Det er ikke bitcoin: dette er listen over kryptovalutaer med det største potentiale til at omdanne R$5.000 til R$1 million; se, hvordan du investerer med et enkelt klik

kryptovalutaer

Hvem er interesseret i investeringer i bitcoin og criptomoedas sandsynligvis hørt om en liste over smartcoins med potentiale til at omdanne en investering på $ 5000 til $ 1 million. Den blev udgivet for omkring en måned siden til en begrænset gruppe af investorer.

Problemet er, at ikke alle var i stand til at investere i disse kryptovalutaer på det tidspunkt. Mange mennesker gav op, da de fandt ud af, at de skulle åbne en konto i en international børs (kryptoaktivt mæglerhus) for at købe de foreslåede valutaer.

Disse smartcoins er off-the-radar-valutaer, som af Empiricus-teamet af specialister anses for at være en af de bedste strategier til at få R$ 1 million fra en lille investering.

Vi ved, at kryptovalutaer er en ny aktivklasse, og mange investorer kender stadig ikke til udtryk som "bytte", tegnebøger eller endda smartcoins.

Med det i tankerne skabte Vitreo, et manager- og mæglerfirma med mere end R$13 milliarder i aktiver, en lettere investeringsløsning.

Med et enkelt klik og uden at skulle registrere dig på kryptovalutabørser, kan du investere i smartcoins, der anses for at have det største potentiale for påskønnelse. Det skyldes, at Vitreo i denne uge lancerede den første smartcoin-cryptocurrency-fond i brasiliansk detailhandel.

Den er inspireret af smartcoin-porteføljen angivet af analyseteamet hos Empiricus, det største uafhængige analysehus i Brasilien, med dobbelt validering af Vitreo-managere.

Vitreos rolle er netop at bringe innovative og tilgængelige investeringsløsninger til brasilianske detailhandlere. Og du behøver ikke at betale noget for at åbne en konto hos Vitreo, og du behøver ikke at være Empircus-abonnent for at investere i disse kryptovalutaer .

For at forklare alle detaljerne i denne hidtil usete mulighed for at søge millionærgevinster med kryptovalutaer optog Jojo Wachsmann, grundlægger og CIO af Vitreo, denne specielle video .

Jojo Wachsmann

JEG VIL SE NU

Du behøver ikke at være ekspert for at få din første million med krypto

I de senere år har næppe nogen investor tjent flere penge end dem, der har investeret i kryptovalutaer. Den mest berømte af dem, bitcoin , steg 420 % i reais i 2020 og akkumulerede et maksimum på 114 % i 2021, indtil november.

Det er en investering at være misundelig på andre aktivklasser, såsom dollar, Ibovespa og opsparing. Men det er et tegn tæt på, at andre kryptovalutaer vender tilbage fra radaren. Se kun udbyttet af disse valutaer fra begyndelsen af året til midt på eftermiddagen denne fredag (3), ifølge data fra Coin Market Cap-webstedet:

  • Gala : +49,671,51 %
  • Axie Infinity: +22.293,12 %
  • Sandkassen: +16.327,22 %
  • Polygon: +12.678,19 %

Surrealistisk ikke? Denne form for afkast kan ændre enhvers økonomiske liv. Det er investeringer, der kan få et lille beløb til at skabe nye millionærer.

Det er selvfølgelig en risiko at investere i kryptovalutaer. Og det tidligere afkast garanterer ikke et tilsvarende afkast i fremtiden. Ingen seriøs analytiker vil anbefale nogen at lægge hele deres egenkapital i denne aktivklasse (eller nogen anden). Diversificering er kodeordet.

I denne forstand har mange analytikere anbefalet, at investorer placerer en del af deres penge i kryptovalutaer, netop for at søge de eksponentielle værdiansættelser, der kan gøre en forskel i deres liv.

Problemet er, at der er tusindvis af kryptoaktive elementer, lige fra projekter med lovende teknologier til memes, svindel og andre huller. Det er virkelig svært for læginvestorer at adskille avnerne fra hveden.

Men takket være udviklingen på markedet er det ikke længere nødvendigt at være ekspert i kryptovalutaer for at søge overskud med denne aktivklasse. Det er muligt at investere i en portefølje af kryptovalutaer udvalgt af en professionel forvalter , lige så nemt som du investerer i en DI-fond eller en hvilken som helst anden fond.

Vitreo har skabt en nem måde at investere med et enkelt klik i "smartcoin" kryptovalutaer , der betragtes som en af klasserne med det største potentiale for eksplosive afkast. De er valutaer knyttet til smarte kontrakter, det vil sige relateret til beregningsprotokoller, der fører traditionelle kontrakter til en blockchain, hvilket gør dem beskyttet mod forfalskning eller tab.

Denne revolutionerende bølge af smarte kontrakter vil ændre meget…

  • …på det finansielle marked;
  • …ejendomsmarkedet;
  • …i spil;
  • … i kunsten;
  • …i musikindustrien;

En af de mest berømte mønter af denne type er Ethereum . Det betragtes i øjeblikket som en "gateway" til internettet med et decentraliseret finanssystem og kunstig intelligens. Men ligesom bitcoin ikke længere er den største kryptomulighed, er der i denne klasse af smartcoins også andre aktiver med endnu større potentiale end Ethereum.

For at lære mere om smartcoins og hvordan man investerer i et sæt af dem med et enkelt klik, foreslår jeg igen, at du tjekker Jojo-videoen . Du behøver ikke betale noget. Jeg anbefaler, at du ser med og derefter beslutter dig for, om denne type investering giver mening for dig.

JEG VIL VIDE, HVORDAN MAN INVESTERER I SMARTCOINS MED POTENTIALET TIL AT FORDÆNDE 5.000 BRL TIL 1 MILLION BRL MED ET KLIK

Indholdet er ikke bitcoin: dette er listen over kryptovalutaer med det største potentiale til at omdanne R$5.000 til R$1 million; se, hvordan du investerer med et enkelt klik, dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.