Avalance (AVAX) prisdiagram - 5 bedste nye kryptokurrency at købe nu.

5 bedste nye kryptovaluta at købe nu august 2021 uge 4

Kryptovalutamarkedet har taget et skridt tilbage efter sine seneste gevinster. Dens samlede værdi er faldet med 3% i de sidste 24 timer og faldet fra $ 2,2 billioner til $ 2,13 billioner. Bitcoin har været førende for dette fald, idet dets fald på 2% fik andre store mønter til at falde med lignende eller større procentdele. En række yngre mønter støder imidlertid på den overordnede trend, enten ved at stige under nedturen eller ikke falde så hårdt. Derfor har vi sammensat en liste over de 5 bedste nye kryptokurrency at købe nu. Dette dækker for det meste mønter, der er mindre end et år gamle.

5 bedste nye kryptovaluta at købe nu

1. Avalance (AVAX)

Avalanche (AVAX) præsterer hver anden stor mønt lige nu. Mens de fleste af de 50 bedste er faldet med alt fra 2% til 10% i løbet af de sidste 24 timer, er det steget med 10%. Det står nu på $ 53,49, hvilket repræsenterer et imponerende spring på 126,4% i løbet af den sidste uge. Det er også steget med 224,8% i de sidste to uger og med 373,3% i den sidste måned. Avalance (AVAX) prisdiagram - 5 bedste nye kryptokurrency at købe nu. AVAX venter stadig på at nå det højeste niveau på 59,40 dollar, som det satte i februar. Men da det stadig stiger højt på trods af dagens stigning, er det helt sikkert kun et spørgsmål om tid, før det gør dette. Ikke mindst fordi den har en fast forsyning og forbrænder sine transaktionsgebyrer. Bortset fra dens deflatoriske økonomi er muligvis den største faktor i den seneste stigning lanceringen af ​​Avalanche Rush den 18. august. Et incitamentsprogram for likviditetsudvinding belønner det brugere med AVAX for at levere likviditet til DeFi -pools. I betragtning af at Aave og Curve samarbejder med Ava Labs om det, har det resulteret i en tilstrømning af nye brugere. Og flere brugere betyder mere efterspørgsel efter AVAX.

En anden kilde til nye brugere og ny efterspørgsel er Avalanche Bridge. Dette er en protokol, der lader brugerne overføre deres aktiver mellem Avalanche og Ethereum, hvilket giver en mere effektiv og omkostningseffektiv oplevelse end forgængeren, Avalanche Ethereum Bridge. Det letter nu overførslen af ​​$ 100 millioner i tokens pr. Dag, efter kun tre uger siden.

2. SuperRare (RARE)

Det er muligvis kun den 191. mønt efter markedsværdi (lige nu), men SuperRare (RARE) går steder. I skrivende stund brød den sit højeste niveau for to timer siden og ramte $ 2,42. Det har siden taget sine skridt tilbage til $ 2,27. Ikke desto mindre er det en stigning på 37% i det sidste døgn og en stigning på 286% i den sidste uge. SuperRare (RARE) prisdiagram - 5 bedste nye kryptokurrency at købe nu. NFT -platformen SuperRare lancerede sit RARE -token for kun otte dage siden. På grund af den generelle popularitet af NFT’er og på grund af SuperRares position som en af ​​de førende NFT -platforme, skød RARE hurtigt ranglisten. I betragtning af hvordan det steg med 37%, da næsten alt andet faldt, vil det sandsynligvis fortsætte med at stige et stykke tid endnu.

RARE er et styrings- og kurationsmærke. Det giver indehavere mulighed for ikke kun at stemme om forslag til styring, men om hvilke kunstværker der frigives via SuperRare. I betragtning af at SuperRare i øjeblikket er den sjette største NFT -markedsplads, kan det blive meget stort. Derfor er det en af ​​de 5 bedste nye kryptokurrency at købe nu.

