Mdex (MDX) rammer nyt lavpunkt – ugens største tab

En analyse af de syv altcoins, der faldt mest i den sidste uge, specifikt fra 17. til 24. december.

Disse altcoins er:

  • OKB (OKB): -7,21 %
  • Bølger (WAVES): -6,63 %
  • Mdex (MDX): -6,28 %
  • Votager Token (VGX): -2,68 %
  • X-funktion (FX): -1,47 %
  • Polkastarter (POLS): -1,13 %
  • SwissBorg (CHSB): -0,51 %

OK B

OKB har været stigende sideløbende med en opadgående støttelinje siden den 26. september. For nylig sprang den over denne linje to gange, den 4. og 11. december (grønne ikoner).

Derefter har den genoptaget sit bullish træk og gør i øjeblikket et forsøg på at bryde det horisontale modstandsområde på $32. Det har ikke handlet over dette niveau siden maj.

Hvorvidt tokenet brister over dette modstandsområde eller bryder fra den stigende støttelinje, vil sandsynligvis bestemme retningen for den fremtidige trend.

Det næste modstandsområde er på $42 højder.

OK B
Kilde: TradingView

BØLGER

BØLGER har været faldende langs en faldende parallel kanal siden den 24. oktober. Disse kanaler indeholder ofte korrigerende træk, hvilket betyder, at et eventuelt udbrud er sandsynligt.

Den 4. december gik tokenet tilsyneladende i stykker i det horisontale område på $15. Det kom sig dog kort efter og er tilbage ved kanalens modstandslinje igen.

Et brud i dette mønster vil sandsynligvis accelerere stigningshastigheden.

BØLGER
Kilde: TradingView

MDX

MDX har været faldende siden den 12. oktober. Den 15. december ramte valutaen et nyt rekordlavt niveau på $0,34.

Dette repræsenterede en reduktion på 78 % på kun 64 dage. Indtil MDX formår at genvinde området på $1,90, der tidligere fungerede som støtte, er tendensen fortsat bearish.

MDX
Kilde: TradingView

VGX

VGX har været langsommere, siden den nåede et nyt all-time high den 22. november. Den 14. december brød den fra en opadgående støttelinje og validerede den som modstand to dage senere.

Senere lykkedes det tokenet at holde sig over det horisontale område på $2,95. Det har dog endnu ikke startet en væsentlig opadgående bevægelse.

Hvis der sker et kollaps i dette område, vil den næstnærmeste støtte være $2,40.

VGX
Kilde: TradingView

FX

Valuta har været faldende inden for en faldende kile siden den 30. august. Selvom det ramte et lavpunkt på $US den 4. december, hoppede det senere og er forblevet over $0,82-området.

På trods af manglen på bullish vendingssignaler, handler FX inden for et bullish mønster og holder over horisontal støtte på $0,82.

Hvis der opstår et kilebrud, vil den nærmeste modstand være $1,40.

FX
Kilde: TradingView

POLS

POLS var faldet langs en faldende modstandslinje siden den 7. december. Dette førte til et lavpunkt på $2,5 den 20. december.

Kort efter forlod tokenen modstandslinjen og har bevæget sig opad lige siden.

Nøglemodstanden er mellem $3,55 og $3,88 skabt af Fibonacci retracement niveauer på 0,382-0,5 Fibonacci retracement niveauer.

POLS
Kilde: TradingView

CHSB

CHSB har handlet lige over det 60 cents horisontale område siden begyndelsen af september. Den 23. december gik det i første omgang i stykker, men det lykkedes at generobre området kort efter.

Hvorvidt det går i stykker eller ej, kan bestemme retningen for den fremtidige trend.

Kilde: TradingView

Mdex (MDX)-artiklen rammer nyt lavpunkt – ugens største tab blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.