Bitcoin-banker og -mæglere vil tilbyde de samme produkter, siger Revolut

Bitcoin med grafik og dollarsedler

På Europas største blockchain- og kryptovalutakonference hævdede startup unicorn Revolut gennem en af sine ansatte, at banker og bitcoin-mæglervirksomheder konvergerer.

På panelet " The Future of Exchange " af den europæiske blockchain-konvention udtalte Rod Lonardo (Global Development Manager hos Revolut), at han tror på en fremtid med konvergens mellem bank- og kryptovalutasektoren

Bitcoin og banker, vil det virke?

Født som et svar på regeringens bistand til banker, voksede bitcoin blandt folk, der var utilfredse med bank- og statsmagt. Bitcoin er stadig ikke kontrolleret af banker, men kryptovalutabørser – som tillader handel med kryptoaktive midler for reale penge – er i stigende grad tættere på sektoren.

Men for både banker og startups vil dette ikke være en let opgave, ifølge Rod Lonardo:

"Vi har banker, der nu har forskellige udfordringer, på den ene side er der store banker med gammel teknologi, der kæmper for at tilpasse sig digitale aktiver, og små har svært ved den gamle regulering…"…

For ham vil udvekslingernes vej på trods af udfordringerne være at tilbyde produkter, der ligner eller svarer til bankernes, såsom indkomst- og kredit- eller betalingskort.

Jeg tror på, at børser og banker i fremtiden vil tilbyde de samme produkter i sidste ende. Hvis adoptionen vokser, og de digitale aktiver stiger mere end de traditionelle, bliver bankerne nødt til at tilpasse sig eller svigte ” – bekræftede Lonardo.

Demokratisering af investeringer og konvergens

Jeff Mei, Global Strategy Director hos Huobi , mener, at cryptocurrency-markedet skaber, hvad banker ikke har været i stand til, især på markeder i udviklingslande som en del af Asien.

"Med krypto kan du investere i ethvert projekt rundt om i verden, på det traditionelle marked er det svært at investere i nogle projekter, hvis du ikke har de rigtige kontakter."

På meget af det traditionelle finansmarked er adgangen til gode investeringsprodukter knyttet til folks indkomst. På kryptovalutamarkedet er denne barriere ikke-eksisterende, og alle har generelt adgang til et stort udvalg af gode projekter.

Hos Huobi kan du for eksempel købe USDT, Bitcoin , ETH og 348 cryptoactives med blot et kreditkort eller via PIX med et par klik. En anden fordel ved cryptocurrency-markedet er dets globale dynamik, hvor det er muligt at handle 24 timer, 7 dage om ugen og med folk fra hele verden.

Mens Fondsbørsen (B3) har åbningstider, lukker den i weekenden, og der er flere anklager om markedsmanipulation .

Vil du bruge en børs som en bank? Vi taler mere om denne tendens i podcasten "Banker køber bitcoin", lyt for at forstå mere:

Indholdsbanker og bitcoin-mæglere vil tilbyde de samme produkter, hævder Revolut først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.