3. Min nabo Alice (ALICE)

My Neighbor Alice (ALICE) er et af de mest spændende spilmærker, der findes lige nu. Med $ 17.40 er det steget med 1% i løbet af de sidste 24 timer, hvilket er imponerende, for så vidt som meget større mønter er faldet i løbet af denne periode. Det er også steget med 39,8% i den sidste uge og med 48,4% i de sidste 30 dage. My Neighbor Alice (ALICE) prisdiagram - 5 bedste nye kryptokurrency at købe nu. Det er dog omkring 57% væk fra sit hidtil højeste niveau på $ 40,93. Alligevel, fordi det er tegn på et faktisk levedygtigt produkt-et verdensopbyggende spil som Minecraft eller Second Life-har det en meget god chance for at slå sin rekordhøje. Til støtte for denne opfattelse er det faktum, at spillets popularitet fortsat stiger. Efter at have bestået 100.000 følgere på sociale medier (på Twitter og Telegram tilsammen) passerede det for nylig 100.000 følgere på Twitter alene.

Spillet har også været vidne til et meget vellykket salg af NFT’er på BinanceNFT -platformen. Det solgte ud af 40.000 “Mystery Baskets” af spilrelaterede NFT’er på få sekunder, hvilket indikerer dets voksende popularitet.

4. Shiba Inu (SHIB)

Siden vi nåede et all-time low på $ 0.000000000056 $ i november, er Shiba Inu steget med 13.648.605%. Dette er muligvis den største påskønnelse, som enhver kryptokurrency nyder i top 50. SHIB er dog faldet med 6% i løbet af de sidste 24 timer sammen med det meste af markedet. Dette sætter det til $ 0.00000769, hvilket kun repræsenterer en gevinst på 1% i løbet af de sidste to uger og en gevinst på 20% i løbet af den sidste måned. Shiba Inu (SHIB) prisdiagram. Når det er sagt, er SHIB steget med 6.592.142% i det forløbne år. Dette fremhæver møntens potentiale for eksplosiv vækst. Mens SHIB har eksisteret siden slutningen af ​​sidste år, tog det egentlig kun fart i maj. Det var, da Ethereum -grundlægger Vitalik Buterin (der havde 50% af SHIB’s forsyning) gav omkring 50 billioner SHIB -tokens til velgørende formål. Derefter meddelte han, at han ville brænde de resterende 90% af hans beholdninger. Dette sendte SHIB raketter opad og opnåede mere end 2.000% på lidt over en uge. Siden har det aftaget. Imidlertid har lanceringen af ​​ShibaSwap -udvekslingen i begyndelsen af ​​juli hjulpet den med at genvinde noget af sin tidligere fremdrift.

5. Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) er ikke undsluppet det salg, der har ramt det meste af markedet i dag. Med 1,52 dollar er det faldet med 6,5% i løbet af de sidste 24 timer. Når det er sagt, er det stadig oppe med 12% i den sidste uge, med 31% i de sidste 14 dage og med 61% i de sidste 30 dage. Det er også vokset med 5.300% i de sidste 12 måneder. Polygon (MATIC) prisdiagram. MATIC har været en af ​​de bedst performende kryptokurver i løbet af det sidste år, så der er alle chancer for, at det vil hoppe stærkt tilbage fra den seneste dip. Som en skal-to skaleringskæde kompatibel med Ethereum indtager den et privilegeret sted i økosystemet. Det har også nydt godt af positive nyheder i de seneste uger, hvilket sandsynligvis vil hjælpe det med at stige i en ikke alt for fjern fremtid. For det første annoncerede det for nylig planer om at lancere decentraliseret autonom organisation (DAO) til DeFi -formål. Sammen med nyheder om, at den havde erhvervet en konkurrerende lag-to skaleringsløsning Hermez, hjalp dette med at skubbe den højere i de seneste uger. Den 13. august meddelte det også et fokus på at udvikle nul-viden skaleringsløsninger, som ville blive understøttet af 1 milliard dollar i finansiering.

I øjeblikket kan Polygon prale af omkring 10 milliarder dollars i samlet værdi låst inde. Dette er op fra 7 milliarder dollars for en måned siden og op fra under 2 milliarder dollars i slutningen af ​​april. Det er i høj grad på grund af denne stabile vækst, at vi har valgt MATIC som en af ​​de 5 bedste nye kryptokurrency at købe. 67% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder

Leave a Reply

Your email address will not be published.