Bitcoin dominans (BTCD) trækker sig tilbage; analyse

Bitcoin Dominance Index (BTCD) vendte muligvis trenden efter sit laveste 10. september og startede et nyt bullish træk.

Bitcoin -dominans har været stigende i et accelereret tempo siden 17. september, da den brød en nedadgående trend (grønt ikon). Denne linje var gældende pr. 30. juli.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

Udbruddet indikerede, at den tidligere nedadgående bevægelse var slut. Indtil videre har den nuværende bevægelse ført til en stigning på 47,72%, nået onsdag (20).

Trækket virker ikke korrekt. Det betyder, at det ikke ligner et hopp som reaktion på det foregående fald, men ligner begyndelsen på en ny uptrend. Hovedårsagen til dette er det faktum, at BTCD har bevæget sig over 0.618 og 0.786 Fibonacci retracement niveauer.

Hvis bevægelsen var korrigerende, kunne det forventes, at BTCD ikke ville være i stand til at passere gennem et af disse niveauer og genoptage dens nedadgående bevægelse. Der er dog tegn på tilbagegang på kort sigt.

  • Tjek BeInCryptos BTC -analyse

MACD, som er skabt af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, har skabt en nedadgående momentumlinje (rødt ikon). Dette er et tegn på, at den kortsigtede tendens gradvist aftager i forhold til den langsigtede. Da MACD stadig er positiv, betyder det, at den kortsigtede tendens er endnu hurtigere.

RSI er under 70 (rødt ikon). RSI er en indikator på markedsstyrke, og dette fald tyder på, at tendensen er ved at miste damp, selvom den stadig er bullish.

Derfor tyder de daglige diagramtidsrammeindikatorer ved siden af bølgetællingen på, at tendensen er oppe. Du skal se på en lavere tidsramme for at afgøre, om tendensen er nede.

BTCD -diagram i TradingView

BTCD Fremtidige bevægelser

Kryptovalutahandler @CryptoCapo_ har tegnet et diagram for BTCD, hvori det fremgår, at den bullish bevægelse kan fortsætte op til 50% før endnu en dukkert.

Kilde: Twitter

Siden denne tweet har BTCD ramt en højde på 48%, før den faldt. Faldet blev forudgået af bearish afvigelser på RSI og MACD (blå linje). Dette sker, når en prisstigning ikke ledsages af en stigning i køberstyrken.

De vigtigste støtteområder er 44,1 og 43,2%. Disse er Fibonacci -tilbagetrækningsniveauerne på 0,5 og 0,618, som normalt fungerer som støtte efter tilbagetrækninger.

Førstnævnte falder sammen med midten af en parallel kanal, der indeholdt den bullish bevægelse i slutningen af september, mens sidstnævnte falder sammen med understøttelseslinjen for den samme kanal.

BTCD -diagram i TradingView

Forholdet til BTC

I sidste måned havde BTCD (grøn) et positivt forhold til prisen på BTC (blå). Det betyder, at en stigning i indekset medførte en stigning i aktivets pris og omvendt.

Hvis forholdet holder, ville et fald i BTC -prisen være nødvendigt for BTCD at falde til supportniveauerne beskrevet ovenfor.

Kilde: TradingView

Tjek BTCs analyse af dagen.

Bitcoin Dominance (BTCD) artiklen trækkes tilbage; analyse blev først set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.