Twitter Ricardo Salinas

Den mexicanske butikskæde accepterer Bitcoin som betaling

Grupo Elektra er en mexicansk kæde, der sælger produkter fra møbler og apparater til motorcykler, og er en af ​​de første butikker i Mexico, der søgte at arbejde med Bitcoin i den nærmeste fremtid. Virksomheden blev grundlagt for over 60 år siden og fortsætter med at innovere, og det næste trin er at begynde at acceptere betalinger via Lightning Network, et netværk forbundet til Bitcoin.

Manden bag innovationen

Ricardo Salinas Pliego er en af ​​de største iværksættere i Mexico og er den tredje rigeste person i Mexico ifølge Forbes. Han er grundlægger og nuværende præsident for Grupo Salinas, der driver Grupo Elektra, foruden Banco Azteca og 16 andre virksomheder.

I denne juni -video i år kalder Salinas fiat -mønter for et fupnummer og siger, at han ikke stoler på Ethereum, fordi det ikke har en maksimal møntforsyning. Ros den kontrollerede udstedelse af Bitcoin, som er 21 millioner mønter i alt. Milliardæren sagde, at han og hans bank arbejder på at være den første mexicanske bank til at acceptere BTC. Det blev dog hurtigt undertrykt af den mexicanske regering, der sagde, at finansielle institutioner ikke er autoriseret til at gennemføre og tilbyde kryptokurrency -transaktioner til offentligheden. Både på sin personlige blog og på sine sociale netværk er Salinas fuldstændig pro-Bitcoin, når man sammenligner den med fiat-valutaer og også med guld:

“Det har også store fordele i forhold til guld: dets opdeling, let opbevaring og nul omkostninger ved transport fra sted til sted ud over den sikkerhed, som personlig forældremyndighed giver os ved at holde sig uden for umættelige regeringers rækkevidde.”

Twitter Ricardo SalinasBiografi i Twitter af Ricardo Salinas Allerede på sin Twitter -profil, efterfulgt af 925.000 mennesker, viser Salinas et foto med laserøjne, brugt af flere mennesker, der går ind for Bitcoin. Desuden er der kun i sætningen “i hans biografi”#Bitcoin -holder“.

Vedtagelse af Lightning Network

I en nylig tweet delte Salinas en video af en bruger, der bruger LN til at købe en snack og sagde “meget snart får vi dette på Elektra -butikskæden”.

Brugen af ​​Lightning Network giver mulighed for øjeblikkelige transaktioner og med ubetydelige gebyrer. Dette er meget vigtigt for nye lande som Mexico, Brasilien og andre. Når alt kommer til alt kan Bitcoin -gebyrer i tider med overbelastning af netværk repræsentere en god procentdel af produktets værdi. LN’s BTC -kapacitet er allerede på mere end 2.381 BTC, 640 mia. BRL til den nuværende pris, en stigning på 8% i løbet af de sidste 30 dage. I dag er der en stærk udvikling af lynrelaterede produkter, såsom tegnebøger. Og efterhånden begynder verden at se en teknologisk løsning til Bitcoin skalerbarhed. LN er en af ​​hovedplanerne for Bitcoin -adoption i El Salvador, og da virksomheder på størrelse med Grupo Elektra begyndte at acceptere denne betalingsform, kunne vi se endnu større vækst i både kapacitet og kanaler og os.

Leave a Reply

Your email address will not be published.