Teknologitræningsprogram har blockchain-modul

Der er allerede åbent for tilmelding til 2. udgave af uddannelsen, der uddanner studerende i teknologi til Fintech-finansmarkedet hos Investtools.

Programmet vil udvælge universitetsstuderende fra hele Brasilien til mere end 100 timers aktiviteter, herunder moduler om blockchain og informationssikkerhed, efterfulgt af et praktikophold i softwareudvikling.

Succesfulde studerende vil bruge to måneder i klasser med specialister, i løbet af den tid udvikle et praktisk projekt inden for sektoren, og to måneder fordybe sig i nogle af virksomhedens teams. Efter denne periode vil udvalgte deltagere blive praktikanter på Investtools' softwareudviklingsteam, der arbejder med produkter rettet mod det finansielle marked.

Aktiviteterne vil være helt fjerntliggende, og studerende kan ansøge indtil den 21. november på Investtools karriereside . Undervisningen starter i januar 2022, og uddannelsen er velegnet til studerende på videregående uddannelser, der er mellem 3. og 8. periode af et kursus i eksakte videnskaber, såsom datalogi, teknik, informationssystemer.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Blandt kravene er analytiske evner, passion for teknologi og en ægte interesse for det finansielle marked. Deltagerne vil blive udvalgt, med mulighed for at blive praktikant i seks timer om dagen.

Alle vil modtage et stipendium, semesterbonus og certifikat for de gennemførte kurser. Investtools er en virksomhed med speciale i udvikling af software til det finansielle marked, med produkter til styring af driftsflowet og til compliance og lovgivning for investeringsforvaltere.

Derudover er han ansvarlig for forretningsenheden Blockchain Studio, som er ansvarlig for GOV Token , en løsning til sporing af offentlige finanser baseret på Bitcoin blockchain.

Investtools CEO David Gibbin, som er en af professorerne i programmets teoretiske cyklus, forklarer, at uddannelsen er en unik mulighed for unge studerende til bedre at forstå markedets behov:

Et af programmets mål er at demonstrere vigtigheden af at kende alle led i finansmarkedskæden, så nye fagfolk allerede tilegner sig behov og smerter hos Investtools' kunder og dermed det marked, vi opererer på. Langt ud over at træne dem gennem teoretiske og praktiske klasser, ønsker vi at give deltagerne en bred forståelse af det finansielle og teknologiske økosystem. Ved afslutningen af programmet vil eleverne have udviklet aggregerende færdigheder i deres professionelle liv og akkumuleret erfaringen med at udgøre vores team.

Udvalgte vil have klasse på blockchain

I den første del af programmet vil de udvalgte have teoretiske klasser med fagfolk med speciale i teknologi, programmering, finans og blockchain. Derefter vil det praktiske kursus fokusere på de områder, hvor hver enkelt er allokeret.

Et af forslagene er, at deltagerne udvikler et produktprojekt til det finansielle marked, der gennemgår individuelle og gruppeevalueringsfaser.

I henhold til den præstation, der præsenteres under projektets udførelse og opbygning, vil den studerende modtage en individuel bonus baseret på virksomhedens mål og på semesterets præstationsevaluering.

Artiklen Teknologitræningsprogram har modul om blockchain blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.