Bitcoin (BTC) prisdiagram - 5 næste kryptokurrency til at eksplodere.

5 Næste kryptovaluta, der eksploderer september 2021 Uge 2

Kryptovalutamarkedet er i en hale lige nu. Dens samlede værdi er faldet fra omtrent $ 2,4 billioner til $ 2 billioner inden for 24 timer, et fald på 16%. Store mønter som bitcoin (BTC), ethereum (ETH) og cardano (ADA) er faldet med lignende procenter, mens mindre altcoins er tanket med hele 25%. Selvom denne korrektion har brat stoppet bullishheden i de sidste par uger, sætter den scenen for et stærkt opsving. Som sådan har vi samlet en liste over de 5 næste kryptokurrency, der skal eksplodere. Dette dækker mønter, der sandsynligvis vil rebound imponerende fra gårsdagens spring.

5 Næste kryptovaluta til at eksplodere

1. Bitcoin (BTC)

I går nåede bitcoin (BTC) et højdepunkt på syv dage (og fire måneder) på $ 52.774. Det faldt derefter så lavt som $ 46.962 senere samme dag, inden det fortsatte med at falde til $ 44.906, da det skrevs. Dette repræsenterer et fald på 24 timer på 12,9%, samt et fald på 5,4% over syv dage. Når det er sagt, stiger BTC med beskedne 2% i forhold til for en måned siden. Bitcoin (BTC) prisdiagram - 5 næste kryptokurrency til at eksplodere.30-dages gennemsnit i rødt, 90-dages i blåt. Som med resten af ​​markedet ser ting ikke godt ud for BTC. Imidlertid rebounder markedet næsten aldrig uden at bitcoin rebounder først. På grund af dette er det altid et (forholdsvis) sikkert bud på bitcoin, hvis du tror, ​​at markedet snart vil komme sig. Det fører til fald, og det fører til stigninger, så det vil sandsynligvis føre til det næste opsving på markedet. Faktisk holder forskellige tekniske modeller og prognoser, at BTC vil afslutte året højere. Mest bemærkelsesværdigt forudsiger stock-to-flow-modellen en pris ved årets udgang på omkring $ 100.000.

Og tilbage i juli nåede et panel med 42 ledere og forskere i kryptokurrency til en gennemsnitlig prisforudsigelse ved årets udgang på $ 66.284. Dette var baseret på argumentet om, at bitcoin var (og igen er) undervurderet. Nogle eksperter på panelet foreslog en endnu højere pris. “Vedtagelse af virksomheder og institutionelle investorer parret med en løs pengepolitik og høj aktivinflation vil drive Bitcoin til 6 tal inden udgangen af ​​dette år,” sagde Morpher -administrerende direktør Martin Fröhler. Så i betragtning af bitcoins status som markederne og med prognoser, går det på vores liste over de 5 næste kryptokurrency, der eksploderer.

2. Ethereum (ETH)

Salget på markedet har også ramt ethereum (ETH). Med $ 3.361 er det faldet med 10,5% på 24 timer og med 2% i løbet af den sidste uge. På den anden side betyder dens stærke nylige præstation, at den fortsat er oppe med 6% i de sidste fjorten dage og med 12% i den sidste måned. Ethereum (ETH) prisdiagram - 5 næste kryptokurrency til at eksplodere. På trods af den markante dukkert er der al mulig grund til at være sikker på ETH. Mest markant har Ethereum brændt en del af sine transaktionsgebyrer lige siden den succesfulde London hardgaffel den 5. august. Siden den dato har den brændt over 100.000 ETH.

På grund af denne afbrænding er ETHs daglige udstedelse faldet til under bitcoin. Og med øgede DeFi- og NFT -mængder i ugerne og dagene op til gårsdagens nedbrud blev Ethereum deflatorisk, hvor mere ETH blev brændt end udstedt.

Denne forsyningsklem er derfor, at ETH er en af ​​vores 5 næste kryptokurrency, der eksploderer. Og med Ethereum 2.0 i horisonten forudsiger nogle tilhængere endda, at det vil vende BTC.

