Bitcoins 'worst case er sandsynligvis $ 200k', men kan Ethereum 'dramatisk overgå' det

Bitcoins ‘worst case er sandsynligvis $ 200k’, men kan Ethereum ‘dramatisk overgå’ det

Selvom Bitcoins vækst er gået i stå for sent, kan de massive fremskridt, der blev gjort i august, ikke ignoreres. Faktisk er det ifølge nogle som Raoul Pal alt sammen en del af det større billede. Under et interview for nylig mente administrerende direktør for Real Vision, at den næste fase af Bitcoins prishandling “er tre måneders ansigtsrevne stævner.” Dette ville følge “en smule sidelæns bevægelse”, hvor BTC er lige nu. Pal baserede sin analyse på sin vurdering af Bitcoins bevægelse i 2013, da han mener, at det igangværende tyreløb afspejler det. Best case og worst case Direktøren lavede også nogle forudsigelser på højt niveau for Bitcoin. Han sagde,

“Jeg tror, ​​at den værste sag sandsynligvis er $ 200.000, og den bedste sag er $ 400.000+, afhænger af, om cyklussen bliver forlænget, hvilket jeg tror, ​​der er en sandsynlighed for.”

Det er dog ikke nogen overraskelse, at traditionelle finansielle institutioner kan blive irriteret over Bitcoins hurtige vækst, da det kan tære på nuværende aktiemarkedsinvesteringer. Pal mener, at det modsatte er tilfældet, mens direktøren hævder,

“De bygger alle kryptoteams op. De prøver alle at tilbyde det til deres kunder. Og det kommer, og de vil ikke stoppe det, fordi de vil tjene penge på det. ”

På trods af de førnævnte fremskrivninger er det dog Ethereum, som den administrerende direktør lægger sine væddemål på. “Min opfattelse er, at ETH kommer til at dramatisk overgå Bitcoin,” sagde han, mens direktøren også anførte årsager til hans tro. For det første har Ethereums native token Ether langt bedre end Bitcoin hvad angår prisaktion i et stykke tid nu. Mens Ethereum opnåede over 710% i værdiansættelse i løbet af det sidste år, var Bitcoins vækstrate mindre end halvdelen på omkring 300%. Mere udvikling, flere applikationer roste Pal også væksten i Ethereums netværk, idet direktøren hævdede,

“Flere mennesker kommer hurtigere til netværket, end hvad der skete med Bitcoin på samme tidspunkt med det samme antal brugere. Der foregår mere udvikling, flere applikationer foregår. ”

Siden EIP-1559 blev implementeret på netværket, er Ether på vej til at blive et deflatorisk aktiv med et vist beløb brændt ud af eksistens ved hver transaktion. I skrivende stund var 157.970 ETH blevet brændt siden netværksopgraderingen til 559.240.274 dollars.
Kilde: CryptoQuant Desuden er ETH -forsyningen på børser i løbet af det sidste år faldet fra 26 millioner til 19 millioner. Ifølge Pal,

”Hvis du har et udbud, der er begrænset, og efterspørgslen stiger eksponentielt, er det eneste, der sker, at prisen stiger eksponentielt. Så jeg er utrolig bullish med ETH. ”

Omvendt er det spørgsmål, der stadig er i tankerne om alle: Hvornår overtager Ether endelig Bitcoins markedsværdi? Mere populært kendt som “flippen”, ETH, der har overhalet BTCs trone, har længe været et forventningspunkt for mange. Selvom den faktiske flipper stadig er langt væk, mener Pal, at Ether helt sikkert ville nå eller overgå BTC’s markedsværdi i løbet af denne cyklus. Det ville være en øjeblikkelig bedrift, da et større bearish træk kunne få denne effekt til hurtigt at vende. Han var dog hurtig til at påpege, at det næste tyreløb vil være ETHs øjeblik for at skinne. Hvorfor tror krypto-maksimalisten det?

“… Når du ser på alle de ting, Ethereum gør, ved du, at det kan bringe derivatmarkedet ind, hvad det gør med NFT’er, hvad det gør med DeFi. Jeg mener, der er virkelig ingen mangel på muligheder for Ethereum. Og der er bare så meget. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.