 Bitcoin -pengeautomater er installeret i november rundt om i verden
  • Bitcoin -udvikler efter 8 år og advarer: "juridisk risiko stiger"
  • Projekt til en værdi af 1 milliard dollar ønsker at scanne dine nethinder i bytte for kryptokurver

Indholdet af 200 Bitcoin -pengeautomater er installeret i Walmart -butikker, den anden rapport dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.