DYDX på ugens værste liste; analyse

Analyse af de syv altcoins, der faldt mest i de sidste syv dage, fra 15. til 22. oktober.

De altmønter, der faldt mest, var:

  1. Flow (FLOW): -19,06%
  2. DYdX (DYDX): -13,45%
  3. Celsius (CEL): -10,02%
  4. ECash (XEC): -8,99%
  5. Perpetual Protocol (PERP): -7,04%
  6. Telcoin (TEL): -5,60%
  7. Bølger (WAVES): -5,52%
  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

FLYDE

FLOW følger en downtrend -linje siden 30. august. Linjen er et tegn på, at token gennemgår priskorrektioner. Indtil han formår at bryde den linje, kan tendensen ikke betragtes som bullish.

I øjeblikket er token lige over $ 12,50 vandret supportområde. Området er afgørende, da et fald derunder kan føre det til nye lavpunkter under $ 8. I øjeblikket er der ingen tegn på vending for en uptrend.

FLOW -graf i TradingView
  • Tjek BeInCryptos BTC -analyse

DYDX

DYDX har handlet inden for en bearish parallelkanal siden 30. september, da den nåede et historisk højdepunkt på $ 27,85. Disse kanaler indeholder normalt korrigerende bevægelser. Det betyder, at et kanalbrud ville være det mest sandsynlige scenario, da faldet betragtes som en korrektion.

Det mest sandsynlige niveau for et bounce og en eventuel breakout vil forekomme på $ 17. Dette er modstandsniveauet før rekordprisen, som nu skulle fungere som en støtte. Desuden falder det sammen med kanalens supportlinje.

dydx
DYDX -graf i TradingView

CEL

CEL har handlet inden for en stor symmetrisk trekant siden 22. januar. Disse trekanter betragtes som neutrale mønstre, hvilket betyder, at både en op og nedbrydning kan forekomme.

Token nærmer sig hurtigt konvergenspunktet mellem modstand og støtte, det punkt, hvor der forventes et afgørende ikke -standardiseret træk.

Indtil CEL foretager en breakout, kan trendretningen ikke bestemmes på grund af mønsterets neutralitet.

CEL -diagram på TradingView

XEC

XEC har fulgt en downtrend -linje siden 28. september. Mens han fulgte linjen, faldt token til et nyt all-time low på $ 0,00017 onsdag (20).

Selvom det forsøgte at samle det næste, lykkedes det ikke at komme forbi $ 0,0002 -området og downtrendlinjen (rødt ikon). Derfor er tendensen sandsynligvis nede, og XEC kan falde til et nyt historisk lavpunkt.

XEC -diagram i TradingView

PRSP

Den 11. oktober brød PRSP en downtrend -linje og sluttede den nedadgående bevægelse, der havde fundet sted siden den 30. august.

Minutbevægelsen fortsatte indtil den 15. oktober, hvor token ikke formåede at opnå 0,5 Fibonacci retracement -niveauet til $ 18,50. Det samme område fungerede som modstand den 14. og 26. september (røde ikoner).

PERP er siden faldet og nærmer sig $ 13 -supportområdet, hvilket kan være prisniveauet for et nyt afvisning.

TradingView PERP -diagram

TEL

TEL har fulgt en uptrend -linje siden 21. september. Ved at gøre dette træk brød det oprindeligt over $ 0,021 -området og nåede et højdepunkt på $ 0,0234.

Den opadgående bevægelse kunne imidlertid ikke opretholdes, og TEL faldt derefter under $ 0,021 -området derefter. Dette er et bearish signal, da området forventedes at fungere som en støtte. I stedet fungerede hun som modstand onsdag (rødt ikon).

Der er sammenfald af supportniveauer på $ 0,018, skabt af uptrend -linjen og et vandret supportområde. Det er sandsynligt, at TEL vil hoppe, når det når det niveau.

TEL -diagram på TradingView

BØLGER

WAVES har fulgt en uptrend -linje siden 21. september. Dermed nåede det næsten et nyt all-time high den 14. oktober (rødt ikon).

Det lykkedes dog ikke at komme forbi modstandsområdet på 33,50 dollar. Siden har det bevæget sig nedad. Nu har den igen ramt uptrend -linjen.

Hvis linjen holdes, vil dette skabe en stigende trekant, som betragtes som et bullish mønster. I dette tilfælde ville en eventuel pause og en ny historisk højde være det mest sandsynlige scenario for WAVES. Hvis der skulle opstå et fald, ville den nærmeste støtte findes på $ 25,80.

bølger
TradingView WAVES -diagram

Tjek dagens Bitcoin -analyse.

DYDX -artiklen på ugens værste liste; analyse blev først set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.