eToro satsning

3 bedste krypto -indsatsplatforme til bedste afkast august 2021

Crypto staking er hurtigt vokset til at blive en af ​​branchens mest spændende facetter. Flere platforme har åbnet crypto staking -tjenester, der gør det muligt for investorer at generere passiv indkomst fra deres mønter. Da kryptomarkedet kryber tilbage til højderne set i begyndelsen af ​​maj, ser investorer på forskellige måder at øge deres rigdom på. Indsats er steget til at blive en fremtrædende kanal for dem.

Indsats: Tjen renter på dine mønter

Crypto staking er processen med at låse dine mønter på en platform og tjene renter på det over tid. Staking er den centrale forudsætning for den spæde proof of stake (PoS) teknologi, som mange blockchains nu anvender. Med PoS låser deltagerne (eller “indsatsen”) deres mønter på en protokol. Normalt er dine chancer for at tjene belønninger proportionale med mængden af ​​penge, du har i indsatspuljen – jo flere penge du spiller, jo mere tjener du. Indsats er vokset i popularitet, og flere projekter har oplevet betydelige gevinster. Ethereum 2.0 -stakekontrakten er i øjeblikket den største enkeltindehaver af ETH -tokens med over 7,16 mio. Ether -tokens til en værdi af 21,7 milliarder dollar på pressetidspunktet. Nedenfor tilbyder vi nogle af de bedste krypto -indsatsplatforme, som du kan overveje.

3 bedste krypto -indsatsplatforme til bedste afkast august 2021

1. eToro

eToro satsning eToro er blevet ganske populær med tiden, især blandt kryptovaluta -entusiaster. Selvom det startede som en aktiehandelsapp, blev det hurtigt udvidet til at blive en af ​​de mest populære og alsidige FinTech -platforme – der tilbyder investeringer i flere aktivklasser, herunder kryptokurver. Udover aktiehandel har eToro en crypto staking platform. Kendt som eToro Staking, giver denne service dig mulighed for at låse dine mønter og optjene belønninger. Kunder, der spiller med eToro, får deres udbetalinger deponeret i deres tegnebøger månedligt. eToro staking understøtter i øjeblikket kryptostaking i Ether (ETH), Cardano (ADA) og TRON (TRX). Cardanos ADA er den mest satsede kryptokurrency med over $ 60 milliarder låst i værdi pr. Data fra StakingRewards. Der er ni indsættelsesintro dage, før belønninger beregnes for ADA. Mens TRX har syv indledende introdage. eToro betaler en belønningsprocent af det månedlige satsningsudbytte baseret på niveausystemet i eToro -medlemsklubben. Investorer kan tjene mellem 75-90% af det månedlige udbytte. Dette tier -system varierer fra sølv-, bronze-, diamant- og platinmedlemskab. Platinmedlemskab er det højeste niveau. Disse medlemmer får 90% af det månedlige satsede udbytte af deres aktiver. Når du tilmelder dig eToro Staking, får du et dagligt øjebliksbillede af dine beholdninger, så du kan spore din præstation. Dine afkast deponeres i slutningen af ​​måneden i den samme valuta, der blev indsat. eToro -indsats er i øjeblikket åben for brugere i USA, Storbritannien og Europa. su_button url = ”https://insidebitcoins.com/visit/etoro” style = ”3d” background = ”#1d44bb” size = ”8 ″ center =” yes ”radius =” 0 ″]Køb & Stake Crypto på eToro Nu[/su_button]

2. Binance

Binance Staking Binance er verdens førende kryptokurrencyudveksling, hvor milliarder af aktiver handles dagligt. Binance tilbyder eksponering for nogle af de største kryptoaktiver som Bitcoin, Ethereum og flere andre. Det giver også krypto -staking -tjenester. Ved hjælp af tjenesten Tjen Crypto Staking giver Binance dig mulighed for at optjene renter på de mønter, du har i din tegnebog. Tjenesten har tre stakemuligheder, nemlig låst staking, DeFi staking og ETH 2.0 staking. Låst indsats giver dig mulighed for at holde dine mønter i en forud fastlagt periode, mellem en uge til tre måneder. Midler gemmes i din tegnebog, og du kan hæve, når du vil – dog mod en pris. Binances DeFi -satsning er fokuseret på DeFi -projekter. Selvom de generelt genererer højere udbytter end Locked Staking, er de i sagens natur mere risikable. ETH 2.0 Staking er den tredje mulighed. ETH 2.0 giver dig mulighed for at optjene gevinster ved at understøtte Ethereum 2.0 -netværket fra din Binance -tegnebog. Binance opkræver ikke stakgebyrer, når du bruger Binance Earn. Men det kan ændre sig snart. Du kan investere 69 aktiver på børsen samt fem fleksible DeFi -aktiver. Disse inkluderer Filecoin (FIL), Shiba Inu (SHIB), AOL, Kusama (KSM) og Binance Coin (BNB). Din indsatsbelønning vil variere på Binance, normalt baseret på det indsatte aktiv, det indsatte beløb og låseperioden.

3. Aave

Aave staking platform Aave er i øjeblikket den bedste decentrale økonomi (DeDFi) platform. Data fra DeFi Pulse viser, at de nu har 18 procent af alle midlerne låst i DeFi -protokoller med 14,29 milliarder dollar. Selvom Aave primært fokuserer på udlån, tilbyder den også flere ekstra tjenester – herunder yield farming og crypto staking. Bygget på Ethereum blockchain, er Aave blevet populær blandt investorer, der ønsker at udnytte nye DeFi -løsninger. For at spille på Aave skal du deponere protokollens native token – AAVE – i protokollen Safety Module. Det betyder, at du bliver nødt til at konvertere dine aktiver til AAVE og foretage den samme konvertering, når dine belønninger betales i AAVE. Udover AAVE understøtter Aave også flere andre aktiver til sin stakeservice – herunder Polkadot (DOT), Solana (SOL), ADA, Avalanche (ACAX) og mere. AAVE har flere fordele, herunder en relativt enkel grænseflade – især i forhold til andre DeFi -platforme. Du kan komme hurtigt i gang, og alt du skal gøre er at forbinde din tegnebog og gå ned til stakes -tjenesten. Når du er der, kan du indbetale dine midler og klikke på “Indsats”. AAVE har også en Staking Calculator, der lader dig kende dine forventede belønninger baseret på, at forsyningen bliver indsat. Den nuværende nedkølingstid på Aave -indsats er ti dage. Så du bliver nødt til at vente til din 11. dag for at begynde at optjene belønninger. su_button url = ”https://insidebitcoins.com/visit/etoro” style = ”3d” background = ”#1d44bb” size = ”8 ″ center =” yes ”radius =” 0 ″]Køb & Stake Crypto på eToro Nu[/su_button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.