Boxer Evander Holyfield har godkendt kryptokurrency AriseBank

Cryptocurrency -skaberen idømt fem års fængsel

Skaberen af ​​en kryptokurrency i USA blev idømt fem års fængsel efter at have tilstået at have begået en fidus mod virksomhedens investorer. På kryptokurrencymarkedet dukker nye projekter op dagligt, hvor flere hævder at være endnu bedre end Bitcoin, den vigtigste på markedet. CoinMarketCap -webstedet viser for eksempel mere end 11.000 digitale mønter, der allerede er blevet oprettet. Det er værd at bemærke, at selv med denne omfattende liste over kryptokurver har Bitcoin en dominans på 44% på markedet efterfulgt af Ethereum, der dominerer 18%. Det er således klart, at mange projekter er irrelevante eller ukendte og endda kan udgøre store risici for investorer.

Cryptocurrency -skaberen idømt fem års fængsel, støttet af den berømte bokser Evander Holyfield

I 2017 blomstrede kryptokurrencymarkedet en praksis kaldet Initial Offer of Coins (ICO), som bestod i at præsentere et projekt og tiltrække investeringer direkte fra mennesker. På denne måde blev tusinder af kryptokurver skabt, men mange beviste sig ikke over tid. En af dem er AriseCoin, skabt af Jared Rice. Blandt investorer opnåede denne kryptokurrency berømmelse efter at have været understøttet selv af den tidligere bokser Evander Holyfield, Mike Tysons største rival.
Boxer Evander Holyfield har godkendt kryptokurrency AriseBankBoxer Evander Holyfield har godkendt kryptokurrency AriseBank/reproduktion
AriseCoin var blot en front for en investeringssvindel på kryptokurrencymarkedet. Ifølge USA’s retfærdighed begik dette selskab en obligationssvindel i landet ved at drive investeringstilbudet uden tilladelse til at foretage dette skridt. På tidspunktet for ICO indsamlede AriseCoin omkring US $ 4 millioner med investorer, hvilket ville beløbe sig til R $ 20 millioner med Dollar -noteringen på R $ 5,21 i dag.

“AriseBanks administrerende direktør Jared Rice, Sr. – der afgjorde en civil sag med AriseCoin, der blev indgivet af SEC’s Fort Worth -regionskontor sidste år – erklærede sig skyldig i en anklager om svig i obligationer i marts 2019. Han blev onsdag dømt af den amerikanske distriktsdommer Ed Kinkeade, der beordrede ham til at betale $ 4.258.073 i godtgørelse. “

AriseCoin -skaberen lovede, hvad der ikke var muligt at levere

Når man tiltrækker investeringer, har AriseBank, der skabte AriseCoin, lovet at samarbejde med Visa, have tilladelse til at behandle bankbetalinger og endda autorisation fra FDIC, det amerikanske føderale agentur, der håndterer bankforsikring. Den amerikanske retfærdighed mindede om, at ingen af ​​løfterne var sande.

“Faktisk var AriseBank ikke autoriseret til at udføre bankoperationer i Texas, det var ikke FDIC -forsikret, og det havde ikke noget partnerskab med Visa.”

Efter at have fanget millioner af mennesker, levede Jared Rice, 33, et luksusliv og brugte ressourcerne til personlig fordel. Selv efter at have tilstået sin bedrageri for myndighederne, fortsatte den fængslede skaber af kryptokurrency at skjule disse oplysninger for folk. Før denne fidus havde han allerede begået andre internetbedragerier og var blevet dømt i statslige områder, oplysninger, der heller aldrig var blevet afsløret for AriseBank -investorer. For at købe AriseCoin brugte investorerne Bitcoin, Litecoin og Ethereum samt Dollars, der overførte 4,2 millioner dollars til svindleren. Ud over fængselsstraffen skal Jared Rice således betale en bøde af det samme beløb, der er indsamlet for at godtgøre ofrene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.