Tyrkisk børsnotering fører Shiba Inu til ATH

Shiba Inu repræsentation

Den Istanbul (Tyrkiet) baserede kryptovalutamægler Paribu har noteret Shiba Inu (token: SHIB), og hjælper kryptomeme med at nå en ny ATH (historisk højde).

Paribu, der blev lanceret i februar 2017, er en af Tyrkiets mest populære kryptobørser med omkring 5 millioner brugere.

I et indlæg i går meddelte "Tyrkiets højeste volumen cryptocurrency trading platform" (med en gennemsnitlig daglig transaktionsvolumen på US$600 millioner), at den havde børsnoteret Shiba Inu.

Coinbase, en anden populær kryptomægler, beskrev Shiba på denne måde, da de annoncerede cryptocurrency på deres platform (den 15. juni) Coinbase Pro:

"Shiba Inu (SHIB) er et token, der stræber efter at være et Ethereum-baseret alternativ til Dogecoin (DOGE), den populære memecoin. I modsætning til Bitcoin, som er designet til at være sparsom, er SHIB bevidst rigelig (dets cirkulerende forsyning på en kvadrillion). Shiba Inu Token-økosystemet understøtter projekter såsom en NFT-kunstinkubator og udviklingen af en decentraliseret udveksling kaldet Shibaswap."

#SHIBARMY beder om Robinhood-notering

Fra den 23. oktober til i dag den 27. oktober har SHIB-tokenet en værdi på omkring 140%. Samfundet hævder, at dette kun er begyndelsen, mens skeptikere siger, at en "boble" er ved at dannes.

Individuelle investorer beder Robinhood Markets Inc. om at liste den aktuelle meme-valuta.

Og mens mange detailinvestorer mener, at meme-token er den næste Dogecoin i kryptovaluta-verdenen, er det meget muligt, at mange Robinhood-brugere ville sætte pris på muligheden for at investere deres penge i et meme baseret på et andet meme.

Som Robinhood rapporterede i går (26), faldt dets transaktionsindtægter fra kryptovaluta med 78 % i tredje kvartal sammenlignet med de foregående tre måneder.

I mellemtiden var #SHIBARMY på Twitter, og sociale medier summede med anmodninger om at give dig mulighed for at handle valutaen i din app.

Men virksomheden tøvede og begrundede, at på trods af efterspørgslen og den hårde konkurrence fra andre mæglerplatforme, der allerede har noteret Shiba Inu, er reguleringsmiljøet omkring de nye valutaer stadig under udvikling, og sagde, at det vil forblive forsigtigt med at tilføje nye valutaer, især hvis der er en risiko for at give anledning til bekymring fra tilsynsmyndighederne om uregistrerede obligationer.

I anden halvdel tjente Robinhood cirka 64 % af 233 millioner dollars i omsætning fra DOGE alene.

Men i tredje kvartal faldt cryptocurrency-relaterede indtægter til kun 51 millioner dollars, da DOGE (som var blevet udbasuneret af milliardærer som Elon Musk og Mark Cuban) mistede noget medieplads.

Shiba Inu – der kalder sig selv "The Dogecoin Killer" – indtager nu sin plads i memecoin-entusiasters hjerter.

Shiba Inu havde reduceret noget af sin indtjening tidligere på ugen, efter at Elon Musk tweetede, at han ikke ejede mønten. I et efterfølgende tweet sagde han, at han købte Bitcoin, Ether og Dogecoin og "det er det".

I mellemtiden beder en underskriftsindsamling på Change.org Robinhood om at opføre SHIB på deres platform, og den har allerede tiltrukket mere end 325.000 underskrifter. Vil de have styrken til at få noteringen?

Læs mere:

  • Da Altair-opdateringen går live, er Ethereum 2.0 temmelig tæt på
  • Verdens dyreste whiskytønde er auktioneret med NFT for 13 millioner R$
  • Monsta Infinite: lær hvordan du spiller Axie Infinite fra Binance-netværket

Listeindhold på tyrkisk mæglervirksomhed driver Shiba Inu til ATH, dukkede først op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.