Bitcoin (BTC) kæmper for at opretholde prisstøtteniveau

Bitcoin (BTC) faldt igen onsdag (27), men nærmer sig sandsynligvis slutningen af sin kortsigtede nedadgående bevægelse.

Bitcoin har været i en nedadgående trend, siden den den 20. oktober nåede et rekordhøjt niveau på $67.000. Bevægelsen accelererede tirsdag (26), hvilket fik aktivet til at nå et lavpunkt på 58.000 USD den følgende dag.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!
  • Tjek BeInCryptos BTC-analyse

Der er mindre støtte til $56.550 skabt af 0,382 Fibonacci retracement niveau. Det vigtigste støtteområde findes dog på $52.450 – $53.350. Dette er det kortsigtede (hvide) 0,5 retracement niveau, det langsigtede 0,382 (sort) retracement niveau og et horisontalt modstandsområde. Derfor, hvis BTC falder ind i denne zone, forventes området at give stærk støtte for at stoppe den nedadgående bevægelse.

Tekniske indikatorer på det daglige diagram er bearish, hvilket understøtter fortsættelsen af den bearish-bevægelse. MACD er faldende og har næsten krydset under 0. MACD er skabt af både kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit. Selvom indikatoren stadig er positiv, viser faldet, at det kortsigtede gennemsnit er ved at aftage.

RSI, som er en indikator for trendstyrke, falder mod linjen 50. Kryds over og under 50 bruges almindeligvis til at bestemme trendretningen. I lighed med MACD er det faktum, at RSI er over 50, et bullish signal, men dets nedadgående hældning viser, at købsstyrken er aftagende.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-bølgetal

Det kortsigtede bølgetal viser en ABC-korrektion, hvor Bitcoin i øjeblikket er på bølge C. Dette er den sidste del af det bearish-træk, hvorefter aktivet sandsynligvis vil genoptage sit tidligere bullish-træk.

Det er også muligt, at bevægelsen er indeholdt i en parallel bearish kanal. Dette understøtter yderligere muligheden for, at BTC falder til $56.550, da området falder sammen med kanalens støttelinje. Det ville også give A:C-bølgerne et forhold på 1:1, hvilket er almindeligt i sådanne korrektioner.

Hvis der er et udbrud af kanalen, vil Bitcoin sandsynligvis bevæge sig mod det tidligere definerede støtteområde på $52.450 – $53.350, før det fortsætter med at samle sig.

BTC-diagram i TradingView

På lang sigt ser BTC ud til at være i massiv 1-2/1-2 bølgeformation. Det betyder, at efter afslutningen af den nuværende kortsigtede korrektion forventes den bullish bevægelse at accelerere betydeligt.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC)-artiklen kæmper for at opretholde prisstøtteniveauet blev først set på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.