Kryptovaluta -platform forsvinder fra internettet, og kunderne tror på et 'kup' på 36 millioner BRL

Kryptovaluta -platform forsvinder fra internettet, og kunderne tror på et ‘kup’ på 36 millioner BRL

Den sidste DeFi, der blev sat til salg på en Solana -netværksindsamlingsplatform, er simpelthen forsvundet, hvor kunderne allerede er sikre på en ‘rugpull’. I kryptokurrencyøkosystemet er udtrykket DeFi blevet populært i de seneste år, hvilket har fået mange mennesker til at investere i projekter, der tilbyder kryptokurrency finansielle tjenester. Et af de mest almindelige eksempler på disse applikationer er sikkerhedslån, som kan bakkes op af en kendt digital valuta. I tilfælde af Luna Yield havde teamet foretaget en såkaldt IDO-proces med at rejse midler fra investorer til at starte et projekt. Denne proces blev ledet af SolPAD, en populær DeFi -startplade i Solana. Det er værd at bemærke, at Solanas pris tiltrækker opmærksomhed fra investorer, der opfatter en stor påskønnelse på markedet. Med en stigning på 72% i de sidste syv dage, endte den historiske pris med at blive brudt igen denne lørdag og oversteg R $ 300,00 og R $ 400,00 pr. SOL, for første gang i historien. På markedet er det kendt for at være en direkte konkurrent til Ethereum, Cardano, Polkadot og Binance Smart Chain. Med den nye påskønnelse blev denne kryptokurrency den tiende mest værdifulde på markedet.

DeFi på Solana forsvinder

Ved at drage fordel af den succes, netværket har tiltrukket og et økosystem fuld af innovationer, er DeFi Luna Yield det nye problem for Solana -investorer, der så teamet til dette projekt helt forsvinde fra kortet. Luna Yields sociale netværk blev alle deaktiveret, samt projektets officielle websted, der blev lanceret i denne uge. Den 19. august, da problemet blev opdaget, fulgte samfundet stadig teamets første trin, der indsamlede 6,7 millioner dollars den 16., et beløb, der ville beløbe sig til 36 millioner i brasiliansk real i dag. I en erklæring til markedet, platformen, hvor teamet lavede den såkaldte IDO, fundraising-proces, sagde, at det også indså, at alle de mønter, der var til rådighed for projektudviklerne, allerede var blevet flyttet.

“Luna Yield, den seneste IDO på vores Launchpad, synes at have nogle problemer. Luna Yield Team pensionerede deres websted og alle andre sociale medier. De fjerner også al likviditet. SolPAD kan stadig ikke kontakte Luna Yield Team for at finde ud af, hvad der skete. ”

hævdede de undersøger problemet forsøger at kontakte udviklerne, men det hjælper stadig ikke.

Restitutionsplan i Solana blev foreslået denne lørdag (21)

Denne lørdag sagde SolPAD, at det vil give DeFi -deltagere tilbage i Solana, der så holdet anvende ‘rugpull’, en fidus, hvor skaberne af en kryptokurrency forsvinder med ofrenes investeringer.

“Vi vil sortere listen og distribuere kompensationen direkte i deltagerens portefølje (den samme portefølje, som sluttede sig til IDO den 16. august. Vi belønner brugere i USDC med et beløb svarende til 60% af den købte værdi.”

Således vil 60% af de foretagne investeringer blive refunderet, men i stablecoin USDC -kryptokurrency. Sagen viser, at DeFi -markedet fortsat gør opmærksom på svindlere, uanset netværket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.