3. Cardano (ADA)

ADA har haft en hårdere tid end mange andre top-50 mønter, hvis det bare var fordi det faldt før gårsdagens fald. Det er faldet med 10% på 24 timer, til $ 2,36 og med 15% på en uge. På den anden side er den fortsat 65% højere end for en måned siden. Det havde ramt et nyt all-time high på $ 3.09 den 2. september. Cardano (ADA) prisdiagram - 5 næste kryptokurrency at købe. ADA er en anden stærk konkurrent til at rebound kraftigt på grund af, hvad Cardano har i sin pipeline. Den 12. september (denne søndag) skal det lanceres Alonzo -opgraderingen, som vil introducere smarte kontrakter til platformen for første gang. Med smarte kontrakter vil det være i stand til at være vært for decentraliserede apps og bygge sit eget DeFi/NFT -økosystem, der kan konkurrere med Ethereums.

Ifølge grundlægger Charles Hoskinson har over 100 virksomheder ventet på at lancere på Cardano. En nylig opdatering af Cardano -økosystemet viste også, at det havde integreret et lignende antal projekter i opbygningen til Alonzos implementering.

4. Solana (SOL)

Solana (SOL) havde været stærkt stigende før gårsdagens mini-nedbrud, og der er en god chance for, at det kan stige igen. Selvom det er faldet med 11% i løbet af de 24 timer, til $ 160, repræsenterer dette et spring på 47% i den forløbne uge. Det er også en stigning på 124% i løbet af de sidste to uger og en stigning på 325% i løbet af den sidste måned. Disse gevinster gør SOL til en af ​​de bedst effektive kryptokurver i de sidste 30 dage. Solana (SOL) prisdiagram. SOL har været en stor modtager af Wormhole, som blev lanceret den 9. august. Dette er en tværgående kædebeskedprotokol, der gør det muligt for brugere at overføre tokens mellem Solana og andre kæder (Ethereum, BSC og Terra). Det har lettet en massiv vækst i Solana -økosystemet.

Solanas samlede værdi låst er steget til næsten 6 milliarder dollar siden Wormhole blev lanceret. Det havde stået på 1,3 milliarder dollar så sent som i starten af ​​august, hvilket betyder, at det er steget med omkring 360% på en måned. Solana tiltrækker også mere adoption generelt. Dens Solanart NFT -platform blev lanceret for to måneder siden, og det lykkedes at bryde en million SOL i samlet volumen i slutningen af ​​august.

På grund af Solanas løbende ekspansion fortjener det et sted på denne liste over de 5 næste kryptokurrency at eksplodere. Det er en af ​​de mest sandsynlige mønter til at komme sig stærkt.

5. Fantom (FTM)

FTM har smidt lidt mere af sin tidligere værdi end andre store mønter. Med 1,39 dollar er det 15% lavere i løbet af de sidste 24 timer. Denne pris er dog stadig 93% højere, end den var for en uge siden, samt 422% højere end en måned tidligere. Fantom (FTM) prisdiagram. FTM nåede et historisk højdepunkt på 1,80 dollar i går, lige før markedet gik i stå. Det er det indfødte tegn for Fantom, en højtydende platform, der udnytter Directed Acyclic Graph (DAG) -teknologi til at opnå øjeblikkelige transaktioner til meget lave omkostninger. Det er en af ​​de mest effektive mønter i den sidste måned. Dens ydeevne er blevet understøttet af markedsomfattende bullishness på den ene side og af sin egen vækst på den anden side. Det lancerede for nylig et incitamentsprogram med det formål at belønne DeFi -udviklere, der bygger på dets platform, og afsatte 370 millioner FTM til finansiering af programmører.

Imponerende nok behandlede Fantom flere transaktioner i går end Ethereum. Dette er et bevis på dens stærke vækst og viser, hvorfor det er en af ​​vores 5 næste kryptokurrency, der eksploderer.

75% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder Læs mere:

Leave a Reply

Your email address will not be published.