Quentin Tarantino vil udgive Pulp Fiction's Secret NFT

pulp fiktion

Forfatter, producer, forfatter, skuespiller og prisvindende instruktør Quentin Tarantino vil udgive " Secret NFTs " med eksklusive manuskripter og lyd fra den klassiske Pulp Fiction.

Nyheden vil blive skabt ved hjælp af cryptocurrency blockchain Secret Network (SCRT), et nyligt digitalt aktiv, der fremmer brugen og behandlingen af private data i smarte kontrakter .

Det betyder, at Tarantino vil frigive hemmeligt indhold inden for hver af de 7 auktionerede NFT'er. Indholdet vil indeholde aldrig før sete , håndskrevne manuskripter fra Pulp Fiction-filmen, eksklusive kommentarer fra Tarantino og afsløre hemmeligheder om filmen og dens skaber.

NFT'ernes offentlige kunst (metadata) vil være unik og rettet mod det filmelskende publikum.

" Jeg er spændt på at introducere fans til disse eksklusive Pulp Fiction-scener." sagde Tarantino . "Secret Network og Secret NFT'er giver en helt ny verden af at forbinde fans og kunstnere, og jeg er begejstret for at være en del af det.

Pulp Fiction er en anmelderrost film, der har vundet Guldpalmen i Cannes, syv Oscar-nomineringer, inklusive prisen for bedste fotografi.

Forstå nyheden om Tarantinos "Secret NFT"

Dette vil være første gang, en populær kunstner har udgivet en NFT med privatlivsfunktioner. Til dato er alle NFT'er på Ethereum-netværket og lignende afhængige af offentlige metadata. Som følge heraf er samlernes billeder og indhold synligt for verden.

Med teknologien fra hemmelige NFT'er kan kunstnere vælge, hvilke metadata der skal være offentlige eller private; samt muligheden for, at ejeren kan vise indholdet eller holde det privat.

" Kunstsamfundet lever af innovation, og medierne udforsker aktivt alle de potentielle use cases forbundet med teknologi. Vi har nu privatlivs- og adgangskontrol, takket være Secret Network. I sidste ende vil dette give mulighed for en kaskade af potentielle nye brugssager. ” – sagde Guy Zyskind, medstifter af Secret Network og administrerende direktør for SCRT Labs

Blandt de use cases, der præsenteres af SCRT Labs, er spilkort, der har brug for privatliv for at skjule spillernes handlinger, loot boxes, lodsedler, identiteter med følsomme data og endda luksusvarer.

Hemmelige NFT'er i spilindustrien
Brug tilfælde af skjulte NFT'er i spilindustrien

Mere om Secret Network

Secret Network blev udviklet af de samme skabere af Ethereums gamle private skalerbarhedslag kaldet Enigma. Projektet led adskillige tilbageslag og blev praktisk talt genskabt under navnet Secret Network, denne gang udviklet ved hjælp af værktøjerne fra Cosmos-projektet.

Ifølge data indsamlet af Cointimes på cryptocurrency-udviklernes sociale netværk, kom andre berømte kunstnere i kontakt for at lancere nye hemmelige NFT'er.

På trods af nyheden, ifølge data fra Coingolive, havde kryptovalutaen et højdepunkt på 2699,13% i de sidste 12 måneder, men lider under en korrektion på -0,24% i de sidste 24 timer.

For at holde dig opdateret med Tarantino NFT-nyheder og efterfølgende auktion kan du abonnere på mailinglisten på den officielle TarantinoNFTs.com hjemmeside.

Indhold Quentin Tarantino vil udgive Pulp Fiction's NFT Secret, der først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.