Bitcoin institutionel tilgang når rekord på

CoinShares rapporterer, at ugentlige Bitcoin-strømme fra institutionelle investorer udgjorde $97,5 millioner i sidste uge, mens hele markedet registrerede $150,9 millioner. Dette er en rekordsum for Bitcoin på trods af den lavere handelsvolumen i første halvdel af 2021 indtil videre.

En ugentlig rapport fra CoinShares viser, at institutionelle handlende har fastsat en rekordstor kapital i Bitcoin- investeringsprodukter. I sidste uge registrerede Bitcoin en tilgang på 97,5 millioner dollars, mens de samlede kryptovalutaer udgjorde 150,9 millioner dollars.

Blandt altcoins oplevede Ethereum (ETH) og Cardano (ADA) de største indstrømninger med henholdsvis $17,3 millioner og $16,4 millioner. Solana og Polkadot fulgte efter med 9,8 millioner USD og 5,2 millioner USD.

Den mest populære investering var ProShares Bitcoin Strategy's Bitcoin ETF, som har klaret sig fremragende siden lanceringen. ETF'en nærmer sig også grænsen for futureskontrakter og registrerede et handelsvolumen på 24 millioner aktier i sin debut.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Bitcoin-indstrømningen i slutningen af oktober blev også boostet af den Bitcoin-linkede ETF-fond, der bragte $1,47 milliarder på markedet i midten af oktober. Samtidig nåede antallet af udestående CME bitcoin-kontrakter en rekord på 5,4 milliarder dollars.

Institutionelle investeringer i Bitcoin forventes at stige, selvom omsætningen i andet halvår måske ikke er så stærk som første halvår, dette kan stadig ændre sig. Hvis populariteten af ProShares ETF er nogen indikation, vil den forestående lancering af den fremtidige VanEck bitcoin ETF kun øge investeringen yderligere. ETF VanEck debuterer på CBOE den 16. november.

Adskillige ETF-ansøgninger afventer også SEC-godkendelse. Hvis SEC godkender flere futures-baserede ETF'er, som de ser ud til at være mere modtagelige for, så kan de næste par måneder se mere tilstrømning. Nogle amerikanske lovgivere lobbyede også for ETF'er i lyset af Bitcoin, hvilket ville øge kapitaltilførslen markant.

Markedet ser ud til at være tæt på $60.000-mærket, og der er en atmosfære af optimisme blandt investorerne. Styrken af institutionelle investeringer rammer også detailmarkedet, som også bliver stærkere. Den kortsigtede prognose, i det mindste af nogle analytikere, er bullish af disse grunde såvel som på grund af den generelle tekniske udvikling.

Bitcoin institutionel tilstrømning hits rekord blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.