Bitcoin Future: Mulig BTC Creator afslører lovende nye teknologier til kryptokurrency

adam tilbage

Denne torsdag (10/22) angav en af de 3 personer, der er nævnt i Bitcoin White Paper, nye teknologier, der kan bruges til at forbedre BTC.

Adam Back er en af de stærke kandidater til titlen "Bitcoin -skaber", han blev endda citeret i hvidbogen om kryptovaluta. Men uanset dens deltagelse i bitcoins oprindelse er dens indflydelse på markedet og viden om emnet ubestridelig.

I samtale med Bitcoin Magazine afslørede udvikleren og mesterkryptografen i decentrale systemer den mulige vej til de næste store opdateringer til bitcoin -protokollen.

Bitcoin -opdateringer, hvordan fungerer de? En forklaring til børn

Bitcoin er et system uden en ejer, uden en administrerende direktør, og hvis kontrol er i brugernes hænder, det er folkets penge. Manglen på central kontrol forhindrer imidlertid ikke forbedringer i kryptokurver.

Da der heller ikke er nogen forpligtelse til at deltage i netværket, kræver enhver opdatering konsensus fra minearbejdere, programmører og brugere, ellers kan hver af parterne oprette en gaffel – sin egen kryptokurrency, da koden er open source.

Denne skrøbelige balance har flyttet kryptokurrency til at have bagudkompatible opdateringer, så den, der er på netværket, kan fortsætte selv med trinvise forbedringer.

Tænk på bitcoin som en bygning lavet af Lego, du kan let udvide den. Imidlertid kræver det en stor indsats at ændre fundamentet, og du kan ende med at bygningen er delt i to.

legobygning

Da ingen ønsker en ødelagt bygning, skal alt, hvad der udføres hos BTC, passe til det grundlæggende. Jeg forklarer denne analogi yderligere i podcasten herunder:

Enkelhed: Et nyt sprog til Bitcoin

I denne forstand er en af de store teknologiske stjerner Simplicity -sproget. BTC har altid haft smarte kontrakter, men med meget begrænset omfang.

Enkelhed er et sprog på lavt niveau designet til at udvide funktionaliteten af smarte bitcoin-kontrakter på en modulær måde, der opretholder et lavt båndbreddeforbrug, sikre transaktioner og enkel semantik.

Ideen blev skabt af Blockstream -udvikleren Ressel O'Connor.

"Vi håber at have dette i Liquid næste år … Det er en meget interessant idé, da det tillader oprettelse af en udvidelse til bitcoin … et andet punkt er, at det bruger et lavt niveau sprog," sagde Adam.

Monero skudsikre

Bulletproofs blev udviklet af en gruppe kendte kryptografer og blev citeret af Back som en måde at forbedre bitcoin privatliv.

Protokollen gør det muligt at kontrollere gyldigheden af værdier, der er transaktioner på blockchain uden at afsløre den. Teknologien bruges i øjeblikket af Monero -kryptokurrency, og jeg forklarer mere detaljeret, hvordan det fungerer i videoen herunder:

Innovationen kan endda bruges i forbindelse med Simplicity til privat og hurtigt at udføre nogle transaktioner.

Hvornår ser vi disse opdateringer?

Forbedringerne ville være betydelige, men de er stadig meget nye og skal gennemgå en lang gennemgangsproces; Det samme skete med schnorrs underskrifter, som beskrevet af Adam:

"I bitcoin er der en tid mellem teknologien, der skabes, indtil den revideres og indtaster bitcoin, for eksempel blev schnorr -signaturer først diskuteret i 2013, og vi implementerer det her i 2021".

Fremtidigt Bitcoin -indhold : Mulig skaber af BTC afslører lovende nye teknologier til kryptokurrency først vist i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.