Lyopay Platform

LyoPay: Alt i ét program til dit daglige kryptoliv

LyoPay fokuserer på at fusionere decentrale tjenester med klassiske økonomiske foranstaltninger. Alle kan lide at konsolidere deres online aktivitet – LyoPay gør det let at gøre, hvad du har brug for med din krypto!

LyoPay – Brobygning udad

Decentraliseret finans (DeFi) fungerer som en paraply for de fleste finansielle applikationer i blockchain -rummet, der har til formål at forstyrre finansielle formidlere. Dette har ført til, at forskellige platforme benytter DeFi, og mange nye tjenester er blevet leveret, herunder men ikke begrænset til kryptomarkedet. Men der vil altid være behov for en bro, der kombinerer det decentrale marked med klassisk økonomi. Denne bro kaldes LyoPay, som allerede er begyndt at revolutionere kryptomarkedet ved at tilbyde hurtige tjenester og andre væsentlige funktioner.

LyoPay -platform

LyoPay er ikke din typiske platform; de leverer en bred vifte af bank- og kryptotjenester. DIGILYOP APP LTD administrerer platformen og tilbyder en multi-service applikation, der forbinder forbrugere med tekniske ressourcer på en ligetil måde. For at fremme virksomhedens økosystem leverer de tjenester som Sepa Bankkonto, Crypto Wallet, Exchange, Debit Card i et alt-i-et-format. LyoPay -platformen tilskynder til udbredt brug af kryptokurrency og fungerer som en lovlig og sikker forbindelse mellem fiat- og kryptovalutaverdenen. De giver også et sikkert miljø for alle at foretage transaktioner, og tilflyttere vil modtage alle deres oplysninger via KYC. De er klar til at håndtere nødvendigheden af ​​at forbinde kunder og detailhandlere, så de kan udføre transaktioner mere effektivt. Det er en ny tilgang til en alt-i-en-markedsplads med planer om at udvide deres tjenester til udveksling, rejsebestilling, en startplade-side og andre tjenester. De begyndte deres rejse som en betalingsapplikation, tilgængelig via mobil- og desktopbrowsere, for at lette transaktioner. De overholdt også KYC, AML, OWASP og European General Data Protection Regulation’s overholdelse og regler for at være sikre og pålidelige for brugerne. Lyopay Platform

Hvorfor LYOPAY?

LyoPay er ikke bare en almindelig platform, der leverer multi-services til sine kunder. I øjeblikket er platformen næsten færdig med første etape af LyoCredit. Siden deres første offentlige udbud på kryptomarkedet har de tiltrukket mange investorer. Sociale medier har bifaldt LYOPAY-platformen og bemærket deres brugervenlige produkt og dets høje kvalitet. Efter lanceringen er de live på BSC Scan med det officielle Lyocredit -token. Tokenet er baseret på BSC og BSC 20 smart -kontrakten, som giver LYOPAY -økosystemet mulighed for at gennemføre transaktioner. Deres token giver dig mulighed for at gemme saldoen på sådanne kreditter på en konto. Fordelen ved at vælge deres token er, at det minimerer vanskeligheden ved at lære og forstå forskellige typer blokchains til implementeringer som LYO -økosystemet. Mønten har et samlet loft på 250 millioner tokens og en primær funktion: Indsatsprogrammet: Folk vil have mulighed for at låse deres token i op til 2 år for at modtage en total hver måned. af mønt plus hvad de har købt Lyopay -platformen er en kæde med tegnebøger, hvor alle personer, der købte tokens under ICO, vil modtage token efter ICO -fasen. Efter ICO-fasen er afsluttet, vil token blive udstedt med en daglig distribution i en låseperiode på 600 dage. Beskyttelsesproceduren og markedsfordelingen kontrolleres på denne måde: Når ICO -fasen er afsluttet, vil alle have token i deres decentraliserede tegnebog (i henhold til token distributionskontrakten) og kan sælge, holde eller bruge det.

LyoPay Team

LyoPay -teamet består af fagfolk med mange års erfaring inden for kryptovalutaindustrien. De arbejder som en gruppe på 150 ansatte i en gruppe af virksomheder. Deres team har et væld af viden og vil drive platformen fremad. De er troværdige, og de har eksterne konsulenter som f.eks. En juridisk rådgiver, en virksomhedsacceleratorchef, en produktchef, en teampræstationsstrateg og en marketing- og kommunikationsrådgiver, som du kan tjekke på deres whitepaper. De har følgende partnere med hensyn til marketing og tekniske teams: Nonline, Blockteck Group, Travel4You, Alpha Intelligence og PremiaDigital. Deres tjenesteudbydere, der tager tjenesterne til at inkorporere dem i deres økosystem, er som følger: Binance, Kraken, OKEx og Visa MasterCard Union Pay.

Hvad er det næste?

LyoPay har oplevet en enorm vækst på sin platform og har opbygget forskellige krypto- og banktjenester; abonnenter kan også få adgang til webstedet via iOS- og Android -apps. De giver forbrugerne mulighed for øjeblikkelig handel, rejsekuponer, MasterCard -kort til 50 lande, LYO -kredit, Crypto -tegnebog til 15 krypto og mange andre tjenester, der vil blive tilføjet i fremtiden. LyoPay har også tilføjet nye handelspar, herunder ZRX, UNI, PAXG, OMG, LINK, BNT og BAT. Lyopay giver nu deres brugere mulighed for ikke kun at interagere med deres bankkonto, krypto -tegnebog og udveksling, samt alle tjenester inden for, men også med flere udvekslingshandelmuligheder. I øjeblikket har de nået 37.000 brugere på LyoPay, og de tiltrækker i gennemsnit 5.000 nye abonnenter hver måned i gennemsnit. Nu er det din chance for sammen at gå videre til kryptoområdet med LyoPay. Hvis du vil finde mere om dem, kan du følge dem på deres sociale medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Reddit, Medium, Youtube. Du kan også besøge deres websted direkte på Lyopay.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.