Bliver november måneden for altcoins?

De seneste Bitcoin-prishandlinger (BTC) giver betingelser for en mulig altsæson, periode hvor altcoins vinder fremtrædende plads på markedet, denne november.

Det er muligt at verificere, gennem indikatorer og teknisk analyse, hypotesen om en kommende altsæson. Den fulde kapitalisering af altcoins bryder sit historiske højdepunkt, og dets fraktal svarer til den analoge struktur på tyremarkedet 2017-2018.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Derudover er Bitcoin-dominansen faldende, og mange store altcoins kommer ud af deres flermåneders konsolidering eller passerer deres rekordpriser.

Markedsværdien af altcoins tæt på at eksplodere

Altcoins' samlede markedsværdidiagram (TOTAL2) er tæt på sit rekordhøje niveau på 1,49 billioner USD, sat den 12. maj 2021 (gul linje). Anden gang, at dette niveau næsten var nået, var den 7. september. Derudover ser diagrammet ud til at respektere en optrend (blå) linje, der har været i kraft siden bunden på $608 milliarder den 20. juli.

TOTAL2-diagram i TradingView

Kryptovalutahandler @Parabolic_Matt påpegede på Twitter, at ugentlige tekniske indikatorer også ser bullish ud. Efter din mening har diagrammet skabt en bullish trekantformation. Det ligner også et kop- og håndtagsmønster med et teknisk mål på 2,63 billioner dollars. Målt ud fra markedsvurderingen ville dette være en stigning på 58 %.

TOTAL2-diagram i TradingView

Derudover er den ugentlige RSI lige brudt over den langsigtede nedadgående trendlinje (rød cirkel), der har været i kraft siden 15. februar 2021. Dette er også et bullish signal, der giver mulighed for en stærk altsæson i de næste uger. @Parabolic_Matt konkluderer:

“Markedsværdien af altcoins ser ud som om den er ved at EKSPLODERE! (…) November kan bringe #ALTSESON. ”

Et andet argument til fordel for altcoin-sæsonen er leveret på Twitter af en anden kryptomarkedsanalytiker, @TechDev_52 . Over en 2-ugers periode sammenlignede han fraktalen for 2017-2018's samlede markedsværdi med den nuværende.

Efter hans mening viser strukturerne ligheder, hvilket bekræftes af 2-ugers RSI. Ifølge ham følger RSI for altcoin-kapitalisering et 3-trins bullish markedsmønster. De første to toppe (rød og blå) blev nået tidligere i år, mens den sidste (gul) er forude og skulle ske i begyndelsen af 2022. Ifølge analytikeren kan dette føre til kapitalisering af altcoins til værdier i Amerikansk hus 5-7 billioner dollars.

Kilde: Twitter

Vil Bitcoins dominans falde?

En anden måde at lede efter argumenter for en mulig altsæson er at se på Bitcoin-dominansgrafen (BTCD). Det er muligt at observere en stigning på 20 % i BTCD mellem 10. september og 19. oktober. BTC's dominans er dog siden faldet.

BTCD-diagram i TradingView

Derudover formåede BTCD ikke at danne en højere top end niveauet på 49 % nåede den 30. juli 2021 (røde cirkler). Dette er et bearish signal, der kan indikere en fortsættelse af BTCD's fald, som er fortsat siden begyndelsen af 2021. Langsigtet støtte findes på 39,5% og 35,5% niveauerne.

Yderligere BTCD-analyse af Bitcoin-priser blev for nylig udført på YouTube af kryptomarkedskommentator Kevin Svenson . Han fremhævede 3 øjeblikke i 2021, der startede et fald i BTCD. Hver gang blev de korreleret med en BTC-priskonsolidering efter et stærkt rally.

I skemaet nedenfor ser vi BTC-pristoppene (grønne pile) og den efterfølgende konsolidering (røde cirkler). Begyndelsen af denne gentagne proces fandt sted den 14. januar, den 31. marts og den 10. august. Samtidig ser vi på det nederste diagram af BTCD, at disse øjeblikke startede et kraftigt fald (røde pile).

BTCD-diagram i TradingView

De nuværende markedsforhold minder meget om alle tidligere perioder. Bitcoin har gennemført et bullish træk, sat en ny rekordpris på $67.000 og konsolideres i øjeblikket. I modsætning hertil begyndte aktivdominansen at falde. Hvis det fortsætter, vil det helt sikkert føre til en altcoin-sæson.

Slutningen på en langsigtet konsolidering

Det sidste argument til fordel for en kommende altsæson er diagrammerne over de bedste altcoins. Mange har netop forladt en længerevarende konsolidering og valideret tidligere modstand som støtte. Andre har til gengæld allerede nået nye rekordpriser.

Den vigtigste determinant for altcoin-markedets tilstand er Ethereum (ETH). Den næststørste kryptovaluta efter markedsværdi har netop brudt sit historiske højdepunkt på $4.384, nået den 12. maj 2021 (gul linje) og fortsætter med at stige.

ETH-diagram i TradingView

Lignende situationer ses i andre aktiver som Polkadot (DOT) og Solana (SOL). I mellemtiden er de 20 bedste kryptovalutaer såsom Binance Coin (BNB), Polygon (MATIC) og Chainlink (LINK) i færd med at bryde ud af langsigtede konsolideringsmønstre.

LINK brød for eksempel over modstandsområdet $29 – $30 og lukkede samtidig over den langsigtede nedtrendslinje (blå). Når disse niveauer er valideret som støtte, vil altcoin være klar til at fortsætte optrenden og forsøge at bryde det altafgørende $35-område. Hvis det lykkes, vil det ikke have mange modstandsniveauer før den rekordhøje amerikanske pris $53.

LINK-diagram på TradingView

Vil november-artiklen være altcoins-måneden? blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.