SHIB er opført af Coinbase for New Yorkere

Coinbase har gjort Shiba Inu (SHIB) tilbud tilgængelige for sine brugere, der bor i New York.

Betragtet som den største cryptocurrency-børs i USA, havde Coinbase allerede noteret SHIB-tokenet i september i år, men ikke for alle regioner i landet.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Som annonceret fredag (5), er cryptocurrency meme nu tilgængelig for indbyggere i metropolen, der betragtes som det største finansielle center i verden.

På Twitter udtalte Coinbase:

"Vi elsker NY. Det er officielt, SHIB er nu tilgængelig til at handle, købe, sælge og gemme på Coinbase for beboere i NY."

Ud over handler i dollarparret stillede Coinbase token-handler til rådighed for sine New York-kunder i euro- og sterlingpar.

Kan Shiba Inu noteres på andre børser?

Med en værdiansættelse, der nåede over 1.000% i oktober, var SHIB det mest fremtrædende token på kryptomarkedet i de seneste uger, og oversteg endda Bitcoin (BTC) i antallet af omtaler på Twitter.

På grund af den store efterspørgsel efter kryptovaluta kan Coinbases nye notering ikke ses som en overraskelse. Andre børser og handelsplatforme er dog stadig tilbageholdende med at tilbyde aktivet til deres brugere.

Kraken, en anden populær amerikansk kryptobørs, lovede, at den ville liste SHIB i denne uge. Virksomheden bakkede dog tilbage på denne beslutning og sagde, at meget arbejde stadig skulle gøres, uden at give en deadline for token-noteringen.

En anden populær cryptocurrency-handelsplatform i landet, Robinhood, har endnu ikke annonceret en mulig SHIB-notering, på trods af en underskriftsindsamling på mere end 250.000 underskrifter fra cryptocurrency-entusiaster, der bad om, at tokenet blev noteret.

På grund af dette fejrede mange Shiba Inu-entusiaster Coinbase's nye notering. En bruger reagerede endda på børsens Twitter-indlæg og sagde "tak @coinbase, din sande støtte til #SHIB & #SHIBARMY er værdsat".

SHIB falder 30 %

På trods af dets fællesskabs fejring har annonceringen af den nye notering ikke været i stand til at stoppe de fald, som prisen på SHIB-tokenet har lidt i de seneste dage.

Aktivet akkumulerer et fald på 34% sammenlignet med dets historiske højdepunkt nået den 28. oktober ifølge data fra CoinGecko . I sidste weekend er tokenet devalueret cirka 10%.

Som følge heraf er SHIB i øjeblikket placeret som 11. i ranglisten over største kryptovalutaer i markedsværdi, og falder bagud Dogecoin (DOGE), som er placeret på 9. pladsen med en kapitalisering på over US$37 milliarder.

Kilde: CoinGecko

SHIB-artiklen er opført af Coinbase for beboere i New York City blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.