FlowBTC gennemgik øjeblikke med ustabilitet og gik ind i en vedligeholdelsesangrebsproces.

Brasiliansk Bitcoin -mægler undergår nødhjælp efter forsøg på angreb

den brasilianske mægler FlowBTC har undergået uplanlagt vedligeholdelse i de seneste dage efter et forsøg på hackerangreb på dets systemer. En kunde hos mægleren kontaktede Livecoins og rapporterede, at situationen startede i lørdags (14). Ifølge en e -mail sendt til kunderne oplevede FlowBTC ustabilitet og ville gå i uplanlagt vedligeholdelse.
FlowBTC gennemgik øjeblikke med ustabilitet og gik ind i en vedligeholdelsesangrebsproces.FlowBTC gennemgik øjeblikke med ustabilitet og gik ind i vedligeholdelses-/reproduktionsprocessen. Oprindeligt ville det tage op til 24 timer at gennemføre vedligeholdelsen af ​​FlowBTC, som derefter sluttede sidste søndag (15.). På denne dato modtog kunderne imidlertid en ny e -mail fra det brasilianske mæglerfirmas tekniske team, som informerede om, at den nødvendige tid ville være længere.
Vedligeholdelse tog længere tid at fuldføre, og mæglervirksomhed advarede kunder om at angribeVedligeholdelse tog længere tid at fuldføre og mægler advarede klienter/Reproduktion Ifølge CointraderMonitor, FlowBTC registrerede et volumen på 0,132 bitcoins, der blev handlet i det sidste døgn, og indtog den 27. position blandt 31 mæglere på det brasilianske marked. Men på markedet har dette firma været i drift siden 2015, kendt af mange gamle handlende i landet.

Brasilianske mæglerfirma udfører nødvedligeholdelse efter forsøg på hackerangreb

FlowBTC ankom sidste mandag (16) til sine kunder, at nødhjælp efter et forsøg på hackerangreb var blevet gennemført med succes. Dermed var platformen igen fri til forhandlinger.
Bemærk i slutningen af ​​den brasilianske mægler -nødopdateringBemærk om afslutningen af ​​nødopdateringen af ​​den brasilianske mægler/Reprodução Men en dag efter vedligeholdelsens afslutning og platformen stillet til rådighed for kunderne blev der sendt en ny e -mail for at forklare situationen. Ifølge FlowBTC var selskabet i lørdags mål for et forsøg på hackerangreb, som det hele tiden er sket i operationer rundt om i verden. Den brasilianske mægler sagde, at der ikke var kompromitterende fejl i dens sikkerhedssystem, idet tjenester midlertidigt blev påvirket. Derudover rapporterede FlowBTC i en ny e -mail, der blev indhentet af Livecoins med en kunde hos mæglervirksomheden, at der ikke var lækage af data eller private nøgler til kryptokurver.

“På denne måde forbliver alle kryptovaluta- og reais -saldi helt sikre.”

Sikkerhedsteamet rapporterede imidlertid, at nogle point-in-time-data endte med at få adgang til angriberen, som stadig er under revision. Mæglerkommunikationen blev foretaget for at følge den generelle databeskyttelseslov (LGPD), som pålægger kommunikation og gennemsigtighed, når der opdages en sårbarhed. Til kunderne oplyste FlowBTC yderligere, at det har hyret et amerikansk selskab til at hjælpe med at vurdere sikkerhedsrisici ved dets operationer og forbedre dets cybersikkerhed. Livecoins forsøgte at kontakte de ansvarlige for mæglervirksomheden for at forsøge at forstå mere om, hvad der virkelig skete, og hvad de mulige skader allerede er identificeret. Det er værd at bemærke, at der ikke blev fundet oplysninger om hændelsen på FlowBTC’s websted og sociale medier. Indtil lukningen af ​​denne artikel var der imidlertid ingen tilbagevenden til sagen fra virksomheden, og rummet er åbent.

Brasilien har været et konstant mål for cyberangreb

Ifølge en Kaspersky -cybertruselrapport torsdag (19) var Brasilien det næstmest angrebne land på denne dato, hvilket viser, at virksomheder og mennesker i landet hyppigt er mål for kriminelle handlinger over internettet.
Brasilien har været en region med konstant interesse for virtuelle banditterBrasilien var det næstmest angrebne land torsdag (19) / Reproduktion: Kaspersky Med landets operationer under angreb, hvor selv kryptokurrencymæglere blev målrettet, er det vigtigt at huske, at det sikreste sted at gemme Bitcoin er i sikre tegnebøger uden en internetforbindelse , f.eks. hardware -tegnebøger. I de sidste par timer endte mægler Liquid Japan med at tabe mere end 400 millioner dollars i en sikkerhedshændelse, hvor mindst fire kryptokurver blev taget fra platformen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.